Hogyan készítsünk hidzsábot divatos stílusban, lépésről lépésre otthon

Egyszerűen hallva a hidzsáb szót, olyan kép jelenik meg a lányokról, akik szép sálat viselnek a fején. Hagyomány a hidzsáb viselése a muszlimoknál; azonban ma már számos divatrendőrnő is végzi, hogy más szabványosított megjelenést biztosítson. Ami a hidzsáb készítését illeti, a nők általában inkább az arcuk alakjának megfelelően viselik.

Hogyan készítsünk hidzsábot különböző stílusokban:

Íme néhány tipp a hibátlan megjelenés megszerzéséhez, miközben saját hidzsábstílust készít,

1. Hidzsáb ovális alakú arcra:

Hidzsáb ovális alakú arcra

Ha arról van szó, hogyan lehet hidzsábstílust kialakítani ovuláris arcra, a libanoni stílus ideális választás. A hidzsáb oldalra van kötve, míg a vége leesését az elülső oldalon tartják, hogy gyönyörű megjelenés legyen, többnyire alkalmi.

2. Hidzsáb stílusok hosszú arcra:

Hidzsáb stílusok hosszú arcra

A hidzsáb otthoni elkészítésének török ​​stílusa olyan dizájnt ad, amely hímzést tartalmaz hajpánt kiegészítők formájában. A hidzsáb viselése és az oldalán csomó megadása után a hidzsáb dekoratív megjelenést és fejpántos tartozékot kap, hogy a hidzsáb szilárd maradjon.

3. Hidzsáb kerek arcra:

Hidzsáb kerek arcra

Azok számára, akik kerek arcot vágnak, tudnia kell, hogyan kell hidzsábot készíteni lépésről lépésre feszes textúrával az arccsontok közelében. Az arc szorosan illeszkedik, csomóval a nyak oldalán. A maradék két végét elöl tartják, a hátsó oldal pedig jó részt takar.

4. Szív arc hidzsáb stílusok:

Szív arc Hidzsáb stílusok

Azok a nők, akiknek szív alakú arcuk van, az arc feszes megjelenése a legjobb a hidzsáb stílusok elkészítéséhez. A hidzsáb teljes illeszkedést kapott az arc oldalán, míg alulról nyitva hagyják, hogy megmutassák az éles állát. A megmaradt végét a nyak köré tekerik, és hátrafelé húzzák.

5. Hidzsáb a duci arcpofa számára:

Hidzsáb a pufók arcpofa számára

Ha azon gondolkodik, hogyan készíthet hidzsábot a duci arcú lányoknak, a minimalista stílus ideális stílus lenne a nők számára. Mindössze annyit kell tennie, hogy eltakarja a fejét és a nyakrészét, és az egyik végét az egyik kezén hagyja csavarokkal a nyakán.

6. Gyémánt arc hidzsáb stílusok:

Gyémánt arc hidzsáb stílusok

A turbán stílusú hidzsáb nagyban hajlamos a tökéletes gyémánt formára. Pompás megjelenést kölcsönöz, ha a teljes figyelmet az arc ragadja meg. A hidzsáb a fej tetején készül, számos fordulattal és ível.

7. Négyzetes arcú hidzsáb stílusok:

Négyzetes arcú hidzsáb stílusok

Ez a fajta módja annak, hogy hidzsábot készítsünk otthon négyzet alakú arcra, ha laza illesztést biztosítunk a nyak alatt. A fej oldalához sapkát is adhat, amely számos veszteséget biztosít az arc alsó oldalán.

8. Háromszögletű arc alakú hidzsáb minták:

Háromszögletű arc alakú hidzsáb minták

A háromszögletű arcú nők szerencsések, mivel szinte az összes hidzsáb stílus megfelel nekik. Az ilyen nők azonban széles körben laza hidzsáb stílusra törekszenek. A hidzsáb háromszög alakot is kap, ha az arcát lefedve viseli, és egyszerűen a nyakánál hajtogatja csapok nélkül.

9. Hidzsáb minden arcra:

Hidzsáb minden arcra

Ami a hidzsáb csapok készítését illeti, az oldalsó csomóval ellátott hidzsáb a legjobb hordozható. A hidzsáb szorosan illeszkedik a belső hajtásokhoz, és háromrétegű megjelenést kap, amelyek között a fő a sapka és a hidzsáb másik kettője. Az oldalsó csomó növeli szépségét.

Ahogy a hidzsábot az arc formája szerint viselik, úgy az alkalomnak megfelelően is. Ezért saját hidzsáb stílusát is elkészítheti, aranyos varázst adva nekik. Esküvők esetén a hidzsáb a menyasszony által kiválasztott ruhaköntös szerint is elérhető.