Uusi Pokemon Go Buddy Adventure -ominaisuus on tulossa vuonna 2020

Niantic ja The Pokemon Company ilmoittivat äskettäin, että Buddy Adventure on saatavilla maailmanlaajuisesti Pokemon Go -sovelluksessa vuodesta 2020 alkaen. Ominaisuus tarjoaa lukuisia uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa Pokemonisi kanssa ja monia uusia ominaisuuksia, jotka voit avata syventämällä siteitäsi parhaan Pokemon -ystäväsi kanssa.

Julkaisun lisäksi a sydäntä lämmittävät perävaunut on Niantic yhdessä Blogipostaus selittää Pokemon Go: n uuden toiminnon: “Uudessa Buddy Adventure -toiminnossa kouluttajat ympäri maailmaa voivat kokea, millaista todellisuudessa on, kun Pokemon tutkii maailmaa heidän kanssaan.”

Yhä useamman AR -toiminnon ansiosta Detective Pikachu -elokuvan kaltainen maailma tulee pian todellisuuteen

Uusi Pokemon Go Buddy Adventure -ominaisuus on tulossa vuonna 2020, kun pokemonit kävelevät ja tutkivat maailmaa

Virtuaalisia ystäviä Pokemon Go: n uudessa tilassa

Kun AR + -tila on käytössä, voit käyttää Pokemonejasi monilla ainutlaatuisilla tavoilla. Pokemonisi kiintymystä mitataan sydämissä, jotka voit ansaita kävelemällä, taistelemalla, silittämällä, ruokkimalla ja napsimalla valokuvia heidän kanssaan.

Ajan myötä kaverisi taso nousee, mikä avaa uusia etuja. Näet kaikki kaveritasot alla:

  • Hyvä ystävä: Pokemonisi voi seurata sinua korttinäkymässäsi! Voit myös nähdä miltä Pokemonisi tuntuu yhteysprofiilien sivulla.
  • Suuri ystävä: Pokemon -ystäväsi voi nyt auttaa sinua Pokemon -kohtaamisissa! Se voi myös tuoda sinulle erilaisia ​​hyödyllisiä esineitä.
  • Ultra ystävä: Pokemonisi auttaa sinua tutkimaan ympäröivää maailmaa ilmoittamalla sinulle lähialueen mielenkiintoisista paikoista! Se tuo myös sinulle matkamuistoja, joita voit seurata profiilisivullasi.
  • Paras ystävä: Tule parhaiksi ystäviksi Pokemonisi kanssa, ja se käyttää parhaan ystävän nauhaa, joka osoittaa kaikille, kuinka läheisiä te kaksi olette! Pokemonit, joiden kanssa olet parhaita ystäviä, voivat myös saada CP -taistelun taistelussa.

Myös profiilisivu saa päivityksen. Nyt voit seurata Pokemonin nykyistä tunnelmaa, sen kiintymysmittaria, kaveritasoa ja edistystä kohti karkkia. Sivulla on myös päivittäinen yleiskatsaus aktiviteeteista. Tässä on mitä sinun on tehtävä ansaitaksesi enemmän kiintymystä.

Säännöllinen vuorovaikutus uuden parhaan ystäväsi kanssa tuo sinulle uusia ominaisuuksia

Uusi Pokemon Go Buddy Adventure -ominaisuus on tulossa vuonna 2020 syöttämään pokemon -lemmikkiystävä

Kiintymystä mitataan sydämissä

Uusi Pokemon Go Buddy Adventure -ominaisuus on tulossa vuonna 2020 pokemon -lemmikkien rakkaussydämet ansaitsevat

Aiotko kokeilla Pokemon Go: n uutta ominaisuutta?

Niantic ja The Pokemon Company ovat myös ilmoittaneet, että uuden Buddy Adventure -ominaisuuden julkaisun jälkeen Pokemon Go: lle on saatavilla jaettu AR -tila. Uuden tilan avulla jopa kolme kouluttajaa samalla alueella voi ottaa valokuvan Pokemoniensa kanssa.

Voit myös asettaa Pokemon -ystävän etukäteen Pokemon Go -palvelussa. Valittu Pokemon näytettiin sitten valmentajasi vieressä profiilisivulla. Sitten kun lähdet kävelylle ystävän kanssa, alat ansaita karkkia. Mutta siitä oli kyse. Ominaisuudet olivat hyvin rajalliset. Buddy Adventure -palvelun käyttöönoton myötä monia muita löytö- ja kokemustoimintoja avataan. Heistä tuntuu, että olet luomassa todellista kumppanuutta Pokemonisi kanssa.

Suorita päivittäiset toimet ja ansaitse sydämiä

Uusi Pokemon Go Buddy Adventure -ominaisuus on tulossa vuonna 2020 Squirtle Stats matkapuhelimiin

Uusi Pokemon Go Buddy Adventure -ominaisuus on tulossa vuonna 2020 virtuaaliseen lemmikkieläinten ruokintaan