Maailman nopein ruohonleikkuri, Mean Mower, saavuttaa 150 mph

Tämä on maailman nopein puutarhatyökalu. Ja Honda Mean Mower Mk2 teki Saksassa virallisesti uuden maailmanennätyksen 0-160 km / h. Video todisteita julkaistiin YouTubessa 10. kesäkuuta. Honda esitteli toisen sukupolven Mean Mowerin maaliskuussa 2018 ja ilmoitti olevansa valmis tekemään uuden ennätysyrityksen. Viimeisin se oli perustettu vuonna 2014 ensimmäisen sukupolven Mean Mowerin kanssa. Mean Mower V2: n voimanlähteenä on sama 999 cm3: n nelisylinterinen moottori kuin CBR1000RR Fireblade SP -moottoripyörän, jonka on myös valmistanut Honda ja jonka huippunopeus on 299 km / h. Moottori kehittää 200 hv nopeudella 13 000 rpm.

Varustettu Fireblade -moottoripyörän moottorilla

Maailman nopein ruohonleikkuri Keskimääräinen ruohonleikkuri saavuttaa 150 mph Fireblade Motorradin rinnalla

Kuten vanha malli, toisen sukupolven Mean Mower valmisti brittiläinen matkailuautojen mestaruuskumppani Joukkueen dynamiikka rakennettu. Testiä varten insinööritoimisto varusti nurmikon traktorin erityisellä alustalla ja pakojärjestelmällä, parannetuilla titaanipinnoitetuilla jarruilla, Kelgate-telineellä, kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla ja ainutlaatuisella Cobra-kilpaistuimella.

Uusi versio (vasemmalla) on paljon parempi kuin edeltäjänsä

Maailman nopein ruohonleikkuri, Mean Mower, saavuttaa 150 mph. Honda -mallit 1 ja 2

Maailman nopein ruohonleikkuri Mean Mower kilpailee Saksan rinteillä

Honda teki ennätysyrityksen kilparadalla Dekra Lausitzring Dresdenin lähellä. Guinnessin maailmanennätykset oli paikalla todistamassa kokeilua. Ennätykseen pääsemiseksi Mean Mowerin piti silti näyttää ruohonleikkurilta ja mikä tärkeintä, pystyä leikkaamaan ruohoa. Tehokas leikkuri tekee molemmat. Sähkömoottorit kääntävät hiilikuituteriä, jotka, kuten mikä tahansa muu ruohonleikkuri, voivat leikata ja multaa ruohon täydellisesti.

Mean Mower on edelleen toimiva ruohonleikkuri

Maailman nopein ruohonleikkuri Keskimääräinen ruohonleikkuri saavuttaa 150 mph ja voi myös leikata nurmikkoa

Kuten kaikki nopeusennätykset, Guinness sanelee kaksi juoksua vastakkaisiin suuntiin ja keskiarvot. Lopulta virallinen aika 0-160 km / h oli vain 6,29 sekuntia. Tämä oli ensimmäisen ajon keskiarvo 6,43 sekuntia ja toisen 6,12 sekuntia.

Vielä uskomattomampaa on, kuinka nopeasti leikkuri voi todella mennä. Honda antoi myös Mean Mowerin ajaa pitemmän suoran, jossa mahtava puutarhatyökalu saavutti hurjan huippunopeuden 150 mph. Yhtiö ajatteli aluksi nopeuden 215 km / h. Alkuperäinen Mean Mower saavutti lopulta 187 km / h. Vertailun vuoksi keskimääräinen ruohonleikkuri ajaa vain 8-10 km / h. Kun lenkkeilet kevyesti, työntöleikkuri voi saavuttaa 4-6 km / h.

Haluatko kilpailla tällaisen puutarhatyökalun kanssa?

Maailman nopein ruohonleikkuri Mean Mower saavuttaa 242 kmh: n Guiness -maailmanennätyksen

Jessica Hawkins oli vihaisen ruohonleikkurin ratissa. Toimintafanit voivat tunnistaa hänet yhdeksi temppuajureista, jotka esiintyivät “Fast and Furious” -esityksessä. Tämän palkinnon myötä ansioluettelosi on vain värikkäämpi.

Kilpa- ja temppukuljettaja Jessica Hawkins

Maailman nopein ruohonleikkuri, Mean Mower, saavuttaa 150 mph jessica hawkinsin ratin takana

Maailman nopein ruohonleikkuri Mean Mower, honda -ruohonleikkuri saavuttaa 242 km / h