Syitä, joilla kaikilla pitäisi olla älykello

Älykello on paras matkapuhelimen lisävaruste. Se voi tietysti näyttää ajan, mutta se ei ole kaikki! Se voi myös lähettää tärkeitä ilmoituksia, seurata kuntotilastoja, toistaa musiikkia ja vastata äänikomentoihin. Voit jopa käyttää sitä laskujen maksamiseen kontaktittomasti. Kuten älypuhelimet, useimmat älykellot käyttävät kosketusnäyttöä, erilaisia ​​antureita ja tonnia tiettyjä sovelluksia. Toisin kuin matkapuhelin, ne toimivat kuitenkin myös tyylikkäinä lisävarusteina, ovat paljon huomaamattomampia, pienempiä eivätkä häiritseviä. Esittelemme sinulle tärkeimmät syyt, miksi kaikkien pitäisi Älykello pitäisi omistaa joko yhtenä laitteena tai lisälaitteena.

Huomaamaton ja silti katseenvangitsija

Syyt, miksi kaikilla pitäisi olla suorakaiteen muotoinen älykello

Älykellon kolme suosituinta vaihtoehtoa

Älykellovaihtoehtoja on laaja valikoima, ja kunkin mallin tarkoitus liittyy laitteen tarjoamiin ominaisuuksiin ja toimintoihin. Jotkut toimivat yksinkertaisina kumppaneina puhelimeesi ja lähettävät ilmoituksia ja varoituksia, kun Bluetooth on aktivoitu. Toiset ovat itsenäisiä ja käyttävät SIM -korttia, joten voit lähettää ja vastaanottaa puheluita tai tekstiviestejä, surffata verkossa ja paljon muuta ilman puhelinta. Lopuksi on perinteisiä kelloja, joissa on edelleen analoginen valitsin, mutta joissa on myös pieni näyttö lyhyitä ilmoituksia varten.

Ensimmäisen älykellon valinnassa on otettava huomioon muutama muu tärkeä tekijä. Sinun on oltava selvä siitä, kuinka monta puhelimen toimintoa kello voi suorittaa ja kuinka hyvin se suorittaa kunkin tehtävän. Varmista myös, että se on todella yhteensopiva älypuhelimesi kanssa. Jotkut mallit on tarkoitettu vain iPhonelle tai Androidille, kun taas toiset tukevat useimpia käyttöjärjestelmiä. Urheilijoiden tulisi etsiä laite, jossa on sykemittari, B-mittari ja sisäänrakennettu GPS. Tämä sisältää tietysti akun keston, vedenkestävyyden ja yhteensopivuuden useiden muiden laitteiden (kuten langattomien kuulokkeiden) kanssa. Harkitse myös lisäominaisuuksia, kuten Wi-Fi ja tietysti tyyli (väri, muoto, rannekoru).

Monitoiminen ja tyylikäs

Syyt, miksi jokaisella pitäisi olla älykello galaxy active 2 moderni ajan tasalla

Mihin voit käyttää älykelloa??

Useimmat älykellot tarjoavat useita vakiotoimintoja riippumatta siitä, onko ne tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön vai tiettyihin tarkoituksiin.

  • Aikaan liittyvät toiminnot. Se ei olisi kello, jos se ei voisi kertoa aikaa. Älypuhelimeen verrattuna on paljon helpompaa tarkistaa kello, päivämäärä ja viikonpäivä älykellolla tai jopa asettaa herätys tai sekuntikello. Tarkista aina, onko älykellossa sisäänrakennetut kaiuttimet vai onko se riippuvainen vain tärinästä.
  • Ilmoitukset. Ilmoitukset näkyvät älypuhelimissa ilmoittaakseen sinulle tärkeistä tapahtumista, toiminnoista tai viesteistä. Nämä voivat yksinkertaisesti heijastaa matkapuhelimesi viestejä. Muut älykellot näyttävät kuitenkin ilmoituksia, joita vain puettava laite voi tarjota. Esimerkiksi uusin Apple Watch 4 sisältää jotain nimeltä a Putoamisen havaitseminen, joka voi automaattisesti kutsua apua mahdollisesti loukkaantuneelle tai sammuneelle käyttäjälle.
  • Sovellukset. Muita toimintoja peleihin, lukijoihin ja virustorjuntaan asti. Voit lisätä kaikki mahdolliset suuntanumerosi sovellukset älykellollesi sovelluskaupan kautta.
  • Median hallinta. Totta, valokuvia on vaikea tarkistaa pienellä älykellolla. Mutta se näyttää erilaiselta asiakirjojen ja musiikin kanssa. Jos esimerkiksi liität laitteen langattomiin kuulokkeisiin, voit helposti vaihtaa kappaleita, kuunnella radiota ja muuttaa äänenvoimakkuutta. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun harrastat urheilua etkä halua ottaa älypuhelinta mukaasi.

Applen älykellot tukevat vain iPhoneja

Syyt siihen, miksi jokaisella pitäisi olla älykello apple 4 moderni superkello

Terveyden seuranta ja viihde yhdessä pienessä laitteessa

  • Puhelut ja tekstiviestit. Voit käyttää älykelloa puheluun vastaamiseen tai hylkäämiseen älypuhelimellasi. Erillisellä SIM-kortilla varustetulla älykellolla voit tehdä tämän myös ilman matkapuhelinta. Useimmat nykyaikaiset älykellot tukevat myös sanelutoimintoja, joten voit kirjoittaa tekstiviestejä ja tekstejä kirjoittamatta.
  • Fitness seuranta. Monissa älykelloissa on syke- ja verenpainemittari, askelmittari ja digitaaliset valmentajat, joiden avulla voit seurata harjoitustasi. Jotkin sovellukset voivat myös dokumentoida unirutiinisi ja laskea kaloreita.
  • GPS. Useimmissa älykelloissa on GPS, jonka avulla voit seurata omaa sijaintiasi, vastaanottaa sijaintikohtaisia ​​hälytyksiä tai löytää kadonneen puhelimesi.
  • Lähimaksaminen. Mobiilimaksujärjestelmillä, kuten Apple Pay, Android Pay, Garmin Pay, Samsung Pay tai Fitbit Pay, voit maksaa kaikista ostoksistasi kellolla kortin tai matkapuhelimen sijaan.

Pysy aina ajan tasalla ja ole vähemmän hajamielinen

Syyt, joiden vuoksi jokaisella pitäisi olla älykello Huawei -pyöreä soittaa

Vaikka älykello ei luultavasti koskaan korvaa matkapuhelinta kokonaan, se on loistava lisävaruste tai jopa itsenäinen laite, joka jokaisella innokkaalla huipputekniikan rakastajalla pitäisi olla arsenaalissaan.

Syyt, miksi jokaisella pitäisi olla älykello moderni älykello ruusupenkillä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80