A 8 legjobb olajmentes hidratáló Indiában

A mai cikkben azért vagyunk itt, hogy megtörjük azokat a gyakori tévhiteket, amelyek arról szólnak, hogy a hidratáló krém nem mindig nehezíti a bőrt. ez mind a száraz, mind a zsíros bőrre alkalmazható, ahol a zsíros bőr az alkalmazás után néhány másodpercen belül természetes módon zsírosodik és felragyog, a száraz bőr pedig egyszerűen több hidratálót tesz, hogy a bőr puha és meleg maradjon, közvetve részt vesz a zsíros hidratálás több rétegében.

Egy idő után a bőr elkezd tompulni és sötétedni, ami holt súlyt eredményez az arcán. Éppen ezért ebben a cikkben minden alkalommal arról fogunk beszélni, hogy egy hidratáló krém van, vagy segít abban, hogy a bőre rugalmas legyen, de ne terhelje le. Ezt a fajtát olajmentes hidratálónak nevezik, és az alábbiakban felsoroljuk a számtalan termék közül választhat.

Népszerű olajmentes hidratálók Indiában:

Nézzük meg a felső olajmentes hidratálót.

1. Neutrogena olajmentes akne elleni hidratáló:

olajmentes hidratáló

Az akne elleni hidratáló a legjobban tudja, mikor kell szabályozni és szabályozni a bőr faggyútermelését a pórusokon dolgozva, amelyek lehetővé teszik a természetes olajok átszivárgását. A pattanáscsökkentő gyógyszerekkel kiegészítve ez a nem zsíros hidratáló nem csak mattá és fényezetté teszi a bőrt, hanem egyidejűleg leküzdi a kemény pattanásokat..

2. Neutrogena Láthatóan tiszta olajmentes hidratáló:

Olajmentes hidratáló krémek 2

Ez a bőrgyógyászatilag tesztelt olajmentes hidratáló hatásos az arc fölösleges olajfelhalmozódására, felszívja az olajat és a szennyeződést az olajzsebek aljáról, miközben hajlamos a bőr elszíneződésére és egyenetlen foltosodására, megújítja és újjáéleszti a bőrt az egészséges, rugalmasabb textúrává..

3. Nivea For Men Oil Control hidratáló:

Olajmentes hidratáló krémek 3

A férfiak bőrének textúrája minden nap keményebb és makacsabb, mint egy nőé, ezért szigorú munkára van szükség ahhoz, hogy a durva, száraz bőr puha és egészséges legyen. A 7 bőrproblémáig tartó, ez a Nivea olajszabályozó hidratáló a bőrfehérítést és a nedvességzárást kezeli, miközben megőrzi a bőr zsírmentességét és frissességét.

4. Origins Zero Oil- olajmentes hidratáló:

Olajmentes hidratáló krémek 4

A nulla olaj hidratáló fenntartja és szabályozza az olajtermelést, miközben menta, levendulaolaj és glicerin kivonatokkal hidratálja és hidratálja a bőrt. A citromolaj esszenciája, a fűrészpálma és a szalicilsav a dermális sejteken dolgozik, hogy halványítsa és ragyogóvá tegye.

5. Tiszta és tiszta bőrt kiegyensúlyozó hidratáló:

Olajmentes hidratáló krémek 5

A bőregyensúlyozó hidratáló krém ragyogó termék kombinált bőrre, zsíros T-zónákkal és száraz arccal. Ez a hidratáló érzékeli és érzékeli a zsírosodást és a szárazságot, és ennek megfelelően bőséges tápanyagot biztosít a bőrnek, miközben matt és olajmentes..

6. Kiehl’S Ultra Facial Oil Free Gel Cream hidratáló:

Olajmentes hidratáló krémek 6

Az alap nem olajból vagy krémből készül, hanem tiszta gélből, ami megkönnyebbülést jelent a zsíros és normál bőr számára. ez egy unisex termék, és nem kemény az érzékeny bőrére, mivel feltölti az érdes darabokat az arcához, miközben a gél alap lezárja a pórusokat, megakadályozva a felesleges olajképződést. A benne lévő uborka- és gyümölcskivonatok nyugtatják és nyugtatják a bőrt.

7. Stila Sheer Color színezett olajmentes hidratáló:

Olajmentes hidratáló krémek 7

Víz- és verejtékálló, enyhe árnyalatú hidratáló krém, a Stila az egyik legfinomabb bőrápolási termékét hozza el, amely mélyről belülről hidratálja és kondicionálja a bőrt, miközben kiemeli a bőrtónust.

8. Peter Thomas Roth olajmentes hidratáló:

Olajmentes hidratáló krémek 8

Az aloe az alaptermék, amely lágyítja, kisimítja és táplálja a bőrt, míg az A- és E -vitamin elzárja a nedvességet, és azonnal enyhíti a bőrt. Ennek a terméknek az alapja a gél, ami alkalmassá teszi még a zsíros és normál bőrtípusok kezelésére is.