Sonic the Hedgehog näyttää vihdoin itseltään uudelleensuunnittelun jälkeen

Kun Paramount julkaisi ensimmäisen trailerinsa elokuvasta Sonic the Hedgehog aiemmin tänä vuonna, pelisarjan fanit eivät olleet erityisen kiinnostuneita päähenkilön hahmosuunnittelusta. Itse asiassa he olivat kauhistuneita hirviöstä, joka vähän muistutti kuuluisan vuoden 1991 videopelin sankaria.

Pieni virkistys: Paramount Pictures julkaistiin aiemmin tänä vuonna yksi kaikkien aikojen absurdimmista elokuvateattereista. Ihmetellessään, miksi Coolion vuoden 1995 hitti “Gangsta’s Paradise” tuki traileria, heidän oli pakko kohdata trailerin todellinen kauhu. Yksi maailman suosituimmista videopelihahmoista, Sonicilla oli täysi joukko ihmisen hampaita, kaksi silmämunaa liian kaukana toisistaan, hirveä pitkänomainen vartalo ja karvaiset sormet käsineiden sijasta.

Uusi muotoilu, uusi juliste, uusi traileri

Sonic the Hedgehog näyttää vihdoin häneltä, kun hän on suunnitellut uudelleen elokuvan uuden julisteen

Muutamaa viikkoa myöhemmin ohjaaja Jeff Fowler twiittasi, että elokuvan ensi -ilta on siirretty ystävänpäivään 2020. Elokuvataiteilijoilla “kesti hieman enemmän aikaa saada Sonic oikein”. Tiistaina asianosaiset näkivät uudistuksen ja kannustivat. Tässä uusi traileri! Uudistusta johti taiteilija Tyson Hesse, joka piirsi Archie Comicsin alla julkaistut Sonic -sarjakuvakirjat sekä fantastisen johdantojakson Sonic Manian julkaisulle vuonna 2017..

Graafinen romaani kuvittaja ja animaattori Tyson Hesse toteutti uuden suunnittelun täydellisesti

Uudelleensuunnittelun jälkeen Sonic the Hedgehog näyttää vihdoin itseltään tyson hesse -sarjakuvasuunnittelulta

Mitä taiteilijaryhmä on muuttanut Sonic the Hedgehogissa??

On helppo nähdä, mikä meni pieleen ensimmäisessä luonnoksessa. Mutta on myös tärkeää ymmärtää, mitä taidetiimi todella teki oikein uudelleensuunnittelun kanssa. Katsotaanpa ensin Sonicin silmiin. Ne ovat suuria ja kirkkaita, kuten hahmon ihastuttava ja viileä sarjakuvaversio. Huomaa myös etäisyys hänen silmiensä välillä. Videopeleissä Sonicilla tiedetään olevan yksi silmämuna, jossa on kaksi iiristä ja kaksi liioiteltua kulmaa, jotka auttavat korostamaan hänen tunteitaan. Alkuperäisessä kuvauksessa Sonicin silmät olivat suuret, mutta ne näyttivät helmiäiseltä niiden välisen etäisyyden vuoksi. Hahmon uudistetussa versiossa hänellä on edelleen kaksi erillistä silmää, mutta paljon lähempänä toisiaan, mikä luo illuusion, että se on sama “kyklooppi”, jonka kanssa kasvoimme lapsena.

Rinnalla: Tiesitkö, että geeni, joka auttaa ihmisiä saamaan kaksi erilaista silmämunaa, on Sonic Hedgehog, kenraali nimeltään? Sonic on tehnyt jälkensä jopa lääketieteessä!

Silmät ovat suurempia, ilmeikkäämpiä ja paljon lähempänä alkuperäistä

Uudelleensuunnittelun jälkeen Sonic the Hedgehog näyttää vihdoin itseltään vertaamalla kasvoja ja turkista

Sonicin uudessa suussa on nyt 100% vähemmän ihmisen hampaita. Jäljellä on sarjakuvahammastus, joka on ihanteellinen puhuvalle siili -sarjakuvahahmolle. Uudelleensuunnittelu teki myös ahdistavista tuotesijoittelukengistä vanhentuneita. Sonic on yhdistynyt klassiseen puna -valkoiseen saippuakenkien muotoiluun, joka hänellä on ollut vuosikymmenien ajan. Sonic the Hedgehogilla on vihdoin taas isot, valkoiset, rullatut sukat ja käsineet.

Pois traumatisoivista ihmisen hampaista!

Uudistamisen jälkeen Sonic the Hedgehog näkee vihdoin itsensä vanhoina ja uusina

Ero on selvästi havaittavissa

Uudelleensuunnittelun jälkeen Sonic the Hedgehog näyttää vihdoin itseltään auton perävaunussa

Uusi muotoilu vangitsee aidosti paljon ideoita, jotka alkuperäinen hahmosuunnittelija Naoto Ohshima halusi saavuttaa – viileä mutta pehmoinen maskotti, joka yhdistää japanilaisen kawaii -herkkyyden amerikkalaiseen asenteeseen. Sen takki on vilkas ja jäljittelee japanilaisen yrityksen klassisten arcade -pelien kuuluisaa Sega -sinistä. Se ei ole enää pelottavaa, mikä on tärkeä saavutus perheelokuvalle.

Ohshiman alkuperäinen muotoilu videopeleistä

Uudelleensuunnittelun jälkeen Sonic the Hedgehog näyttää vihdoin itseltään sonicina vuosina 1991-2008