Tämä nainen istutti Tesla Model 3 -avaimet käsivarteensa

Tesla Model 3 on huippumoderni sedan ilman avainta. Sen sijaan porrasperä voidaan avata ja käynnistää älypuhelimella, auton muotoisella avaimenperällä tai avainkortilla. Näistä on hyötyä vain, kunnes kadotat avaimenperän tai matkapuhelimesi kuolee. Eräs luova kuljettaja tajusi, kuinka varmistaa, että hänen Tesla Model 3 -laitteensa lukitus avautuu ja käynnistyy aina. Hän yksinkertaisesti istutti avainkortin RFID -sirun kyynärvarteensa.

Tavallisten avainten sijaan Tesla Model 3 käyttää erikoiskortteja

Tämä nainen istutti Tesla Model 3 -avaimensa käsivarren avainkorttiin tesla

Tesla Model 3 -avain sisältää pienen sirun, joka näyttää olevan helppo poistaa ja käyttää muihin tarkoituksiin

Amie DD on ohjelmistokehittäjä, cosplayer ja itse kuvattu “asioiden luoja”. Hän selittää videolla, että vuosia sitten hän oli jo istuttanut RFID -sirun käsivarteensa.

Sen avulla hän voi avata talonsa etuoven ja lähettää selaimen älypuhelimelta henkilökohtaiselle verkkosivustolleen.

Kun hän tilasi Tesla Model 3: n ennakkoon, hän huomasi, että hän voisi todennäköisesti tehdä jotain vastaavaa avainkortilla. Hänellä ei ollut onnea siirtää ohjelmistoa olemassa olevaan siruun. Niinpä hän päätti purkaa kortin sirun ja istuttaa sen käsivarteensa.

Siru on suunnilleen LEGO Stormtrooper -kokoinen

Tämä nainen istutti Tesla Model 3 -avaimensa käsivarteensa pienen sirun avulla

Tätä varten hän liuotti kortin asetonilla ja käsitti sirun käärimällä biopolymeeriin hygieniasyistä. Sieltä hän meni kehonmuokkausstudioon Austinissa, Teksasissa, ja herrasmiehelle nimeltä Ananas, jotta siru istutettaisiin kyynärvarteen. Toisessa videossa hän näyttää istutuksen. Hänellä on myös oikeudenkäynti Hackaday asiakirjat, blogi, joka julkaisee päivittäin useita artikkeleita laitteisto- ja ohjelmistohakeista.

Pineapple Tagnaroa on Shaman Modificationsin taiteilija

Tämä nainen istutti Tesla Model 3 -avaimensa käsivarteensa amie dd ja ananas

Vaikka hän ei näytä sirua toiminnassa videossa, hän selitti Twitterissä, että hänen kätensä oli turvonnut heti sirun istuttamisen jälkeen. Amie DD totesi myös, että siru toimii, vaikka etäisyyden käsivarresta konsoliin on oltava noin 25 mm. Ohjelmistokehittäjä toivoo, että tämä paranee, kun turvotus laantuu. Amie sanoo tilannut vielä kaksi avainta ja suunnittelee Teslan huoltoteknikon tulevan kotiinsa ja näyttävän hänelle kuinka sovittaa avaimet ajoneuvonsa kanssa.

Nämä ja muut implantit ovat pian olennainen osa jokapäiväistä elämäämme

Tämä nainen istutti Tesla Model 3 -avaimensa käsivarteensa amie dd ja implantin

Ei ensimmäinen Tesla Model 3 -hakata, joka on levinnyt virukseen viime aikoina

Amien hakkerointi ei ole ainoa Tesla Model 3 -hakata, joka äskettäin ilmestyi verkkoon. Vuoden alussa YouTuber Simone Giertz päätti, että Teslan sähköisen nouton odottaminen riittää hänelle. Joten hän päätti tehdä vain oman.

Giertz pystyi irrottamaan mekaanikkojen ja autonmuokkausasiantuntijoiden avulla auton yläosan laajentaakseen lastausaluetta, lisäämään kattotelineen, HELLA -ajovalot ja takalasin GMC Canyonista ja muuttamaan sedanin täysin toimiva nouto. Hän julkaisi yhden kesäkuun 18 Kaupallinen kotitekoiselle Trucklalle. Vaikka nouto on valmis menemään, Giertz sanoo, että hänen on vielä tehtävä se vesitiiviiksi. Hänen on myös viimeistettävä sisustus, täytettävä osa vartalosta ja asennettava nostosarja.

Truckla voi olla epätavallinen idea, mutta se ei ole kaukana todellisuudesta. Elon Musk vihjasi Teslan noutoon tämän vuoden maaliskuussa. Yhtiö esitteli myös puoliperävaunuauton prototyypin vuonna 2017, jonka sanotaan olevan vihdoin valmis markkinoille tänä vuonna.

Truckla ja sen ylpeä suunnittelija

Tämä nainen istutti Tesla Model 3 -avaimensa käsivarteensa Simone Giertz ja kuorma -auto

Miltä Elon Muskin nouto näyttää??

Tämä nainen istutti Tesla Model 3 -avaimensa käsivarteensa kuorma -autoautoon


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80