9 legjobb Olay hidratáló

A több millió milliós prosperáló szerencsejáték egyik ága, az amerikai kozmetikai termékcsalád, amely méltó kozmetikai betegségeket kínál Önnek, és barátságos zsebben elérhető, az Olay az elmúlt években elterjedt háztartási név volt, és az egyik legjobb kútnak bizonyult. világszerte ismert kozmetikai márka.

A mai írásunkban megvitatunk néhány dolgot az Olay cég hidratáló krémjeiről, de mielőtt elkezdenénk, nézzük meg a hidratáló krém munkáját és előnyeit. A hidratáló krém soha nem hagyja szomjasan és kiszáradni a bőrt, miközben nem engedi a bőrzsírok felesleges lerakódását, ezáltal tökéletes terméket készítve, hogy a bőr nedvessége telített és rugalmas maradjon, miközben friss és élénk.

Népszerű Olay hidratálók Indiában:

Nézzük meg a felső olay hidratáló krémeket.

1. Olay hidratáló krém:

olay hidratáló

A termék alapanyagai a kamilla és az összes bőr szakértője, az Aloe Vera. Ez a hidratáló nem csak nyugtatja és táplálja a bőrt, hanem elzárja a nedvességet is, így egész nap tiszta és puha bőrt sportolhat.

2. Olay Total Effects 7 az 1 -ben öregedésgátló bőrkrém:

olay hidratáló krémek 2

A 7 az 1 -ben öregedésgátló krém olyan hidratáló, amely magában foglalja a szérumot és az öregedésgátló előnyöket, mint hidratáló, amely biztosítja azokat az alapvető tápanyagokat, amelyek a bőrét olyan szerethetővé és szatén puhává teszik. A termékben hét szépségápolási előny található, amelyek élénk megjelenést kölcsönöznek Önnek.

3. Olay Complete All Day UV hidratáló SPF15:

olay hidratáló krémek 3

Az egész napos hidratáló 15 -ös SPF -et tartalmaz, amely védőburkot képez a bőrén, visszaverve a zord napot és az UV -sugarakat, míg a különböző vitaminok, például a B3, C és E koktélja táplálja és feltölti a bőrt egész nap..

4. Olay aktív hidratáló hidratáló:

olay hidratáló krémek 4

A hidratáló hidratáló hagyja a nevét, mivel alaposan hidratálja a bőrt, még a sejtek szintjén is, azáltal, hogy a durva rétegeken keresztül beszivárog, puhává és rugalmassá teszi őket. A zsírmentesítő hatás után a bőr revitalizálódik és felfrissül.

5. Olay Fresh Effects hidratáló gél hidratáló:

olay hidratáló krémek 5

A hidratáló gél alapú formája tökéletes bőrbetegségnek számít zsíros bőrűek számára is, ahol a lonc és a fehér tea kivonatok ragyogóvá és hidratálják a bőrt anélkül, hogy eltömítenék a pórusokat. A pórusai frissen lélegezhetnek, miközben a bőr hidratáltnak és könnyűnek tűnik.

6. Olay Micro-Sculpting Cream hidratáló:

olay hidratáló krémek 6

Érdemes a zsebébe csípni, ez az Olay mikró formázó hidratáló nem csak finomítja a finom vonalakat és megoldja a nedvességhiányt, hanem segít az arc felpuhításában és formázásában is, hogy letisztultabb és építészetibb megjelenésű legyen, ugyanakkor teljesíti az alapvető hidratáló haszonélvezőket.

7. Olay Total Effects Feather Weight Moisturizer SPF15:

olay hidratáló krémek 7

A Solasheer technológia széles spektrumú fényvédőt biztosít SPF15 -tel, mint a harcos pajzsa, míg a tollak súlyát hidratáló krém tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, és megfiatalítja és felébreszti a tompa sántított sejteket, hogy élénk, ragyogó megjelenést kapjon.

8. Olay Regenerist Luminous Tone Perfecting hidratáló:

olay hidratáló krémek 8

A Regenerist fényes hidratáló krémje semmi, amit egy kristályüveg nem tud legyőzni, és finom, elegáns tartályba csomagolva, a bőr halványítása, ahol elérheti a tökéletes gyöngyszerű ragyogást, miközben csökkenti a sötét foltokat, a finom vonalakat, és puhává és rugalmassá varázsolja arcát. bőr textúrája.

9. Olay Total Night Pore Perfector hidratáló:

olay hidratáló krémek 9

Az Olay pórus tökéletesítője a kitágult pórusokon dolgozik, amelyek érdességet és egyenetlen bőrtónust eredményeznek a bőrben. Hidratálja és megfiatalítja a bőrrészecskéket, ez a termék csökkenti a pórusméretet és csökkenti a legjobban, hogy egészséges, feszes bőrt tudjunk sportolni.