Kuinka nukahtaa paremmin Google Sleepin avulla – 5 vinkkiä

Tiesitkö, että uusi Google Sleep voi auttaa sinua saavuttamaan paremman unen? Tähän on monia erilaisia ​​tapoja. Se on yksi uusimmista ja älykkäimmistä korkean teknologian terveyslaitteista, joita nykyään markkinoilla on. Selvittää miksi!

Löydät aina loistavan paikan Google Sleepille

google unikirjat ja kasvi

Näin Google Sleep auttaa nukahtamaan

Henkilökohtainen viestintä

On monia tapoja voittaa unettomuus. Ne ovat melko yksilöllisiä ja riippuvat henkilön luonteesta ja mielialasta päivän aikana. Google Sleepilla on erilaisia ​​apuvaihtoehtoja tässä suhteessa, ja siksi sillä voi olla hyvin yksilöllinen vaikutus.

Nykyaikaiset gadgetit kirjoittavat itsensä hyvin nykyiseen muotoiluun

google uni kolme osaa

Rentouttava musiikki

Google Sleep voi toistaa rentouttavaa musiikkia Pandora soittaa musiikkia tai Deezer voi olla hyvin vaihteleva. Musiikkilistasi voidaan tallentaa ja toistaa suorana näiden sovellusten kautta.

Jotkut huipputekniset gadgetit voivat parantaa sisustustasi

moderni pöytä google -unella

Rentouttavia luonnon ääniä

Onko luonnossa jokin ääni, joka tuntuu erityisen rentouttavalta? Meriveden ääni, aallot, tuuli tai kevätlinnut? Entä sateinen myrsky? Vastaavat striimit löytyvät Internetistä ja ne voidaan ladata Google Sleepista.

Voit ladata erilaisia ​​musiikkiluetteloita Google Sleepin kautta

musiikki -idea google sleep

Tarinoita nukahtamiseen

Monilla meistä on edelleen lapsi, joka haluaa tarinan nukahtaa. Itse asiassa Google Sleep voi korvata sinut omilla lapsillasi heidän nukkuessaan. Upeita illan tarinoita voi lukea Google Play -kirjojen ja Storynorin avulla.

Useimmat Google -gadgetit sopivat hyvin minimalistiseen tyyliin

moderni muotoilu google sleep

Lausu kehtolauluja

Loppujen lopuksi tämän kaltaiset Googlen huipputekniset gadgetit voivat lausua kehtolauluja. Muistatko mikä rauhoitti sinua parhaiten lapsuudessa? Minkä haluaisit lapsesi nukkuvan??

Löydät aina sopivan paikan Googlen korkean teknologian gadgeteille

seinäkulma google uni idea