OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro – mikä ero on?

Kiinalainen älypuhelinten valmistaja OnePlus on jälleen kehittänyt Monsterin lippulaivan uskomattomalla valikoimalla ominaisuuksia ja toimintoja halvemmalla hinnalla kuin mikään muu. Mutta ei siinä vielä kaikki! OnePlus julkisti tiistaina yhden, mutta kaksi uutta älypuhelinta samanaikaisesti – OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro. Molemmat ovat saatavilla Saksassa 21. toukokuuta. Mutta mikä ero on näiden kahden mallin välillä? Olemme vertailleet OnePlus 7: ää ja OnePlus 7 Prota sinulle ja annamme sinulle nyt kaikki tärkeät erot, jotta voit tehdä oikean valinnan henkilökohtaiseen elämäntapaan ja mieltymyksiin.

OnePlus 7 vs OnePlus 7 Pro – mikä älypuhelin on todella parempi?

OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro - Mitä eroa on, kumpi on voittaja

OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro – mikä älypuhelin on ylivoimainen?

tehoa: OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro on varustettu uusimmalla Qualcomm Snapdragon 855 -prosessorilla ja niissä on joko 6 Gt tai 8 Gt RAM -muistia. Tämä tarkoittaa salamannopeaa suorituskykyä ja monia moniajovaihtoehtoja. Voit myös hankkia OnePlus 7 Pron version, jossa on 12 Gt RAM -muistia.

akku: OnePlus 7 Prossa on 4000 mAh akku. Tämä tarkoittaa yleensä noin päivän käyttöä täydellä latauksella. OnePlus 7: ssä on pienempi 3700 mAh: n akku, mutta se voi kestää pidempään pienemmän näytön ja pienemmän resoluution vuoksi. Molemmat tukevat nopeaa latausta, mutta eivät langatonta.

Molemmat puhelimet on ladattava noin joka ilta

OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro - Mikä on ero Pro 7: n ja sen paremman grafiikan välillä

Näyttö: OnePlus 7 Pro on 90 Hz: n 6,67 tuuman Fluid AMOLED -näytön, 3120 x 1440 pikselin ja 516 ppi: n resoluution selvä voittaja luokassa. OnePlus 7: n 6,41 tuuman AMOLED ei ole kaukana jäljessä, mutta sen resoluutio on vain 402 ppi ja 60 Hz: n virkistystaajuus.

Kamerat: OnePlus on saavuttanut uusia korkeuksia monipuolisen 3-objektiivisen kamerasarjansa ansiosta. 7 Prossa on 48 megapikselin päälinssi, 16 megapikselin erittäin laajakulmaobjektiivi ja 8 megapikselin teleobjektiivi. OnePlus 7 yhdistää vain 48 megapikselin objektiivin ja toissijaisen 5 megapikselin objektiivin. Molemmissa puhelimissa on upea ponnahdusikkuna, 16 megapikseliä, etukamera ja Sony IMX 586, 48 megapikselin kenno pääkameralle.

Isoveli OnePlus 7 Prossa on kolme kameraa, OnePlus 7: ssä vain kaksi

OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro - Mitä eroa Pro 7: llä on kolmella kameralla?

Onneksi molemmilla on tämä loistava selfie -kamera

OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro - mikä ero on ponnahduskameralla hauska mutta käytännöllinen

ohjelmisto: OnePlus 7: ssä ja OnePlus 7 Prossa on molemmissa Android 9.0 Pie ja Oxygen OS.

hinta: OnePlus 7 Pron harmaa versio, jossa on 6 Gt RAM -muistia ja 128 Gt tallennustilaa, maksaa 700 euroa. Jos haluat sinisen, jossa on 12 Gt RAM -muistia ja 256 Gt tallennustilaa, sinun on maksettava siitä 829 eurosta alkaen. OnePlus 7 maksaa hieman alle 559 euroa.

OnePlus 7 on huomattavasti halvempi

OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro - Mitä eroa isoveljen lippulaivalla on?

OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro ovat yleensä hyvin samankaltaisia. Isovelillä on kuitenkin selvästi ensisijainen näyttö, joka on suurempi ja tarjoaa terävämmän kuvan. 7 Prossa on myös toinen, monipuolisempi kamera. Toisaalta OnePlus 7 on halvempi ja voi kestää kauemmin yhdellä latauksella. Huomaa ennen ostamista, että 5G -yhteensopivuus OnePlus 7 Pro on saatavilla pian.

Molemmat ovat erinomaisia ​​älypuhelimia jokapäiväiseen käyttöön

OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro - Mikä ero on parempi

OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro - mikä on ero näiden kahden lippulaivan välillä oneplus -laitteesta