9 legjobb színezett hidratáló

Képzelje el a BB krém előnyeit, amelyeket egy hidratáló krémbe építettek be, ahol két előnyét élvezheti anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy az arcát két különböző, elkülönített rétegű kozmetikai betegséggel rétegezi..

Általában egy BB vagy CC krém vagy akár kompakt kompozíció enyhén kiemeli az arcbőrt, így halványfehér arca kissé napsütötte lesz, és a barnásbarna színű olajbogyó.

A hidratálószer feladata általában az, hogy ellensúlyozza a BB krém szárazságát vagy zsírosodását, és alaposan hidratálja a bőrt. most belép egy új korszakba, egy kicsit mindkettő, egy hidratáló, enyhe árnyalatú árnyalattal és lent, ahol megtalálhatja a megfelelő választást a zsebéhez és a bőréhez.

1. Covergirl Smoothers Spf21 színezett hidratáló, tisztán világos:

színezett hidratáló

Ez a színezett nedvesség SPF21 -el érkezik, amely kielégíti a bőr arcszínét, a tejszíntől a napsugaras fényig. Míg a fényvédelem megvédi a bőrt a barnulástól vagy az UV -sugárzástól, a színnövelés keveredik az arcszínével, és lágy felemelést biztosít a színének.

Vizet/Eau -t, glicerint, etil -hexil -metoxi -cinnamátot tartalmaz. Ez lehet a legjobb színezett hidratáló a pattanásos bőrre.

3,6 -ból 5 -re van értékelve, és ára 1220 INR 1,35 uncia. Használja ezt naponta, mielőtt kilép a napra. A legjobb eredmény érdekében használja naponta.

2. Nyx színezett hidratáló:

Színezett hidratáló krémek 2

A meztelen puszta árnyalatok alapján a NYX színezett hidratálója buzgalmat és energiát ad a megjelenésedhez, míg a természetes színek kiemelik a tónusodat, és tökéletes smink nélkül ringatják. A termék hidratálója lágyítja és hidratálja a bőrt, így könnyednek és frissnek érzi magát.

Vizet/Aqua/Eau -t, ciklopentasziloxánt, ciklohexasiloxánt, diizosztearil -malátot, propándiolt, szilícium -dioxidot tartalmaz, és az 5,4 -es besorolású. Vigye fel naponta az arcára, és könnyedén beleolvad a bőrébe. Az ára 938 INR 30 ml -re.

Ez különösen akkor hasznos, ha enyhe sötét arcszíne van.

3. Clinique Moisture Surge színezett hidratáló Spf15:

Színezett hidratáló krémek 3

A Clinique nedvességnövelése azonnal a tónusának nedvességzáró hatására telíti és feltölti a bőrt, miközben enyhe természetes árnyalatot biztosít, amely elrejti a tökéletlenséget, miközben SPF15 fegyverrel védi bőrét a hatalmas naptól.

A besorolás értéke 3,8 az 5 -ből, és naponta kell használni, mielőtt kilép a hatékony napvédelemért. Számos olyan összetevőt tartalmaz, mint az oktisalát, titán -dioxid és oktinoxát, amelyek az aktív összetevők. Glicerin, szorbit, mentol -szilícium -dioxid, nátrium -klorid a sok közül. Úgy készült, hogy tökéletes legyen és illeszkedjen természetes bőrszínéhez. Jó alapként működik, és ára 25 dollár 10 ml -re. 4,2 -es minősítéssel rendelkezik.

4. Lotus Herbals Nutraglow színezett hidratáló Spf25 mogyorócsillag:

Színezett hidratáló krémek 4

A természetes összetevők masszív kombinációja, a Lotus gyógynövényekből származó Naturaglow tartalmaz Aloe Vera, hibiszkusz és körömvirág kivonatokat, amelyek jól gélesednek, hogy feltöltsék a hidratálást, miközben enyhe tónusfokozást és szilárd fényvédelmet nyújtanak..

Ára 475INR 50 ml -re, minősítése 4,7. Körömvirág, hibiszkusz és aloe vera kivonatokat tartalmaz. A krémet minden nap vigye fel kilépés előtt.

5. Aveeno pozitív sugárzó színezett hidratáló Spf30:

Színezett hidratáló krémek 5

A szója komplex technológia nagy szerepet játszik a természetes tónus megvilágításában és megvilágításában, míg az SPF30 erőteljesen hat a bőrre, hogy optimális napvédelmet biztosítson. A természetes ragyogástól eltekintve ez a termék a bőrön is jól működik, hidratálja és puhítja.

4,0-es minősítéssel rendelkezik, és sok egyéb összetevő között víz, fenil-trimetikon, PPG-3 mirisztil-éter és glicin található. Segít megelőzni a napégést, és 15 perccel a napozás előtt kell alkalmazni. Az ára 14,99 dollár 2,5 fl oz -ért. Próbálja ki ezt a legjobb színezett hidratálót az öregedő bőr számára.

6. Nivea Visage- Sun Kissed arc hidratáló:

Színezett hidratáló krémek 6

Ha mindig is azt szerette volna, hogy tökéletes napfényben aranysárga fénye legyen, anélkül, hogy elveszítené a bőr alapvető nedvességtartalmát, akkor a csöves dzsinnje itt van, hogy teljesítse kívánságát. A természetes árnyalatú lágy árnyalat beleolvad a bőrébe, kiemelve az arcszínt, míg a hidratáló krém megóvja a bőrt a kiszáradástól vagy a merev nyújtástól. Ez a legjobb színezett hidratáló száraz bőrre.

Az ára 6,79 dollár, a minősítés 4,6 az 5-ből, és vizet, glicerint, poligliceril-3-metil-glükóz-disztearátot tartalmaz. Ne felejtse el masszírozni a krémet az arcán körkörös mozdulatokkal a fogadások eredménye érdekében.

7. Laura Mercier megvilágító színezett hidratáló:

Színezett hidratáló krémek 7

A megvilágító színezett nedvesség könnyű és csiszolt, amely matt finomságot kölcsönöz a megjelenésnek, ahogy ezt csinálta, és menjen a mindennapjaiba. Belülről újjáélesztve ez felébreszti a tompa, ernyedt bőrt, és világosítja és nedvesíti az egészséges megjelenés érdekében.

Értékelése 4,0, ára 9685 INR 50,28 ml. Vizet, dimetikonot, cetil-alkoholt, hidrogénezett poliszobuntánt, peg-40-t, ricinusolajat és sok ilyen összetevőt tartalmaz. A legjobb eredmény érdekében naponta masszírozza be a krémet a bőrébe.

8. Clinique Selfsun Face színezett lotion:

Színezett hidratáló krémek 8

A bőrgyógyászat által tesztelt és minden bőrtípusnak megfelelő illeszkedés, a Clinique színezett lotionja enyhe, kompakt színárnyalatot kínál, amely megvilágítja a meglévő tónusát, miközben javítja az arcszínt, mivel a lágy krémes formulák hidratálják a bőrt, szatén érzetet nyújtva.

A termék minősítése 4,1 az 5 -ből, ára 1813 INR 50 ml -re. Tartalmaz vizet, dihidroxi-acetont, ciklopentasziloxánt, PEG-8-at, dietil-hexil-szukcinátot, cetil-alkoholt, PEG-100-sztearátot, koka-kaprilátot/kaprátot, gliceril-sztearátot, szacharózt, glükózt, glicerint stb..

Használja ezt naponta a legjobb eredmény érdekében, masszírozza be a bőrbe.

9. Stila megvilágító színezett hidratáló:

Színezett hidratáló krémek 9

A Stila megvilágító hidratálója nem zsíros olajmentes megjelenéssel rendelkezik, víz- és verejtékálló, így a krém még a legnehezebb helyzetekben sem mossa le. Ez az SPF -szel ellátott, színezett hidratáló enyhe árnyalatú, amelyet ez a hidratáló kínál, meztelen és természetes árnyalatú, gélbe illeszkedik, így tökéletes lesz a stúdió, és a legjobb színezett hidratáló a zsíros bőr számára.

305 -ből 5 -re van értékelve, és ára 4524 INR 1,5 fl oz.

A színezett hidratáló használatának mellékhatásai:

  • A hidratálók, a színezettek színezékeket tartalmazhatnak, amelyek károsak lehetnek a bőrre.
  • Néhányuk alkoholt tartalmaz, ami nem bizonyul jónak a bőr számára.

Vigyázzon a tünetekre, és figyelje meg a bőr apró változásait.

A hidratáló krémek elengedhetetlenek a rántott bőr számára, különösen akkor, ha száraz a bőre. Segítenek abban, hogy a bőr hosszú ideig hidratált maradjon. Mivel ez a bőréről szól, fontos, hogy alaposan mérlegelje a megfelelő termék kiválasztása előtt. Ezek a legjobban színezett hidratáló krémek az indiai bőr számára SPF -vel rendelkeznek, és létfontosságú szerepet játszanak az arcbőr védelmében.