Pian voit katsella urheilua 5G VR: n kautta

On jo enemmän kuin selvää, että 5G -verkoilla on valtavia etuja nykyisiin 4G -verkkoihin verrattuna. Uusi tekniikka tarjoaa mobiilikäyttäjille jopa 20 -kertaisen nopeuden eli 20 gigatavua sekunnissa. Jopa heikommilla Internet -yhteyksillä vähimmäisnopeuden tulisi olla 100 megabittiä sekunnissa, mikä on edelleen noin viisi kertaa enemmistö.

5G ei kuitenkaan ole vain nopeampi, se tarjoaa myös huomattavasti lyhyemmän viive- ja vasteajan lähteestä vastaanottajalle. Vaikka 4G -verkkojen viive on noin 40 millisekuntia (ms) – 60 ms, 5G -dataa voidaan lähettää ja vastaanottaa lähes välittömästi – noin 10 ms tai parhaassa tapauksessa 1 ms. 5G voi nyt toimia myös tiheämmin asutuilla alueilla tai paikoissa, joissa on paljon ihmisiä, kuten stadionin keskellä.

Mitä tämä uskomaton nopeus, vähäinen viive ja kyky toimia jopa tiheästi asutetuissa tiloissa merkitsevät urheilumaailman kannalta? Loistava sovellus olisi varmasti urheilutapahtumien suoratoisto VR -kuulokkeiden kautta.

5G: n nopeuden ja luotettavuuden sekä VR: n laadun ansiosta se on melkein kuin istuisi keskellä stadionia

Pian voit katsella urheilua 5G VR: n modernin urheilukellon olohuoneen kautta

Hanki näkökulma kuin mikään muu

Pian voit katsella urheilua 5G VR -kellourheilun kautta VR: n kautta

Voit kokea urheilutapahtumia läheltä käyttämällä VR -kuulokkeita, joissa on 5G

Tallentamalla pelejä huippumodernilla 360 asteen videokameroilla yleisö voi nyt seurata urheilutapahtumia mukaansatempaavana kokemuksena kuulokkeiden tai mobiililaitteiden kautta. VR -toiminnon ansiosta katsojat voivat nähdä tarkalleen mitä haluavat tai keskittyä erityisesti suosikkipelaajiinsa.

SeuraavaVR on yksi menestyneimmistä startupeista, jotka tarjoavat tällaisia ​​kokemuksia. Ohjelma tarjoaa jo pääsyn moniin NBA-, NHL- ja ICC-jalkapallopeleihin sekä WWE-kilpailuihin, konsertteihin ja jopa stand-up-komediaesityksiin. Nämä ovat huomattavasti vuorovaikutteisempia VR: n kautta kuin tyypilliset versiot, joita voidaan katsella online -streamien tai television kautta. NextVR tarjoaa katsojille mahdollisuuden seurata tapahtumia eri näkökulmista (esimerkiksi koripallokehästä tai työpöydältä) ja uppoutua toimintaan.

Koe maailman suurimmat urheilu-, musiikki- ja viihdetapahtumat VR: ssä

Pian voit katsella urheilua yli 5G VR: n seuraavan VR -kuulokkeen kautta

Pian voit katsella urheilua 5G VR: llä katsella jalkapalloa VR: llä

Pienellä säädöllä kiinnittämällä minikamerat urheilijan kehoon katsojat voivat parantaa kokemustaan ​​entisestään. Voit nähdä pelin suoraan urheilijan näkökulmasta. Erityisesti Firstvisio käyttää jo tätä tekniikkaa yleisönsä erilaisissa urheilutapahtumissa. Hyvän istuimen löytäminen stadionilta ei ole enää ainoa tai paras tapa seurata urheilutapahtumia.

Uppoudu toimintaan VR -kehon kameran sisällön avulla

Pian voit katsella urheilua 5G VR -koripallourheilukameran kautta

Pian voit katsella urheilua 5G VR -urheilun kautta suoraan koripallokehästä