YouTube TV saavutti huippunsa maaliskuussa 2019

YouTube TV on ollut olemassa vasta vuodesta 2017, ja se on edelleen melko tuntematon monille ihmisille. Mutta yhdessä Googlen kanssa tästä palvelusta tulee yhä tärkeämpi. Vuonna 2019 TV-kanava nousi kaikkien aikojen ennätykseen, ja se johtuu todennäköisesti siitä, että myös Google voi hyvin. Viimeaikaisten raporttien mukaan 98% kaikista Yhdysvaltain ihmisistä käyttää sitä hakukoneena.

YouTuben TV -kanava näkyy yhä useammilla laitteilla

fim matkapuhelimen internet -televisiossa

Suurempia mahdollisuuksia kuin ennen

Yksi suurimmista haasteista ennen YouTube TV: tä on rajallinen luettelo laitteista, joihin tämä televisio on käytettävissä. Mutta tällä alalla on tapahtunut merkittävää edistystä. Tästä syystä tämä palvelu leviää laajemmin vuonna 2019. Voit katsella tätä Android TV -laitteiden ja Chromecastin kautta.

Siihen pääsee myös Apple TV 4K: sta ja neljännen sukupolven Apple TV -laitteista. YouTube -TV on myös käytettävissä Roku -televisioille ja Roku Premiere +: lle. Voit myös nähdä tämän useissa eri Smart TV -laitteissa. Kovan kilpailun takia Amazonin ja Googlen välillä et voi katsella YouTube TV: tä Amazon TV -laitteilla. Joten se ei ole esimerkiksi Fire TV Cuben ja siihen liittyvien laitteiden omistajien käytettävissä.

Käytettävissä olevien TV -kanavien luettelo pidentyy.

Internet -tv -älytelevisiolaite

DVR -toiminto

Tämä edistää YouTube TV: n kasvavaa suosiota DVR -toiminto klo. Vaikka tämä on nyt Internet -televisioiden standardi, sitä on täällä rajoitettu paljon vähemmän kuin muualla. Esimerkiksi tässä tapauksessa sinulla ei ole rajoituksia käyttötunneille ja tallennetun sisällön määrälle.

Monet älytelevisiot tukevat YouTube TV: tä

Internet -tv -kanavat saatavilla

Ratkaisi vanhat ongelmat

YouTube TV: n suosio voidaan vihdoin selittää ratkaisemalla monia vanhoja ongelmia. Monien käyttäjien mielestä oli epämiellyttävää, että DVR-toiminnon tilausversiot olivat parempia kuin tallennetut tallenteet. Täysi DVR -ohjaustoiminto on kuitenkin ollut saatavilla vuodesta 2018 lähtien. Tämä on varmasti merkittävä syy sen laajempaan soveltamiseen.

Etsitkö kaapelitonta televisiota? YouTube TV voi varmasti auttaa

katsoa Internet -televisiota matkapuhelimestasi

YouTube TV: n suosion odotetaan saavuttavan huippunsa vuonna 2019

internet -tv you tube

YouTube TV avaa uusia maailmoja monille ihmisille

youtubeTV-loistava televisio