9 legnépszerűbb hidratáló India

Indiában élünk, és bármennyire is hozzáférünk a nemzetközi piachoz, valahol továbbra is helyettesítő kívánság van a hazai termékek kipróbálására. Nagyon kevesen ismerik azt a tényt, hogy sok indiai szépségápolási terméket használnak azokban a külföldi országokban, ahol jelentős igényük van, különösen az ayurvédikus termékeket. Vannak indiai hidratáló krémek, amelyekre nagy szükség van szinte az egész világon.

A legjobb hidratálók Indiában:

Nézzük meg a legjobb 9 hidratáló krémet Indiában.

1. Fabindia E vitamin Bőr hidratáló krém:

Fabindia E vitamin Bőr hidratáló krém

Vásárolja meg ITT

Ez az arc hidratáló hatékonyan táplálja a bőrt és hosszú ideig hidratálja. A természetes kivonatok jóságával jár, amelyek segítenek csökkenteni az öregedés jeleit. A krém könnyű formulája szinte minden bőrtípusra alkalmassá teszi. A bőrgyógyászok szerint ez a hidratáló krém az érzékeny bőrön működik a legjobban, ahol megmutatja a bőrpír csökkentésének jellemzőit.

2. Ejtőernyős fejlett lágy tapintású testápoló:

Hidratálók Indiában 2

Vásárolja meg ITT

A Parachute test hidratálója az egyik leggyakrabban használt és megfizethető bőrápoló termék az indiai szépségpiacon. Hidratálja a bőrt és nyugtatja is. A termék sima folyékony formája mélyen behatol a bőrbe, és táplálja a gyökerektől.

3. Nivea Sun hidratáló krém:

Nivea Sun hidratáló krém

Vásárolja meg ITT

Ha szépségápolási termékekről van szó, akkor mindig bízhat a Niveában. Ez a márka már biztosította vásárlóját a világ egyik legjobb arckrémével. Ez a termék védő funkcióval rendelkezik, amely megöli a napsugárzás okozta allergiákat. Az SPF 50 -nel ez a hidratáló E -vitamin komplexet is tartalmaz, amely sikeresen táplálja a bőrt.

4. Aroma Magic mandula hidratáló krém:

Aroma Magic mandula hidratáló krém

Vásárolja meg ITT

Ez az Aroma Magic hidratáló krém a mandula jóságával rendelkezik, ami nagyon előnyös a bőr számára. A krémes anyag megtartja a bőr nedvességtartalmát és hosszú ideig hidratálja. Megfizethető áron belül gondoskodhat bőréről a mandula és más értékes természeti elemek jóságáról.

5. Neutrogena olajmentes hidratáló SPF 35:

Hidratálók Indiában 5

Vásárolja meg ITT

A Neutrogena olajmentes hidratálója napvédő tulajdonsággal rendelkezik. Jelenleg az egyik leginkább kompatibilis hidratáló az indiai piacon. Alkalmas érzékeny, kombinált és akár zsíros bőrre is.

6. Nivea fehérítő sejtjavítás & UV -védő testápoló:

Nivea fehérítő sejtjavítás & amp; UV Protect testápoló

Vásárolja meg ITT

A Nivea bőrfehérítő testápolója segít megőrizni a bőr lágyságát és hidratáltságát. Ezenkívül kompenzálja azokat a károkat, amelyekkel a bőr szembesülhetett a túlzott napsugárzás miatt. Alkalmas a masszív férfi bőrre is.

7. Lotus Herbals Sheamoist Shea vaj & Valódi eper 24 órás hidratáló:

Hidratálók Indiában 7

Vásárolja meg ITT

Ez a termék a shea vaj jóságával gazdagodik. Az eper kivonatok hidratálják a bőrt. A termék nagyon hatékony száraz bőrre.

8. Lotus Herbals Aloe Hydra hidratáló gél:

Hidratálók Indiában 8

Az aloe vera kivonatokat tartalmazó Lotus Herbals hidratáló gél tökéletes kombinációja lehet kombinált és zsíros bőrtípusoknak egyaránt. Megfizethető áron belül megvásárolhatja ezt a terméket, hogy bőrének a természet jóságát biztosítsa a hasznos mesterséges elemekkel együtt.

9. Vazelin egészséges fehér testápoló:

Vazelin egészséges fehér testápoló

Vásárolja meg ITT

Ez a tökéletes termék minden bőrtípusra, amikor a nedvesség helyreállításáról van szó. Visszaadja a bőr eredeti ragyogását, és hosszú ideig táplálja és simává teszi, nyár előestéjén.