9 legjobb hidzsáb -kiegészítő Indiában

A hidzsábi tudja, hogyan kell kiegészítőt szerezni, hogy maximalizálja a hidzsáb stílusát, és csillogást adjon személyiségének. A divattudatos modern muszlim nők a klasszikus és elegáns hidzsáb kiegészítők után néznek. Függetlenül attól, hogy milyen alkalmon vesznek részt, nem szalasztják el a lehetőséget, hogy exkluzívnak tűnjenek.

A Hidzsáb legjobb kiegészítői nőknek:

Csak nézze meg a legjobb 9 hidzsáb -kiegészítőt Indiában, hogy megfeleljen személyiségének,

1. Royal Diamante fejrész hidzsáb:

Royal Diamante fejrész hidzsáb

Dicsérje meg menyasszonyi ruháját ezzel a magas profilú hidzsábfejjel. A diamante fejrésznél biztosan elfordítja a fejét. Az egész fejfedőt nem kell ékszerekkel vagy gyémánttal kirakni. Egy egyszerű, elegáns megjelenés ezekkel az esküvői hidzsáb kiegészítőkkel lenyűgöző megjelenést kölcsönöz és növeli önbizalmát.

2. Klasszikus hidzsáb Tiarával:

Klasszikus hidzsáb Tiarával

A hidzsáb a lelki hajlam szimbóluma, de a divattudatos, elpiruló muszlim menyasszonyok szeretnek királyi tiarát díszíteni különleges napjukon. Ezek a legexkluzívabb menyasszonyi hidzsáb kiegészítők rögzíthetők egy menyasszonyi fátyolra, hogy javítsák a letisztult megjelenést. A tökéletesen megfelelő kiegészítő hidzsáb megtalálása mindig kihívás.

3. Divatos hidzsábok bojtokkal:

Divatos hidzsábok bojtokkal

Ez a divatos hidzsáb jól néz ki egyszínű színekben, nyomtatott abaya/jilbab vagy más hosszú ruhákkal. Ez összecsukható és különböző stílusokban viselhető. Keverheti össze ezt a hidzsáb kiegészítőt egy megfelelő csővel a sál alatt, tekerje a fejére, és hagyja, hogy a bojtok körbejárjanak, és kiemeljék az aláírás stílusát.

4. Intelligens hidzsáb fülbevalóval:

Intelligens hidzsáb fülbevalóval

A különböző formájú fülbevalók, mint például a hosszú/hurok/bojt/arany, minden nő kedvence minden nő. Ezek előnyt jelenthetnek a hidzsáb szépségének kiemelésére, és tartalmas nővé tesznek téged. Mindössze annyit kell tennie, hogy párosítja ezt a kiegészítő hidzsábot a ruhájával, hogy bármilyen alkalmi / hivatalos funkcióban vagy egyetemi campusban pompázhasson.

5. Elegáns mágneses hidzsábok:

Elegáns mágneses hidzsábok

Ezekkel a divatos mágneses csapokkal nem kell aggódnia, hogy elszakad vagy lyukakat ejt a kedvenc hidzsábja finom szövetében. Csak csúsztassa szét a mágneses csapokat, tegye a brossot a kendő külső rétegére, és helyezze a mágneses lemezt a réteg mögé. Ön készen áll arra, hogy magabiztosan lépjen ki ezekkel a hidzsáb kiegészítőkkel. Nem ajánlott kismamáknak vagy pacemakerrel rendelkező nőknek.

6. Hidzsáb sál alatti fejpánttal:

Hidzsáb sál alatti fejpánttal

Ezek a hidzsáb haj tartozékok, amelyeket közismert nevén sál/csontsapka/fejpánt vagy snood. De ez csak egy célt szolgál- távol tartja a hajat az arcától, és kényelmes abban az esetben, ha a hidzsáb laza vagy elcsúszik. Kényelmesek, mivel kevésbé terjedelmesek a hidzsáb alatt.

7. Hidzsáb stílusos stílusban:

Hidzsáb stílusos stílusban

A stílusos fiatalok mentesek akarnak lenni az élet mindennapi stresszétől, és kényelmesen és menően néznek ki. A tervezők funky alkalmi hidzsáb stílusokat hoztak létre élénk színekben, hogy illeszkedjenek élénk személyiségükhöz. Ez a hidzsáb fejkiegészítő a legjobb az egyetemi lányok és minden fiatal hölgy számára, akik gyakran társadalmi körökben mozognak. Ez a funky megjelenés minden modern ruhához illeszthető.

8. Divatos hidzsábok íjakkal és brossokkal:

Divatos hidzsábok íjakkal és brossokkal

A muszlim hölgyek szeretnek kísérletezni a hidzsáb kiegészítőkkel. A hidzsáb legnépszerűbb fejtartói az íjak, csapok, brossok. A színes íjakat a fiatal lányok preferálják, míg a hölgyek az exkluzív brossokat keresik. Kevés fantáziával egyedi megjelenést kölcsönözhet az egyszerű, nyomtatott vagy színes hidzsáboknak.

9. Bejeweled fejpánt hidzsábok:

Bejeweled fejpánt hidzsábok

A szalagból/fűzőből készült díszített fejpánttal ellátott hidzsábot a dolgozó hölgyek vagy alkalmi viselet preferálja. A gyöngyökkel vagy kövekkel díszített fejpántokat parti viseletre vagy hivatalos összejövetelekre tervezték. A piacon számos vonzó hidzsáb tartozék fejpánt áll rendelkezésre, amelyek kielégítik a felhasználók különböző választásait.

A divat nem ismer nyelvet és vallást. Az új korszak muszlim asszonyai új csavart adtak a hidzsáb viselésére, hogy okosnak és elegánsnak tűnjenek. Exkluzív top 9 hidzsáb kiegészítőnk biztosan elfoglalja Önt, és megtervezi, hogyan lehet saját tervezője, és individualista megjelenést kölcsönözhet Önnek a következő szezonban.