Samsung Galaxy Foldin rikkoutunut viive

Odotetun Galaxy Foldin olisi pitänyt virallisesti julkaista tällä viikolla. Samsung joutui siirtymään taaksepäin, kun raporttien kerrottiin rikkovan puhelimet joidenkin arvioijien vuoksi. Yhtiö oli suunnitellut esittävänsä lähes 2000 euroa maksavan taittolaitteen virallisesti 26. huhtikuuta Yhdysvalloissa ja 3. toukokuuta Isossa -Britanniassa. Sen sijaan sen on nyt suoritettava lisätestejä ja ilmoitettava uusi alkamispäivä tulevina viikkoina. Viive on suuri takaisku Samsungille, mutta myös älypuhelinmarkkinoille yleensä..

Tämä ei luultavasti ole sitä, miten voit kuvitella 2000 euron matkapuhelinta

Samsung Galaxy Foldin katkoviivojen vapauttaminen katkoviivoilla näytön läpi

Viat ja viat viivästyttävät Galaxy Foldin julkaisua

Tekniset arvioijat löysivät nopeasti ongelman Galaxy Foldissa. Useat toimittajat kertoivat, että niiden testiyksiköiden sisäosat välkkyivät, jäätyivät ja lopulta kuolivat muutaman ensimmäisen päivän aikana. Kaksi irrotti vahingossa ulomman suojaavan muovikerroksen ja ilmoitti sitten naarmuista näytöllä.

Kerros näytti aivan kuten useimpien nykyaikaisten puhelimien mukana tulevat näytönsuojat pitämään ne koskemattomina kuljetuksen aikana. Testiyksiköissä ei väitetty olevan mitään varoitusta kriittisen kerroksen poistamisesta.

Suojakalvo irtoaa vähitellen näytöltä

Samsung Galaxy Fold -tarranäytön rikkoutunut viivejulkaisu on poistumassa

Viallinen viiveen vapautus Samsung Galaxy Fold -kalvosuojaimesta irrotettu

Se ei kuitenkaan selitä, miksi monien laitteiden näytöt venyivät ja rikkoutuivat. Varhainen testaus osoitti, että ongelmia saattaa ilmetä, jos painetta kohdistetaan taitokseen alttiille alueille, joita kansio taittaa sisään ja ulos.

Galaxy Foldin törmäys rikkoo puhelimen

Viallinen Samsung Galaxy Fold -matkapuhelimen viiveen vapautus taivutettu viallinen

Selittämättömät ongelmat vaivaavat uutta innovatiivista taittolaitetta

On myös ollut tapauksia, joissa vieraat aineet löysivät tiensä saranoiden väliin ja näytön alle, mikä vaikuttaa näytön suorituskykyyn. Jälleen tämä on outo ongelma, joka jostain syystä ei näkynyt aiemmissa testeissä. Loppujen lopuksi Samsung on tiettävästi testannut 1 000 erilaista prototyyppiä viimeisten 10 vuoden aikana. Viime kädessä hieman likaa joutuu älypuhelimiin joka päivä, kun niitä kuljetetaan ja käytetään – joko lataus- tai kuulokeliitännässä.

Miten tämä pieni lika pääsi näytön alle, on edelleen tuntematon

Viallinen Samsung Galaxy Foldin viivästysvapautus Taita lika näytön alle

Samsung lupasi löytää keinoja suojata näyttöjä paremmin seuraavien viikkojen aikana ja selittää käyttäjille, että ulompi suojakerros on säilytettävä. Kaikkien näiden Galaxy Foldiin suunniteltujen muutosten myötä on todennäköisesti mahdollista, että taittolaite käännetään takaisin vasta loppukesällä. Samsung suunnittelee jo uuden Note -sarjan julkaisua, Galaxy Note 10, elokuussa.

Täysin rikki ja käyttämätön

Samsung Galaxy Fold -puhelimen viallinen viivästetty julkaisu musta kuollut

Mutta ovatko ne, jotka ovat jo tehneet ennakkotilauksia, valmiita odottamaan niin kauan? Ja tämän viivästymisen vuoksi Samsung saa kruununsa kilpailijaansa vastaan Huawei Mate X menettää? Viime kädessä tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Samsung on joutunut hankkimaan ongelmallisia laitteita. Vuonna 2016 yhtiö kutsui takaisin 2,5 miljoonaa Galaxy Note 7 -puhelinta akkujen syttymisen jälkeen.

Viallinen Samsung Galaxy Fold -näytön viive voidaan poistaa