Maailman parhaat korkean teknologian kaupungit

Tiedätkö, missä suuret korkean teknologian yritykset, kuten Google ja Facebook, sijaitsevat? Silicon Valleyssä tietysti! Naapurisi ovat muita tunnettuja yrityksiä, kuten Apple, HP, Intel, Netflix ja Tesla. Kuitenkin korkean teknologian alue San Franciscossa ja San Josessa ei ole maailman innovatiivisin paikka tietoyhtiö 2thinknowin vuosittaisen sijoituksen mukaan. Maailman parhaiden korkean teknologian kaupunkien sijoitus palkittiin äskettäin www.businessinsider.com julkaistu. Tällainen vaihtelu tehdään joka vuosi, ja siellä on jatkuvasti uutisia, jotka usein yllättävät kehittyneimmän teknologian maailman.

 San Francisco ei ole maailman ykkösteknologian kaupunki. Piilaakso on viimeisellä sijoituksella kolmanneksi.

Huipulla on Japanin pääkaupunki Tokio.

Korkean teknologian kaupungit maailmassa Japanin pääkaupunki Tokio ylimmällä sijalla

Maailman innovatiivisimpien korkean teknologian kaupunkien jo julkaistussa rankingissa vuoden 2018 Innovation Cities Index -indeksin mukaan kärkipaikka kuuluu Japanin pääkaupunkiin Tokioon. Siellä on tällä hetkellä tunnettuja yrityksiä, kuten SoftBank, Hitachi, Toshiba, Sony Corporation ja Mitsubishi. Tämä on ensimmäinen kerta, kun aasialainen kaupunki on saavuttanut maailman innovatiivisimman kaupungin kärkipaikan sen jälkeen, kun 2thinknow alkoi tuottaa vuosittaisia ​​sijoituksia vuonna 2007..

Toisella sijalla on Ison -Britannian pääkaupunki Lontoo, jossa suuret pankkiyhtiöt, kuten TransferWise ja Monzo, ovat edustettuina.

 New York, kaupunki, joka ei koskaan nuku, on neljänneksi.

Maailman korkean teknologian kaupungit New York, kaupunki, joka ei koskaan nuku

50 parhaan joukossa on Austin, Texas, kaupunki, jolla on suurin hyppy rankingissa, ja se kiipeää 18 pistettä korkeammalle kuin vuonna 2017 ja saavuttaa 29. sijan. Samaan aikaan Barcelona putosi 30. sijalle ja se on selvä 17 pisteen lasku viime vuoteen verrattuna. Kolme Saksan kaupunkia on listattu maailman 50 parhaan huipputekniikkakaupungin listalla, nimittäin Berliini 14., München 21. ja Hampuri 42. sija. Vertailun vuoksi naapurikaupungit Amsterdam ja Wien ovat 18. ja 19. sijalla.

Yksi maailman parhaista korkean teknologian kaupungeista on Singapore.

High-Tech Cities of the World Singapore DBS Bankin pääkonttori

Yritysten, kuten DBS Bank, Singtel ja Flex, pääkonttori on siellä.

Maailman korkean teknologian kaupungit Singapore Singtel ja Flex

Kaupunkeja arvioidaan 31 teollisuuden ja talouden segmentin sekä 162 innovaatiomittarin perusteella. Yhtiön data -analyytikot kuitenkin laskevat 60 pisteen indeksin jokaiselle kaupungille kolmesta keskeisestä tekijästä: kulttuuriomaisuudesta, inhimillisestä infrastruktuurista ja verkottuneista markkinoista. Tästä syystä vaihtelu on erityisen merkityksellistä.

Saat viimeisimmän sijoituksen maailman 50 innovatiivisimmasta kaupungista, joissa korkean teknologian kehittäminen on parasta tässä katso.

 Boston on seitsemäs maailman innovatiivisimpien korkean teknologian kaupunkien joukossa.

Maailman korkean teknologian kaupungit Boston 7. sija

 Täällä sijaitsevat yritykset, kuten General Electric ja Boston Dynamics.

Maailman korkean teknologian kaupungit Bostonin General Electricin päämaja

Toronto on myös yksi maailman johtavista korkean teknologian kaupungeista.

Maailman korkean teknologian kaupungit Toronto Kanada

Ranskan pääkaupunki Pariisi on yhdeksänneksi.

Maailman korkean teknologian kaupungit Pariisin Ranskan pääkaupunki on yhdeksäs

Sidney, Australia on maailman innovatiivisimpien korkean teknologian kaupunkien joukossa kymmenes.

Maailman korkean teknologian kaupungit Sydney Australia on kymmenes