Hi -Tech Vertical Garden GrowChef – vihreitä kasveja joka päivä!

Jotkut pitävät puutarhassa työskentelyä rentouttavana. Heille tämä on meditaatiota ja urheilua samanaikaisesti. Tämä ei kuitenkaan ole kaikkien makuun, koska monet kaupunkilaiset ovat tottuneet kovaan työhön. Kaikki haluavat kuitenkin saada tuoreita vihanneksia kotiin. Moderni ja ympäristöystävällisiä korkean teknologian innovaatioita voi nyt antaa niille, joilla ei ole vihreää peukaloa, tuottaa omia vihanneksia. Tämä on mahdollista GrowChefin kanssa – uuden sukupolven pystysuora puutarha, jonka haluamme esitellä sinulle.

Kasveja siirretään ylhäältä alas

Työtaso suuria innovaatioita

Hi-tech pystysuora puutarha

Tämä innovatiivinen tuote muistuttaa hyvin pystysuoraa puutarhaa. Eri kasveja voitaisiin käyttää kolmella tasolla. Sinulla on erityinen paikka maapallolle, mutta se on jaettu astioihin, joista se on näkymätön, joten et juurikaan joudu kosketuksiin sen kanssa.

Tässä korkean teknologian pystysuorassa puutarhassa on myös oma LED-valo, joka kannustaa voimakkaasti kasvien kasvuun.

Suunnittelu on niin saumatonta ja modernia, että se on upeasti kirjoitettu mihin tahansa nykyaikaiseen sisustukseen. Voit saada oman herkullisen tuotannon likaantumatta millään tavalla. Sisäänrakennettujen innovatiivisten tekniikoiden ansiosta se kasvaa nopeasti, joten voit nauttia tuoreita vihanneksia aterioillesi joka päivä.

Monivärinen valaistus tekee pystysuorasta puutarhasta erityisen houkuttelevan

Innovaatioita valaistus ja upea muotoilu

Toimintaperiaate

Hi-tech-tekniikoiden lisäksi myös hyvin käytännöllinen ajattelu on ratkaisevan tärkeää vihannesten tehokkaan tuotannon kannalta. Meillä on ruukkuja eri syvyyksillä kolmella eri tasolla. Ensinnäkin sinun pitäisi laittaa pienimmät kasvit ylimmälle tasolle. Kun ne kasvavat, niitä siirretään alaspäin. Valmis tuotanto on lähimpänä maata. Sinun tarvitsee vain täyttää erikoisagentti sille tarkoitettuun paikkaan. Sen jälkeen se jakautuu tasaisesti eri tarkoituksiin tarkoitettuihin paikkoihin.

3D -valaistus ei ole vain hyödyllinen kasvien kasvulle, koska se antaa sisustuksellesi lisäarvoa kolmen eri värin kautta. Voit tietysti siirtää tämän korkean teknologian pystysuoran puutarhan helposti paikasta toiseen.

Tämä huipputekninen puutarha olisi hieno aksentti keittiössä

Innovaatioita keittiöalueella - pystysuora puutarha

Salaatin tuotanto kotona on erityisen helppoa tulevaisuudessa

Innovaatiot LED -kevyet vihannekset

Et likaannu tekemällä tätä puutarhatyötä

ihana valaistus - innovaatioita valolla

Toinen Hi-Tech Garden -malli

hienoja pieniä puutarhainnovaatioita