Seuraavat älypuhelimet tunnistavat meidät käytävästä

Kuinka usein meille käy ilmi, että tunnistamme jonkun kaukaa yksilöllisen kävelyn perusteella? Tämä on osa uskollisten nelijalkaisten ystäviemme jokapäiväistä elämää. He tunnistavat meidät kävellessämme portaita ylös ovelle ja tervehtivät meitä nopeasti. Nyt myös älypuhelimemme havaitsevat tämän yksilöllisen kävelymallin, joten sitä voidaan käyttää biometrisessä todennuksessa. Aiemmin historia, ääni ja sormenjälkitunnistus olivat normi. Tämä uusi järjestelmä kuulostaa enemmän tieteiskirjallisuudelta.

Tutkimusryhmät yliopistosta Pretoria ja Hongkongin kaupunginyliopisto ovat kehittäneet älypuhelimen todennusjärjestelmän, joka perustuu kävelyanalyysiin. Uusi järjestelmä otettiin jo käyttöön raportin ja esityksen pohjalta IEEE Industrial Electronics Society esitelty 21. lokakuuta 2018.

Uusi järjestelmä otettiin käyttöön vuonna 2018 ja siitä tulee pian totta

Seuraavat älypuhelimet tunnistavat meidät käytävällä esittelemällä uuden ohjelmiston

Älypuhelimet, joissa on jengi -todennusjärjestelmä? Todellisuus tai tieteiskirjallisuus?

Tällä hetkellä biometriset kävelyn todentamistyökalut voidaan jakaa kolmeen pääluokkaan: kuvankäsittely kameroilla; Lattia -anturit, jotka mittaavat askeleen nopeutta ja voimaa, sekä kannettavat anturit, kuten gyroskoopit, voima -anturit, kiihtyvyysanturit jne..

Useimmissa nykyaikaisissa älypuhelimissa on jo sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi, joka tunnistaa kävelytiedot. Jotkut kuntosovellukset käyttävät näitä tietoja askelmittarin muodossa auttaakseen meitä pysymään kunnossa. Uusi jengi -todennusjärjestelmä ei siis vaadi lisälaitteistoa ja kustannuksia nykyisten älypuhelimien päivittämiseen.

Matkapuhelimissamme olevat laitteistot on nyt yksinkertaisesti ohjelmoitu uudelleen

Seuraavat älypuhelimet tunnistavat meidät käytävällä, jatkuvasti matkapuhelimissamme

Uusi ohjelma analysoi jatkuvasti älypuhelimen integroidun kiihtyvyysanturin keräämiä kävelytietoja ja “oppii” omistajan yksilöllisen kävelykuvion. Jos käytävällä havaitaan epätavallisia muutoksia, sinulle ilmoitetaan myös sähköpostitse, mukaan lukien laitteen sijainti. Tämä tapahtuu yleensä minuutin sisällä ja voi estää taskuvarkauden.

Monet meistä käyttävät jo samanlaista järjestelmää lukuisten kuntosovellusten kautta

Seuraavat älypuhelimet tunnistavat meidät käytäväohjelmistolla ja laitteistolla, jotka mittaavat askeleitamme

Alustavien testien mukaan tämän uuden todennusjärjestelmän herkkyys oli 0,74 ja spesifisyys 0,78, mikä tiedemiesten mukaan on “rohkaisevaa”. He kuitenkin tunnustavat, että heidän on kehitettävä järjestelmää edelleen, ennen kuin ne voivat toteuttaa sen onnistuneesti todellisissa olosuhteissa.

Joukkotodennus korvaa todennäköisesti kaikki muut tunnistusjärjestelmät

Seuraavat älypuhelimet tunnistavat meidät käytävästä - ihmiset, joilla on matkapuhelimet kädessä