15 modern muszlim esküvői hidzsáb különböző stílusú menyasszonyoknak

Lehet, hogy ismeri a normál hidzsábot. Ez egy fejfedő sál, amelyet többféle célra viselnek, például a por és a hő elleni védelemhez, valamint stílusos kiegészítőként, amikor buliba vagy ünnepi alkalomra megy. Így többnyire a hidzsábot a desszertre hajlamos területeken viselik, vagy etnikai viseletként is az iszlám közösség területén.

Manapság láthat olyan nőket, akik hidzsábokat viselnek eljegyzésükön vagy esküvői szertartásaik alkalmával, hogy egyedi hangulatot kölcsönözzenek nagyszerű alkalmuknak. Mert nyilvánvalóan az esküvőd a legnagyobb napod, és egy olyan ruhadarab viselése, mint egy esküvői hidzsáb, hatalmas vonzerő lehet. Ezért az utóbbi időben az a tendencia figyelhető meg az újonnan házasodott lányokban, hogy különböző esküvői hidzsáb stílusokat viseljenek az esküvőjükön.

A legjobb esküvői hidzsáb kollekció muszlim menyasszonyoknak:

Az esküvői felszerelés ilyen stílusának megismeréséhez az alábbiakban bemutatjuk az esküvői hidzsábok 15 legjobb stílusát,

1. Turbán esküvői hidzsáb:

Turbán esküvő Hija

Ez a legmodernebb stílus az esküvői hidzsábokban. Ez a menyasszonyi hidzsáb stílus egyre népszerűbb az utóbbi időben. A hidzsáb nevének megfelelően turbánszerű formát ölt a menyasszony fején, de nagyon elegánsan végződik a további végein, így modern megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak.

2. Hidzsáb esküvői ruha:

Hidzsáb esküvői ruha

Ez a hidzsáb stílus már régóta divatos. Azonban a hölgyek iránti szeretet ebben a hidzsáb stílusban egyáltalán nem csökkent. Sok friss házas lány, különösen a muszlim lányok, esküvőjükön muszlim esküvői ruhát választanak hidzsáb mellett. Az esküvői hidzsáb ruha alapvetően egy esküvői ruha, amelyhez egy gyönyörű hidzsáb sál van rögzítve, hogy a ruha részeként nézzen ki. Ez királyi megjelenést kölcsönöz az esküvői öltözékének.

3. Királyi esküvői hidzsáb:

Királyi esküvői hidzsáb

Néhány évvel ezelőtt új trend indult el a muszlim menyasszonyok körében, hogy királyi és gazdag megjelenést kölcsönözzenek esküvői felszerelésüknek. Erre elkezdték testre szabni hidzsáb öltözéküket. Selymes szálakkal hímezték, ruhájukat ékszerekkel tűzték ki, és nem csak ezt, de olyan értékes drágaköveket is rögzítettek hidzsáb esküvői ruhájukhoz, mint a rubin, a gyémánt, a smaragd stb. Ez felemeli esküvői megjelenésüket, és hercegnőnek tűnnek.

4. Afrikai stílusú egyszerű esküvői hidzsáb:

Afrikai stílusú egyszerű esküvői hidzsáb

Ez a hidzsáb esküvői viselet legegyszerűbb formája. Ha nem szeretné elhagyni szerénységét az esküvő napján, de mégis gyönyörűen néz ki, ez a hidzsáb stílus a tökéletes választás az Ön számára. Ehhez a hidzsábhoz a leggyakoribb egyszerű színt használják, azaz a fehér színt. Az elegancia érdekében selymes dupatát használhat ezzel a hidzsáb ruhával. Ez a stílus tökéletes, ha kerek arcú, karcsúbb és karcsúbb. A füle természetes védelmére is jó, ha télen van az esküvője.

5. Esküvői hidzsáb Saree:

Esküvői hidzsáb Saree

Ezt nevezhetjük hagyományos iszlám menyasszonyi hidzsáb esküvői öltözéknek. A saree nyilvánvalóan hagyományos és szerény megjelenést kölcsönöz. A legtöbb iszlám vagy muszlim menyasszony inkább hidzsáb stílusú szárit visel az esküvőjén, mivel ez biztonságos és legjobb lehetőség az esküvői hidzsáb stílusokban.

6. Fancy selyem esküvői hidzsáb:

Fancy selyem esküvői hidzsáb

Ez nyilvánvalóan egy hidzsáb modern esküvői öltözködési stílus. Ez a hidzsáb normál selyemből vagy sifon selyemből készült, hogy a menyasszony kényelmesebb legyen. A selyem emeli a megjelenést és a kényelmi szintet is, míg az ilyen típusú hidzsáb díszes tervezésű, horgolt és csipke hímzéssel és nyomatokkal.

7. Ázsiai stílusú esküvői hidzsáb:

Ázsiai stílusú esküvői hidzsáb

Ez az esküvői öltözék népszerű az ázsiai hidzsábi menyasszonyok körében, különösen az iszlám országokban, például Indonéziában, Afganisztánban, Pakisztánban, stb. Ezeknek az esküvői hidzsáboknak a kialakítása gondosan gyöngyökre és hímzésekre van kialakítva, hogy etnikai ázsiai megjelenést kölcsönözzenek nekik.

8. Arab esküvői hidzsáb:

Arab esküvői hidzsáb

Az arab menyasszonyi hidzsáb stílusokat leginkább azok a menyasszonyok alakítják ki, akik olyan arab országokban házasodnak össze, mint Irán, Irak, Kuvait, Szaúd -Arábia, Egyesült Arab Emírségek, stb. Mindezekben az országokban az emberek lassan megfigyelik a nők szabadságának rózsaszín forradalmát, ezért a nők fokozatosan stílusos öltözéket viselnek. és egy arab esküvői hidzsáb a legjobb példa erre.

9. Pakisztáni esküvői hidzsáb:

Pakisztáni esküvői hidzsáb

A pakisztáni menyasszonyi hidzsáb ruházatot nyilvánvalóan minden pakisztáni menyasszony viseli. A pakisztáni esküvői hidzsábok különlegessége és különlegessége, hogy finom patáni tapintással bír a dizájnjában, és hímzése, szegecses drágakövei és ékszerei összességében Pakisztán kulturális örökségét képviselik..

10. Török esküvői hidzsáb:

Török esküvői hidzsáb

A török ​​esküvői hidzsáb viszonylag kissé elmaradott trend a menyasszonyok tervezésében. Ez körkörösen lefedi a menyasszony arcának teljes oldalszögét. Ez hasonlíthat egy apáca hidzsáb stílusához. Ez a leginkább alkalmas kör alakú vagy egyenes arcú menyasszonyok számára.

11. Esküvői hidzsáb Zari Balls Border szegéllyel:

Esküvői hidzsáb Zari Balls Borderrel

Többnyire Indiában és a környező országokban, amikor egy menyasszony hidzsáb stílusú esküvői öltözéket visel, esküvői ruháját számos kiegészítő díszíti, amelyeket vagy hozzá erősítenek, vagy csak külön -külön viselnek vele együtt. Az egyik ilyen kialakítás egy zari labda szegély, ahol gyönyörű kis zari golyók lógnak a hidzsáb határán.

12. Gyöngyös esküvői hidzsáb:

Gyöngyös esküvői hidzsáb

Mindannyian tudják, hogy az olyan elemek, mint a gyöngyök, hímzések, csipkék stb., Minden ruhadarab megjelenését kiemelik. Ezért a gyönyörű gyöngyök kontrasztos színű bevonása segíthet az esküvői megjelenés javításában. Például a fenti képen a hidzsáb gyöngyözött gyöngyökkel, mint a gyöngyök.

13. Hímzett esküvői hidzsáb:

Hímzett esküvői hidzsáb

Ahogy a neve is sugallja, egy hímzett hidzsáb különböző mintákat hímez, mint például csíkok, virágok, formák stb. Vannak más anyagú szálai is, amelyek a hidzsábban használt alapszállal vannak szőve, hogy vonzóbb megjelenést biztosítsanak.

14. Virágos esküvői hidzsáb:

Virágos esküvői hidzsáb

Annak érdekében, hogy a házasságának gyönyörű természetes eleganciája legyen, választhatja a hidzsáb virágos stílusát. Vagy valódi virágot szőtt a ruhával a friss megjelenés érdekében, vagy művirág is lehet. Időnként a menyasszonyok is színes virágos hímzést választanak az esküvői öltözékükhöz csatolt virágok helyett.

15. Nehéz határos esküvői hidzsáb:

Nehéz határos esküvői hidzsáb

Ha a menyasszony igazán élénk és kiemelkedő megjelenést szeretne az esküvőjére, akkor egy nehéz szegéllyel rendelkező hidzsábot választhat. Ebben a hidzsáb stílusban a szegély alapvetően sok különböző dekorációs elemből áll, mint a csipke, drágakövek, hímzések, ékszerek stb..

Így észrevehette, hogy a hidzsáb stílusú öltözék szinte minden esküvőn népszerű, különösen az iszlám közösségek körében. Az esküvői hidzsábok sokféle típusú és stílusú menyasszony közül választhatnak. Stílusától és kényelmi követelményeitől függően az esküvői hidzsábot ennek megfelelően kell kiválasztania. Például, ha modern esküvői megjelenésre vágyik, választhat egy designer esküvői hidzsáb ruhát.