Top 15 parasta Alexa -taitoa, joita et ehkä tiedä

Alexa on yksi Amazonin tunnetuimmista tuotteista. Virtuaalinen avustaja on varustettu monilla toiminnoilla. Mutta juuri taidot antavat sinun todella muokata kokemustasi haluamallasi tavalla. Alexa Skills ovat Amazon -versio sovelluksista – ohjelmista, jotka aktivoituna tarjoavat lisätoimintoja. Amazon -verkkosivustolla on tällä hetkellä saatavilla yli 15 000 taitoa. Suunnittelijat lisäävät joka päivä lisää. Tuomme sinulle 15 hyödyllisintä Alexa -taitoa, joista saatat kuulla ensimmäistä kertaa.

Alexa on tällä hetkellä markkinoiden modernein ja älykkäin ääniavustaja

Top 15 parasta Alexa -taitoa, joita et ehkä tiedä Hey Alexa Commands -taidoista

Alexa Skills on suuri keittiöapu

 • Alexa on esiasennettu ja voi lisätä kohteita ostoslistaan. Taito MyChef menee muutaman askeleen pidemmälle. Yhdessä Chefling -sovelluksen kanssa voit lukea reseptejä, lähettää ostoslistoja ja seurata viimeisiä käyttöpäiviä. Taito muistuttaa sinua jopa siitä, mitä sinulla on jo ostoksilla.

 • Toinen hyödyllinen taito Alexalta on seurata kaloreitasi, yrität laihtua tai saada painoa. Kanssa Seuraa Nutritionix Voit esimerkiksi pyytää Alexaa tallentamaan viljan ja kahvin kulhon tai tarkistamaan kaloriraporttisi.

Keittokirjat ovat nykyään digitaalisia

Top 15 parasta Alexa -taitoa, joita et ehkä tiedä Alexasta Kitchen Helpissa

 • Baarimikon kanssa Alexa voi oppia 12 000 erilaista cocktailreseptiä, ja MySommin kanssa hän suosittelee täsmälleen sellaista viiniä, joka sopii tiettyyn ateriaan. Jos sinulla on hyvin järjestetty kotibaari, nämä kaksi taitoa maksavat varmasti.
 • Älykäs avustajasi voi tilata Dominon ja Pizza Hutin käskystä. Sinun tarvitsee vain ensin luoda asiakasprofiili.
 • Alexa voi käyttää Avattava tehdä, muuttaa tai peruuttaa varaus puolestasi. Taito tarjoaa tällä hetkellä pääsyn yli 500 ravintolaan pelkästään Saksassa.

Varaa pöytä suosikkiravintolassasi äänikomennolla

Top 15 parasta Alexa -taitoa, joita et ehkä tiedä keittiön avustajan varauksista

Taitavia Alexa -taitoja, joista et ehkä ole koskaan kuullut

 • Kyvyn kanssa Matkapuhelimen etsin Löydät älypuhelimesi nopeasti pyytämällä Alexaa soittamaan sille.
 • Alexa voi tilata sinulle Uberin, jos sinulla on kiire. Toiminto on tällä hetkellä käytettävissä useimmissa Saksan suurimmissa kaupungeissa.
 • Alexa voi pitää sinut ajan tasalla suosikkijoukkueistasi. Et tarvitse edes erityistaitoja tähän, vain mene asetuksiin ja lisää suosikkijoukkueesi.
 • Henkilökohtainen avustajasi voi myös lukea sinulle räätälöityjä viestitietoja. Kun pyydät Alexalta Flash -esittelyä, sinut ohjataan tärkeimpien uutisten kautta käsin valituista lähteistä.

Saat viimeisimmät uutiset valituista lähteistä

Top 15 parasta Alexa -taitoa, joita et ehkä tiedä Flash -tiedotustilaisuuksista

 • Kysy kaveriltani on hengenpelastustaito, joka on erityisen hyödyllinen, kun joudut tilanteeseen, jossa tarvitset apua, mutta et voi käyttää puhelintasi. Hätätilanteessa voit nopeasti ja helposti soittaa tietylle yhteyshenkilölle tai lähettää heille tekstiviestin. Valitettavasti hätäpalvelut eivät ole vielä yksi niistä.
 • Alexa voi olla henkilökohtainen valmentajasi ilmaiseksi. On olemassa lukuisia kotikuntotaitoja 7 minuutin harjoitus, Omat harjoitukset ja HiFit ovat yleisesti suosituimpia. Harjoituksen lopussa voit jopa pyytää Alexaa antamaan sinulle itsellesi imartelevan kohteliaisuuden.

Top 15 parasta Alexa -taitoa, joita et ehkä tiedä Amazon Fitness -sovellus Hauska

Alexa Skills viihteen lähteenä

 • Taidolla Lyhyt nukkumaanmenotarina Alexa voi lukea lapsille lyhyen nukkumaanmenotarinan. Voit myös mukauttaa tarinan sisältämään lapsesi nimen. Valitettavasti hän lukee tarinoita vain englanniksi.
 • Siellä on paljon hauskoja peliteemaisia ​​Alexa-taitoja, tietokilpailuista interaktiivisiin seikkailuihin, joissa sinä (tai lapsesi) tutustut maagisiin maihin tai ratkaistat pulmia. Ja tietysti meillä on oikeus käyttää aktivoitua ääntä Skyrim Very Special Edition ei missään tapauksessa sulje pois.

Näyttelijät elokuvasta Hotelli Transylvania kertoa lasten satuja

Top 15 parasta Alexa -taitoa, joita et ehkä tiedä Good Night Storytelling

 • Jos pidät enemmän Xbox -peleistä, Alexa voi auttaa myös täällä käynnistämällä konsolin ja aloittamalla ennalta määrätyn pelin.
 • Sitten kun peliaika on ohi, Alexa voi auttaa lapsiasi läksyissä. Kieliavustaja voi vastata kysymyksiin melkein mistä tahansa – matematiikkaharjoituksista oikeinkirjoitus- ja tiedeprojekteihin.

Äiti ja isä eivät voi auttaa kaikissa kouluaineissa, eivätkä he aina pidä siitä

Top 15 parasta Alexa -taitoa, joita et ehkä tiedä Tee kotitöitä Alexan kanssa

Alexa on osa jokapäiväistä elämää yhä useammissa kotitalouksissa. Hänellä on ihana ääni ja persoonallisuus ja hän on osoittanut kykynsä oppia ja kehittyä ajan myötä. Kaikista 15 000 taidosta he vain tekevät näistä 15 älykkäämmäksi.

Top 15 parasta Alexa -taitoa, joita et ehkä tiedä automaattisesta tilauksesta