HP: n puukannettava tulee markkinoille syksyllä 2019

Computex 2019, maailman suurin tietokoneohjelma alkoi eilen Taiwanissa Taipeissa ja jatkuu 1. kesäkuuta. Kourallinen HP: n tavanomaisia ​​ilmoituksia ja päivityksiä on erottu tänä vuonna. Yksi niistä on epäilemättä uudet Kadehdi kannettavia tietokoneita. Mallit tarjoavat kiehtovia uusia ominaisuuksia, kuten pidempää akunkestoa ja parempaa yksityisyyttä ja turvallisuutta. Huomattavin päivitys on kuitenkin niiden uusi viimeistely. HP Envy Wood -sarjan metalliosien päällä on ohut puukerros, ja kämmentuki, ohjauslevy ja jopa sormenjälkilukija ovat puumalleja. Mitä uusi HP: n puinen kannettava tietokone tarjoaa??

Ensimmäinen HP: n puinen kannettava tietokone on osa Envy -sarjaa

HP: n puukannettava saapuu markkinoille syksyllä 2019 kadehtituista puusta valmistetuista sarjoista

HP: n puukannettava tulee markkinoille syksyllä 2019 uuden kateuden puupinnoitteella

Uusi HP: n puinen kannettava tietokone noudattaa suuntausta käyttää orgaanisia materiaaleja tietokoneiden valmistuksessa

Uusia kannettavia tietokoneita on saatavana väreissä “Nightfall Black”, luonnonpähkinä, “Ceramic White”, paperikoivu ja “Natural Silver”, harmaa koivu. Puun syyt voivat tietysti vaihdella laitteittain. HP lupaa myös, että puu on peräisin kestävistä lähteistä. Uudet HP Envy -kannettavat tulevat markkinoille syksyllä 2019. Hintoja ja yksityiskohtaisia ​​teknisiä tietoja ei ole vielä julkistettu.

Pian saatavilla kolmessa värivaihtoehdossa

HP: n puinen kannettava tietokone tulee markkinoille syksyllä 2019 kolmella värillä puukateettista viimeistelyä

Markkinoille tulo tapahtuu noin vuoden kuluttua nahkaverhoilun käyttöönotosta HP Spectre Folio viime syksynä. Kestävä kromiparkittu nahka on muuttanut monien mielipiteitä HP: n suunnittelutavoitteista. On hyvä mahdollisuus, että uusi Envy -sarja tekee saman. Yhdysvaltain monikansallinen yritys näyttää täten korkean teknologian maailmalle, että tietokoneet voidaan valmistaa myös luonnonmateriaaleista.

HP: n mukaan Envy on “maailman ensimmäinen PC, joka on valmistettu aidosta puusta”, mikä ei tarkkaan ottaen pidä paikkaansa. Volta V -pelitietokone ja Endless Mission One, jotka molemmat julkaistiin vuonna 2017, olivat myös pähkinä- ja bambupäällysteisiä.

HP Spectre Folio on osittain aitoa nahkaa

HP: n puinen kannettava tietokone tulee markkinoille syksyllä 2019, hame hp: stä nahalla

Mitä me jo tiedämme puusta valmistetusta HP Latopista teknisten tietojen osalta?

Puupinnan lisäksi uudet Envy-kannettavat on varustettu uusimmalla seuraavan sukupolven Intel Core -suorittimella ja toisen sukupolven AMD Ryzen -piireillä, joissa on Vega-grafiikka. Niiden mukana toimitetaan muun muassa uudet Microsoft Precision -ohjauslevyohjaimet, integroitu Amazon Alexa -tuki, wake-on-voice ja wake-on-fingerprint -toiminnot sekä moderni valmiustila.

Jos tarvitset jotain erityistä kuljettaaksesi mukanaan uutta puista HP -kannettavaa tietokonettasi, HP tarjoaa tänä kesänä myös HP Envy Uptown -laukun, -reppun ja -laukun.

Envy -sarjan uudet laukut näyttävät tyylikkäiltä ja mukavilta

HP: n puinen kannettava tietokone saapuu markkinoille syksyllä 2019, ja reppu kadehtii pientä ja tyylikästä

HP: n puinen kannettava tietokone tulee markkinoille syksyllä 2019 kadehtivan puisen kannettavan viimeistelyllä