30 nyeste og forskellige typer hijab -stilarter i 2021

Hijab, også kendt som slør eller tørklæde, er traditionelt slid, der for det meste bæres af muslimske kvinder, mens mænd uden for deres familie omgiver dem. Det er en klud, der dækker brystet og hoveddelen, som muslimske kvinder også bærer for at vedtage en vis standard for anstændighed. Hijab findes generelt i forskellige materialer som linned, bomuld, chambray, jersey osv. Kombineret med polyester, rayon, nylon osv. Priory hijab var førhen enkel og sort i farven; Men i disse dage kan du finde moderne hijab -stilarter på markedet, der øger charmen ved at klæde sig på.

Smukke og bedste hijab -designs med billeder:

Her er nogle af de mest vedtagne hijab -outfits, der helt sikkert ville finde et sted i din samling.

1. Enkel og traditionel hijab:

Enkel og traditionel hijab

De enkle hijab -stilarter med et traditionelt præg bæres stadig meget af kvinder. Hijab er lavet af sort bomuldsmateriale, udeladt med hæklede kanter. Denne slags hijab bæres generelt regelmæssigt af kvinder.

2. Pearl Lace Hijab:

Pearl Lace Hijab

Hijab -kollektionen med perleblonder har været den hyppigt valgte hijab for kvinder til at have et spikalt udseende. Bourgogne -hijab er fremstillet af chiffonmateriale og har en perleramme i råhvid for et andet look. Hijaben kan også gøres mere dekorativ med perler på den fuldstændigt i stedet for kun grænser.

3. Hijab med blomster charme:

Hijab med blomster charme

Den satin hijab, der er givet her, kommer med en charme på højre side. Den almindelige satin hijab i grå får en blomstret charme i sølv med en blågrå perle, der giver en elegant charme til beskueren egnet til lette lejligheder.

4. Pagdi Style Hijab:

Hijab i Pagdi -stil

En ny hijab -stil, der bliver populær i disse dage, får et moderniseret præg. Hijab dækker ganske enkelt hoveddelen, der ligner pagdi. Den bæres foldbart og giver to lag på hovedet og afgrænset bagfra.

5. Lagdelt Hijab:

Lagdelt Hijab

Layered betragtes som den bedste hijab -stil, der giver dit ansigt et fortryllende look. Hijaben er lavet af chiffonmateriale med tryk eller diamantarbejde. Hijab er enkel at have på og har flere lag, ikke kun på hovedet, men også på brystet.

6. Hijab i arabisk stil:

Hijab i arabisk stil

Arabisk betragtes som en af ​​de smukke hijab -stilarter, der bæres, svarende til hvordan kvinder i arabiske lande bærer det. Det dækker hele hovedet og får en trekantet form på brystsiden. Hijab er lavet af chiffonmateriale og kommer i trykt form til casuals.

7. Pashmina Hijab:

Pashmina Hijab

Pashmina er en af ​​de enkle hijab -slid. Hijaben i dette får et sjalagtigt materiale og udsyn. Hijaben dækker hovedet fuldstændigt, mens den anden ende af materialet efterlades faldende fra skulderhalsen til fronten, som kommer med materialet charme nedenunder.

8. Trykt og foldet hijab:

Trykt og foldet hijab

Hijab kjole stilarter fik et nyt syn, da hijab blev båret af fold- og vridningsmønstre. Hijaben blev fremstillet i bomuldssilkemateriale, der indeholdt tryk på den og hængende charms i materialet for enden af ​​den.

9. Hijab i Kashmiri Work:

Hijab i Kashmiri Work

Kashmiri vævede mønstre giver smuk hijab til kvinder. Den almindelige hijab i chiffon er givet blomstermotiver lavet ved hjælp af farverige tråde, der kommer på hovedet. Hijab er populær til små fester eller særlige lejligheder.

10. Brude Hijab:

Brude Hijab

Brude hijabs har været meget attraktive. De nyeste hijab -stilarter til brudepiger er lavet af silke og givet dekorationer, der indeholder perler, dekorative sten og dejlige kanter for at give det det bedste look. Brystet og en sidedel af hijab får almindelig tekstur, mens toppen er dekoreret.

11. Uld Hijab til babyer:

Uld Hijab til babyer

Vil du give dit lille barn en lurvet hijab! Ulder har givet søde hijab -styles til babyerne. Hijaben er lavet med uldstrimler på toppen, med chiffonmateriale herunder. For at gøre det mere yndigt er der knyttet charme til det med kurvede røde kanter. Det er i stand til at dække barnets hoved og hals.

12. tyrkisk hijab stil:

Tyrkisk hijab stil

Tyrkiske hijaber har været populære for de dekorative stilarter, de giver dig. Deres hijab-stilarter giver dem et diamantformet ansigt, der er forskelligt fra andre. Den almindelige hijab til et tyrkisk udseende får diamanter på hoveddelen, der danner en bred kantstil. Hijab er bedst til at deltage i særlige funktioner, fester osv.

13. Hijab med hæklede kanter:

Hijab med hæklede kanter

Hijab -stilarter til fester får et nyt design, hvor almindelig hijab får en hæklet kant. Den almindelige hijab med den enkle skinnende kant kan dække hovedet og halsen, hvor hovedtoppen får en kant lavet af hæklet materiale i blomstermotiver. Til yderligere dekoration er der også vedhæftet perler.

14. Kroning Hijab:

Kroning af hijab

Selv en simpel hijab ville vise sig at være tiltrækkende, når den giver et kronlignende design på toppen. Disse har været lette hijab-stilarter, hvor du skal bære en simpel almindelig hijab og kombinere den med en dekorativ krongelignende ring på toppen, der ville have en del på panden, der giver et kronlignende look.

15. Hijab med to farver:

Hijab i to farver

Dette hijab -design indeholder en dobbelt farveeffekt. Hijaben, der dækker hovedet, kommer i trykt form i en lys farve, mens den omkring halsen kommer i almindelig sort. Hijab er fremstillet af bomuldssilkemateriale og bæres med et sidevalsende design på den ene side, mens den anden side har små tallerkener. Denne slags hijab bæres også til officielle formål, udflugter osv. Til et officielt udseende.

16. Broderi Hijab:

Broderi Hijab

Hijab -modestilen gav et ikonisk syn, da den øverste del af hijabbroderiet blev udført i gylden tråd. Hijaben er lavet med et lignende design som kjolen i silke til en komplet match uden at falde på brystområdet. Det dækker hovedet og nakken, mens det falder på bagsiden. Broderiet på toppen er lavet med gylden tråd, hvilket gør det ideelt til ægteskabsfunktioner osv.

17. Golden Bordered Hijab:

Golden Bordered Hijab

Hijab -billederne gav et nyt strejf til kvinders skønhed, da gav hijaben en guldkant. Denne hijab er hurtig at bære til bryllupper eller andre lignende lejligheder og giver brugeren et forenklet, men stilfuldt look. Det dækker hovedet fuldstændigt, mens det giver et trekantet udseende på brystsiden og danner et L -mønster.

18. Kebaya Hijab Style:

Kebaya Hijab -stil

Billederne i Kebaya hijab -stil vil helt sikkert minde dig om kasketdesignene givet et modificeret udseende. Kebaya -stilarterne får kun et hovedcover, hvor hijab får design af blomster, kanter, hæklet arbejde osv., For at give det et stilrent look. Det dækker kun hovedet til skuldrene bagved.

19. Panjang Hijab -stilarter:

Panjang Hijab -stilarter

Panjang-typer hijab er et redigeret udseende af den enkle hijab, givet kurver på brystet og danner et kegellignende design. Hijaben har også et løst greb over hovedet og omkring ansigtet. Hijab er fremstillet af bomuld eller silke i trykte designs.

20. Desain Hijab Style:

Desain Hijab Style

Design hijab -stilarterne kommer med lang dækning af kroppen. Det dækker ikke kun hoveddelen, der danner en stram skråbinding på halsudskæringen, men det går også ned til taljen med løstsiddende magen til en kjole. Den kommer i en enkelt farve med en mørk kant i kontrastfarve, og det samme gælder for hovedet med en skrå kant.

21. Gambar Hijab:

Gambar Hijab

Gambar er en simpel hijab, der giver et bølgelignende udsyn fra hovedet til brystdelen. Den er lavet af silkemateriale og har den sorte kant, der dækker bryst og skuldre. Under hijaben bæres der også et bånd i en anden farve til et fast syn på hijab.

22. Pelangi Hijab Style:

Pelangi Hijab Style

Pelangi hijab -stilarter har været ret populære for den farverige effekt, den kommer med. Materialet i chiffon får et flerfarvet look, der giver bæreren nødvendige fejl. Hijaben får et snoet turbanudseende på hovedet, som er bundet. Den dækker halsen og giver en løs hængekurve på brystdelen.

23. Cap Hijab Look:

Cap Hijab Look

Samlingen af ​​søde hijab -styles til børn får et glorificeret look med en hat på toppen. Den normale hijab får en kasket oven på den med materiale, der flyder over skuldrene med en længde, der dækker brystet. Hijaben er lavet af bomuld og får klistermærker for at gøre det sjovt at have hijab på.

24. Jilbab Cantik Hijab:

Jilbab Cantik Hija

Denne slags hijab -tøj er lidt svær at tage på, da det kræver bindinger, der danner kurver og trekanter. Hijaben får et skråt design på brystdelen, som efterlades fejlfri, mens hovedet får et bakketoplook med en trekantet kant, der indeholder trådarbejde på enden af ​​det.

25. Anmodede Hijab:

Bønfaldt Hijab

Pålidelig hijab har været ret populær i forhold til casuals som jeans for at give et kontrasterende look. Hijab er fremstillet af bomuldsmateriale og er traditionelt slidt, hvor plaider hænger på den ene side af skulderen efter lag på halsdelen.

26. Mod Hijab til børn:

Mod Hijab til børn

Hijab til børn får et nyt look, der giver dem et løst greb om panden ved hjælp af et kasketlignende design. Hijaben får et kronlignende look dekoreret med perler i hvidt og chiffonmateriale på halsen. Dette er et firma, der er klar til at bære hijab.

27. Iran Hijab:

Iran Hijab

Denne slags Iran -hijab er let at have på og giver teenagerne et smart look. Hijaben i dette får silkemateriale rullet over hovedet og får et twist på skuldrene, hvor den ene ende er efterladt, mens den anden er taget på forsiden, hvilket giver et åbent look. Dette hijab -design er det løseste blandt alle de andre.

28. Fancy Hijab Design:

Fint hijab -design

Vil du have det trendy look til en særlig dag! Her er en hijab -stil 2018, der er et ideelt match. Hijab er lavet af skinnende brokademateriale, som får et højt look på toppen dekoreret med præget tryk på det og nogle stenarbejde for at gøre det mere specielt. Den resterende del af hijab efterlades på bagsiden.

29. Ring Hijab:

Ring Hijab

De trendy designs i hijab får her forskellige charme for at gøre det mere fængende. Hijaben i chiffonmateriale får her en simpel skinnende kant, som yderligere er vævet i ringe på den ene side for at give den et bæltelignende udseende. Hijab får også to lag på toppen for fast hold, mens den efterlades løs på brystsiden med fejl.

30. Magenta Hijab Designs:

Magenta Hijab -designs

Denne slags hijab -samling er lavet af tabende og blødt georgette -materiale. Hijab får en fast pasform på toppen; det ser dog løst og svingende ud. Delen på brystet får også et lignende mønster, der ser fluffet ud på alle siderne. Hijaben er ret cool at have med til fester og temafester.

De enkle hijab -designs får nu et fantastisk look med forskellige farver og dekorative designs på dem også ved hjælp af forskellige charms. Sammen med dette bærer forskellige stilarter også det samme og giver det et ensartet præg. De kan også bæres løst og stramt og afgive forskellige bølger. Markedet er fuld af hijabs designet som den kjole eller kjole, du også ville bære.