30 legújabb és különböző típusú hidzsáb stílus 2021 -ben

A hidzsáb, más néven fátyol vagy fejkendő, hagyományos viselet, amelyet főleg muszlim nők viselnek, miközben a családjukon kívüli férfiak veszik körül őket. Ez egy ruhával borítja a mellkasát és a fejrészét, amelyet a muszlim nők is viselnek, hogy elfogadják az illem normáját. A hidzsáb általában különböző anyagokban található meg, mint például vászon, pamut, chambray, mez stb., Poliészterrel, műselyemmel, nejlonnal stb. Kombinálva. A hidzsáb korábban egyszerű és fekete színű volt; manapság azonban olyan modern hidzsáb stílusokat talál a piacon, amelyek növelik az öltözködés varázsát.

Gyönyörű és legjobb Hidzsáb minták képekkel:

Íme néhány a leginkább elfogadott hidzsáb ruhák közül, amelyek biztosan helyet kapnak a gyűjteményedben.

1. Egyszerű és hagyományos hidzsáb:

Egyszerű és hagyományos hidzsáb

A hagyományos hidzsáb stílusokat még mindig széles körben viselik a nők. A hidzsáb fekete pamut anyagból készült, sima, horgolt szegéllyel. Ezt a fajta hidzsábot általában rendszeresen viselik a nők.

2. Gyöngy csipke hidzsáb:

Gyöngy csipke hidzsáb

A gyöngy csipke hidzsáb kollekció a széles körben választott hidzsáb a nők számára, hogy csípős megjelenésűek legyenek. A sifon anyagból készült bordó hidzsáb gyöngyszegélyt kap törtfehér színben, hogy más megjelenést kapjon. A hidzsáb dekoratívabbá is tehető, ha a gyöngyök teljesen rajta vannak, csak a határok helyett.

3. Hidzsáb virág varázsa:

Hidzsáb virág varázsa

Az itt megadott szatén hidzsáb varázsa a jobb oldalon található. A szürke szatén hidzsáb szürke színben virágos varázst kölcsönöz kékes-szürke drágakőnek, amely elegáns varázst kölcsönöz a nézőnek könnyű alkalmakra.

4. Pagdi stílusú hidzsáb:

Pagdi stílusú hidzsáb

A manapság egyre népszerűbb új hidzsáb -stílus modernizált. A hidzsáb egyszerűen lefedi a fejrészt, amely hasonlít a pagdihoz. Összecsukható módon kopott, így kettős réteg van a fejtetőn és hátulról korlátozva.

5. Réteges hidzsáb:

Réteges hidzsáb

A réteges a legjobb hidzsáb stílus, amely elbűvölő megjelenést kölcsönöz az arcnak. A hidzsáb sifon anyagból készült, nyomatokkal vagy gyémánt munkákkal. Egyszerű viselet, a hidzsáb nemcsak a fején, hanem a mellkasán is több rétegből áll.

6. Arab stílusú hidzsáb:

Arab stílusú hidzsáb

Az arabot az egyik legszebb hidzsáb stílusnak tartják, hasonlóan ahhoz, ahogyan az arab országok nők viselik. A teljes fejet lefedi, és a mellkas oldalán háromszög alakú. A chiffon anyagból készült hidzsáb nyomtatott formában érkezik alkalmi emberek számára.

7. Pashmina hidzsáb:

Pashmina hidzsáb

A Pashmina az egyik egyszerű hidzsáb viselet. A hidzsáb ebben kendőt kap, mint az anyag és a kilátások. A hidzsáb teljesen eltakarja a fejet, míg az anyag másik vége a vállnyakról lefelé esik, ami az anyag varázsaival van ellátva.

8. Nyomtatott és hajtogatott hidzsáb:

Nyomtatott és hajtogatott hidzsáb

A hidzsáb öltözködési stílusok új szempontokat kaptak, amikor a hidzsábot összecsukható és csavaró minták viselték. A hidzsáb pamutselyem anyagból készült, amely nyomatokat tartalmazott, és a végén lógó varázsa volt..

9. Hidzsáb Kasmírban:

Hidzsáb Kasmírban

A kasmíri szőtt minták gyönyörű hidzsábot adnak a nőknek. A sifonból készült sima hidzsáb virágmintákat kap, amelyek a fejen lévő színes szálak segítségével készülnek. A hidzsáb népszerű kis bulikra vagy különleges alkalmakra.

10. Nászutas hidzsáb:

Esküvői hidzsáb

A menyasszonyi hidzsábok nagyon vonzóak voltak. A menyasszonyok legújabb hidzsáb stílusai selyemből készülnek, és gyöngyöket, díszítő köveket és szép szegélyeket tartalmazó díszítéseket kapnak, hogy a legjobb megjelenést biztosítsák. A hidzsáb mellkasa és oldalsó része sima textúrát kap, míg a teteje díszített.

11. Gyapjú hidzsáb babáknak:

Gyapjú hidzsáb babáknak

Kopottnak tűnő hidzsábot szeretne adni a kisgyermekének! A gyapjú aranyos hidzsáb stílusokat adott a babáknak. A hidzsáb felül gyapjúcsíkokkal készült, alatta sifon anyag. Annak érdekében, hogy elbűvölőbb legyen, varázsa van hozzá görbült piros szegéllyel. Képes lefedni a baba fejét és nyakát.

12. Török hidzsáb stílus:

Török hidzsáb stílus

A török ​​hidzsábok népszerűek voltak az általuk kínált dekoratív stílusok miatt. Hidzsábviseleti stílusuk gyémánt alakú arcot kölcsönöz nekik, mint mások. A török ​​megjelenésű sima hidzsáb gyémánttal van ellátva a fejrészen, amely széles szegélystílust képez. A hidzsáb a legjobb különleges események, partik, stb.

13. Hidzsáb horgolt szegéllyel:

Hidzsáb horgolt szegéllyel

A partikhoz tartozó hidzsáb stílusok új dizájnt kapnak, ahol a sima hidzsáb horgolt szegélyt kap. Az egyszerű csillogó szegéllyel rendelkező sima hidzsáb lefedheti a fejet és a nyakat, ahol a fej teteje horgolt anyagból készült, virágmintás szegélyt kap. A további díszítéshez gyöngyöket is rögzítenek.

14. Koronázó hidzsáb:

Koronázó hidzsáb

Még egy egyszerű hidzsáb is csábítónak bizonyulna, ha koronaszerű dizájnt ad a tetején. Ezek egyszerű hidzsáb stílusok voltak, amikor egyszerű sima hidzsábot kell viselnie, és kombinálnia kell egy dekoratív korona-szerű gyűrűvel a tetején, amelynek a homlokán van egy rész, amely korona-szerű megjelenést kölcsönöz.

15. Kettős színű hidzsáb:

Kettős színű hidzsáb

Ez a hidzsáb dizájn kettős színhatást tartalmaz. A fejet borító hidzsáb nyomtatott formában, világos színben, míg a nyak körül sima fekete színű. A pamut selyem anyagból készült hidzsáb az egyik oldalán oldalt guruló kialakítással van ellátva, míg a másik oldalon kis tányérok vannak. Ezt a fajta hidzsábot hivatalos célokra, kirándulásokra stb. Is viselik hivatalos megjelenés céljából.

16. Hímzés hidzsáb:

Hímzés Hidzsáb

A hidzsáb divatstílus ikonikus látványt nyújtott, amikor a hidzsáb hímzés felső részét aranyszínű cérnával adta meg. A hidzsáb hasonló kialakítású, mint a selyemköpeny, hogy tökéletesen illeszkedjen anélkül, hogy a mellkasra esne. A fejet és a nyakat borítja, miközben a hátsó oldalra esik. A tetején lévő hímzés arany cérnával készült, így ideális házassági funkciókhoz stb.

17. Arany szegélyű hidzsáb:

Arany szegélyű hidzsáb

A hidzsáb képek új érintést adtak a nők szépségének, amikor a hidzsáb arany szegély volt. Ez az esküvőre vagy más hasonló alkalomra gyorsan hordható hidzsáb egyszerűsített, mégis stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Teljesen eltakarja a fejet, míg a mellkas oldalán háromszögletű megjelenést kölcsönöz, L -mintát képezve.

18. Kebaya hidzsáb stílus:

Kebaya hidzsáb stílus

A Kebaya hidzsáb stílusú képek biztosan emlékeztetni fogják a sapka terveire, ha módosított megjelenést kapnak. A Kebaya stílusok csak fejfedőt kapnak, ahol a hidzsáb virágokat, szegélyeket, horgolt munkákat stb. Kap, hogy stílusos megjelenést biztosítson. Csak a fejét a vállig borítja.

19. Panjang hidzsáb stílusok:

Panjang hidzsáb stílusok

A panjang típusú hidzsáb az egyszerű hidzsáb szerkesztett megjelenése, adott görbék a mellkason, kúpszerű kialakítást képezve. A hidzsáb lazán tartja a fejet és az arcot. A pamutból vagy selyemből készült hidzsáb nyomtatott kivitelben készül.

20. Desain hidzsáb stílus:

Desain hidzsáb stílus

A dizájn hidzsáb stílusok hosszú ideig fedik a testet. Nem csak a fejrészt borítja, amely szoros ferde kötést képez a nyakkivágáson, hanem a derékig is lemegy laza szabással, hasonlóan a nadrághoz. Egy színben kapható, sötét szegéllyel kontrasztos színben, és hasonló a ferde szegéllyel rendelkező fejhez.

21. Gambar hidzsáb:

Gambar hidzsáb

A Gambar egy egyszerű hidzsáb, amely hullámszerű megjelenést kölcsönöz a fejtől a mellkasig. Selyem anyagból készült, fekete szegélyt kap, amely a mellkasot és a vállakat takarja. A hidzsáb alatt egy másik színű sávot is viselnek a hidzsáb szilárd kilátásai érdekében.

22. Pelangi hidzsáb stílus:

Pelangi hidzsáb stílus

A Pelangi hidzsáb stílusok nagyon népszerűek voltak az ezzel járó színes hatás miatt. A sifon anyag többszínű megjelenést kölcsönöz, amely a szükséges hibákat adja viselőjének. A hidzsáb csavart turbánt kapott a fején, amelyet megkötöztek. Elfedi a nyakat, és laza lógó görbét ad a mellkason.

23. Cap Hijab Look:

Cap Hidzsáb Look

A gyerekeknek szánt aranyos hidzsáb stílusok gyűjteménye dicsőített megjelenést kap, sapkával a tetején. A normál hidzsáb sapkát kap a tetejére, a vállon átfolyó anyaggal, amely a mellkasát lefedi. A hidzsáb pamutból készült, és matricákat kapott, hogy szórakoztató legyen a hidzsáb viselése.

24. Jilbab Cantik Hidzsáb:

Jilbab Cantik Hija

Az ilyen típusú hidzsáb ruhákat kissé nehéz felvenni, mivel görbéket és háromszögeket képező kötéseket igényel. A hidzsáb ferde kialakítású a mellkasrészen, amelyet hibásan hagynak, míg a fej dombtetős megjelenést kap, háromszög alakú szegéllyel, amely a végén szálmunkát tartalmaz.

25. Követelt hidzsáb:

Könyörgött Hidzsáb

A pliszált hidzsáb meglehetősen népszerű volt az alkalmi ruháknál, például a farmernál, hogy kontrasztos megjelenést biztosítson. Pamut anyagból készült, a hidzsábot hagyományosan viselik, a váll egyik oldalán kockák lógnak a nyakrész rétegei után.

26. Mod Hidzsáb gyerekeknek:

Mod Hidzsáb gyerekeknek

A gyerekeknek szánt hidzsáb új megjelenést kölcsönöz, amely egy sapkaszerű kialakítás segítségével lazán tartja a homlokát. A hidzsáb korona-szerű megjelenést kap, amelyet nyakon fehér és sifon anyagú gyöngy díszít. Ez egy hidzsáb viselésére kész cég.

27. Iráni hidzsáb:

Irán hidzsáb

Könnyen viselhető, ez a fajta iráni hidzsáb elegáns megjelenést kölcsönöz a tizenéveseknek. Ebben a hidzsáb selyem anyagot kapott, amelyet a fej fölé tekertek, és csavart a vállán, ahol az egyik végét hátrahagyták, míg a másikat elölről vették, így nyíltan néz ki. Ez a hidzsáb dizájn a leglazább a többi közül.

28. Fancy Hijab Design:

Divatos hidzsáb design

Szeretné ezt a divatos megjelenést egy különleges napra! Itt van egy hidzsáb stílus 2018, amely ideális mérkőzés. A hidzsáb ragyogó brokát anyagból készült, amely magas megjelenést kölcsönöz a tetején dombornyomott nyomatokkal és néhány kőmunkával, hogy különleges legyen. A hidzsáb megmaradt része a hátsó oldalra esik.

29. Ring Hidzsáb:

Ring Hidzsáb

A hidzsáb divatos mintái itt különböző varázst kapnak, hogy még lebilincselőbb legyen. A chiffon anyagból készült hidzsáb egyszerű fényes szegélyt kap, amelyet az egyik oldalon gyűrűkbe szőnek, hogy övszerű megjelenést kapjanak. A hidzsáb tetején kettős réteg is van a szilárd tartás érdekében, míg a mellkas oldalán laza marad hibákkal.

30. Bíbor Hidzsáb minták:

Bíbor Hidzsáb Designs

Ez a fajta hidzsáb kollekció elveszett és puha georgette anyagból készült. A hidzsáb szilárdan illeszkedik a tetejére; azonban lazának és lengőnek tűnik. A mellkason lévő rész is hasonló mintát kap, amely minden oldalon bolyhosnak tűnik. A hidzsáb nagyon jó partikra és tematikus partikra.

Az egyszerű hidzsáb minták most fantasztikus megjelenést kapnak, különböző színekkel és dekoratív mintákkal rajtuk is, különféle varázsaik segítségével. Ezzel együtt a különböző stílusok is ugyanazt hordják, és egységes megjelenést kölcsönöznek neki. Lazán és feszesen is viselhetők, különböző hullámokat adva ki. A piac tele van olyan hidzsábokkal, amelyeket hasonló ruhához vagy ruhához terveztek, amelyet Ön is viselne.