15 Moderigtige muslimske hijab -stilarter til alle ansigtsformer

Blandt de forskellige tilbehør har Hijab en særlig position i påklædning af kvinder i den muslimske kaste. Det er intet andet end et stykke klud, der er pakket ind for at dække hovedet og brystet, mens de rejser ud af huset eller foran mænd ud af familien. Det er også kendt som parda, rumligt gardin osv., Som generelt er lavet af bomuldsmateriale. Priory, hijab blev båret med en enkelt stil, men med ændringen i trenderne er hijab nu også tilgængelig i forskellige andre stilarter.

Seneste islamiske hijab -stilarter til kvinder med billeder:

Få denne top 15 muslimske hijab -stilkollektion med billeder,

1. Sports hijab:

Sports hijab

Sportsmuslimske hijab er en slags hijab, der har lidt lille længde end den sædvanlige; Nike udkom med denne type hijab -stil for de muslimske sportskvinder for at gøre deres spil let. Denne type hijab er et strækbart materiale, der sidder ordentligt på hovedet, uden at det bevæger sig fra hovedet.

2. Farverig Hijab Style:

Farverig Hijab Style

Den lyse hijab i islam er en lidt anden ting end den normale, den har en anden farve, eller den kan være blomstret med blomsten eller et andet blomstertryk på, noget mønster hijab er en fantastisk måde at matche dit outfit eller give det lidt anderledes look.

3. Sort Hijab -stil:

Sort hijab stil

Den sorte hijab er en normal helt sort hijab, den kan bruges på alle former for tøj, da den matcher alle tøj. Der er en masse hijab i islambilleder af sort hijab, som du kan finde; hijab er let at have på, den har forskellige stilarter, hvorigennem den kan bæres og bindes.

4. Floral Hijab:

Hijab med blomster

En meget god hijab i disse dage er blomster -hijab, den har et blomsterprint på sig, der er blomsterne og forskellige farvemønstre, der får det til at se smukt og attraktivt ud, det er illustreret i det muslimske hijab -billede ovenfor. Det går med mange af dine outfits.

5. Shimmer Hijab:

Shimmer Hijab

Shimmer -hijab er den, der har lidt glimmer eller glitter på, giver et anstændigt udseende, som det kan gå med vestlige outfits, den muslimske pige i en hijab, der ønsker at bære det vestlige outfit med noget andet, kan bære dette og matche med deres outfit.

6. Lang Hijab -stil:

Lang hijab stil

En ny muslimsk hijab -mode er det lange hijab -mønster, den har lidt længere længde end den faktiske går ned af brystet og er bundet på en måde, der dækker det meste af den øverste del af kroppen og er ret stor.

7. Hijab Wear:

Hijab Wear

Den korrekte islamiske hijab -stil er vist på billedet ovenfor, hvordan man rent faktisk bærer en ordentlig hijab på en meget ordentlig måde, der dækker hele delen af ​​overkroppen og dækker dit hår. Det skal bæres på den rigtige måde.

8. Animal Print Hijab:

Animal Print Hijab

Den nye muslimske pige -hijab -stil er den med et animalsk tryk på. en masse muslimske piger er interesseret i hijab med dyreprintet på. Denne hijab bæres for det meste på vestlig tøj, hvilket giver det et andet udseende end det sædvanlige. Det har også et andet mønster og en anden farve.

9. Løs Hijab -stil:

Løs Hijab -stil

Mange muslimske kvinder bærer hijab denne muslimske kvinde hijab er lidt anderledes nogle kvinder har vaner med at bære hijab i en løs stil, det vil sige, at de bærer hijab i løstsiddende, som ikke dækker hagedelen.

10. Red Hijab Style:

Rød Hijab -stil

Den røde hijab -stil er dybest set den røde hijab, den matcher med næsten alt tøj, folk, der bærer burka, der er sløret, der dækker hele kroppen, de bærer rød hijab, fordi det går med det sorte slør. Hijab i islam er en god ting, som de fleste piger eller kvinder bærer for at dække deres hoved.

11. Hijab kjole stil:

Hijab kjole stil

Hijab kjole er et unikt mønster, der har hijab og kjolen knyttet til den til at bære. Denne islamiske kjole i hijab er en unik kjole, forskellig fra burka, den har nogle forskellige farver og mønstre, den er lang til anklelængde og har en matchende hijab med sig.

12. Western Hijab Style:

Western Hijab Style

Her er en anden hijab -stil, der matcher det vestlige outfit. Du kan bære en jakke med en eller anden kjole, eller du kan matche dit vestlige outfit med hijab der er mange stilarter, du kan matche med det vestlige outfit, hijab kan bæres med det vestlige outfit, denne hijab -stil muslimsk mode udføres normalt af piger iført hijab. De matcher deres vestlige kjole eller jeans med hijab.

13. Tyrkisk hijab -stil:

Tyrkisk hijab -stil:

Den tyrkiske hijab -stil er den, hvor hijab er den lange med en kjole i, der er det matchende anklelængde -outfit med det, denne muslimske hijab -kjole er normalt en kjole med samme farve hijab, et mønster på kjolen, og det kan også være en eller anden glimmer eller enhver form for arbejde med det. Det er de lange islamiske kjoler med hijab vedhæftet. Vedhæft betyder, at den allerede er bundet, du skal bare have den på.

14. Work Hijab Style:

Arbejd Hijab Style

Den islamiske hijabsmode er den med noget arbejde på den som noget arbejde med perler eller noget glans på den, for så vidt der kun kan være noget perleværk eller et mønster på hijab. Dette kan kun gøres på den korrekte islamiske hijab -stil, noget perleværk eller et blomstermønster, fordi det er en sort lang abaya og kun mode, der kan gøres, er noget arbejde.

15. Knee Hijab Style:

Knæ hijab stil

Den muslimske hijab -mode er den, der er knælængde. Denne slags hijab -stil er den, som er knælængde, den er bundet på en måde, der dækker hele den øverste del og går ned af knælængden, den bæres mest med vestligt tøj som jeans med et skuldertræk på, så det matcher outfittet.

Endelig er der en masse muslimske hijab -stilarter, der kan bindes og bæres; der er forskellige farver med et andet mønster til rådighed, du kan binde som du vil. Du kan matche dit outfit med hijab -stilen. Der findes også forskellige hijab -kjoler, der findes på markedet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80