Huawei kehittää maailman ensimmäisen 5G 8K -television

Huawei on Samsungin jälkeen maailman toiseksi suurin matkapuhelimien valmistaja. Teknologian jättiläinen ei ole vielä tuottanut televisiota. Tämä näyttää muuttuvan lähitulevaisuudessa, kun yrityksen odotetaan tuovan markkinoille ensimmäisen 5G 8K -television myöhemmin tänä vuonna. Televisiot varustetaan 5G-moduulilla ja huippuluokan 8K-resoluution näytöllä. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat käyttää uuden sukupolven verkkoa ladatakseen paljon dataa vaativaa sisältöä, kuten 360 asteen videoita ja virtuaalitodellisuusohjelmia. Tarkastelemme huhua tarkemmin!

Tämä voi olla Huawein ensimmäinen moderni televisio

Huawei kehittää maailman ensimmäisen 5G 8K TV huawei + 8k + 5g television

Huawein ensimmäinen yritys tehdä televisio

Kiinalaisen yrityksen ensimmäistä yritystä tuottaa televisioita tukee yritys täydentää kulutuselektroniikan ”ekosysteemiä”. Tämä sisältää jo kaiken älypuhelimista kannettaviin laitteisiin kannettaviin tietokoneisiin.

Yksi 5G -television mahdollisista eduista on se, että se poistaa perinteisten kaapeli- tai satelliittipalvelujen tarjoamien kuituoptisten tai kaapelilaatikoiden tarpeen..

Televisio voi toimia reitittimen keskuksena kaikille muille kotitalouden elektronisille laitteille. 8K -resoluutio on markkinoiden kehittynein näyttö, 16 pikseliä enemmän kuin tavallinen 1080 HD.

Sana “Huawei” karkeasti käännettynä tarkoittaa “kiinalaista menestystä” ja lausutaan “Wah-Wey”

Huawei kehittää maailman ensimmäisen 5G 8K -television huawei maailman ensimmäisen 5g -television

Se on myös työntekijöiden omistama yritys

Huawei kehittää maailman ensimmäisen 5G 8K -television. Näkeminen on uskoa Näkeminen on uskoa

Huawei on jo maailman suurin tietoliikennelaitteiden valmistaja

Huawei on ylittänyt lähes kaikki kilpailut viime vuosina, joten se on maailman suurin tietoliikennelaitteiden toimittaja – vain yhden askeleen jäljessä Samsungista. Kaikki tämä huolimatta Yhdysvaltojen ja Australian pyrkimyksistä rajoittaa kiinalaisen teknologiajätin tuotteiden virallista käyttöä.

5G -tukiasemien lisäksi yhtiö on jo tuonut markkinoille taitettavan 5G -älypuhelimen ja useita 5G -reitittimiä, jotka tulevat saataville myöhemmin tänä vuonna. Huawei on myös asettanut tavoitteekseen olla maailman viiden parhaan tietokonevalmistajan joukossa vuoteen 2021 mennessä. Viime vuonna noin 1 miljoonaa laitetta toimitettiin koko PC -markkinoille ja noin 259 miljoonaa laitetta.

8K rakentaa varmasti televisioiden tulevaisuutta, ja se saattaa olla jopa pian saatavilla 5G -laitteilla

Huawei kehittää maailman ensimmäisen 5G 8K TV 8k vs 4k uuden television

Huawei kehittää maailman ensimmäisen 5G 8K -television kokemaan hd -tv 8k: n kotona

Tällä hetkellä ei ole vielä tietoa siitä, kuinka suuri 5G 8K -TV tulee olemaan, käytetäänkö se LED-, QLED- tai OLED -näyttöä tai kuinka paljon se maksaa. Tällä hetkellä Huawei keskittyy vihdoin tulevaan Mate X -taitettavaan älypuhelimeen, joka julkaistaan ​​kesäkuussa.

Huawei kehittää maailman ensimmäistä 5G 8K 5G -televisiota huawei china tech -jätiltä