Moderni kriisiarkkitehtuuri: Abeer Seikaly -projektin odotetaan valmistuvan vuonna 2019

Tämä nykyinen moderni arkkitehtuuri -hanke osoittaa, kuinka innovaatiot voivat helpottaa pakolaisten elämää. Vuodesta 2011 lähtien Syyrian sota on tuhonnut monien ihmisten hengen. Pakolaiset pakotettiin pakenemaan kodeistaan.

Tämä on luultavasti turvapaikka tulevaisuuden sodalta

kesäleirille huipputekniikkaa varten

Nykyaikainen arkkitehtuurihanke “Kudonta koti”

Nuori arkkitehti Abeer Seikaly, joka on puoliksi jordanialainen, puoliksi kanadalainen, kehitti äskettäin pakolaisille tarkoitettuja taloja innovatiivisesta rakennerakenteesta. Suunnittelussa käytettiin edelleen muoviputkia, jolla oli erinomainen lujuus. Tuloksena on erittäin joustavat talot, jotka sopivat myös erilaisiin sääolosuhteisiin.

Voit vain avata ne ja pakata ne. Siksi ne ovat myös erittäin helppoja kuljettaa.

Yöllä käytät päivällä tuotettua energiaa

camping yöllä hi-tech

Moderni arkkitehtuuri kestävän kehityksen mallina

Joustavuuden lisäksi nämä modernit pakolaistalot toimivat mallina kestävyydelle. Niillä on kyky kerätä sadevettä ja voit myös käydä suihkussa. Integroitujen hi-tech-innovaatioiden ansiosta nämä telttarakennukset voivat jatkaa aurinkoenergian keräämistä. Erikoisakkuihin varastoituna tätä sähköä voidaan käyttää tarpeen mukaan. Hanketta on kehitetty pitkään ja se valmistuu tämän vuoden aikana.

Innovatiiviset teltat tarjoavat paljon mukavuutta

hi -tech teltta - rentoutumista

Teltat ja moderni arkkitehtuuri

Kaupunkiemme suurten asuinrakennusten rakentamisen lisäksi pienet teltat ovat myös suuri haaste modernille arkkitehtuurille. Ilmastonmuutoksen ja kasvavien humanitaaristen kriisien vuoksi ne pelastavat paljon enemmän ihmisiä tulevaisuudessa. Jotkut sinne integroiduista innovaatioista muokkaavat modernia arkkitehtuuria yleensä. Ne voidaan esimerkiksi integroida matkailualan nykyaikaisten telttojen kehittämiseen.

Nämä teltat sopivat myös talveksi

huipputekninen leirintä talvella

Yhdistelmä innovatiivista rakennekangasta ja muoviputkea

huipputeknologiaa telttoihin

Rakenneperiaatteen graafinen esitys

hi-tech graafinen kuva

Projektin kehittäjä – Abeer Seikaly

arkkitehti hi-tech Abeer Seikaly