9 Bedste traditionelle hijaber til mænd i trend

Hijab-terminologi- ”dækning, omslag, gardin, slør, er almindeligt forbundet med islamiske kvinders islamiske påklædning, men en ægte muslim- mand eller kvinde skal følge en beskeden påklædning. Traditionelt er hijab for mænd forskellige fra land til land, men det opfylder nøgternhed i islamisk påklædning.

Forskellige typer hijab til mænd:

Top 9 muslimske mænd hijab har alle varer kategoriseret som islamisk tøj til mænd, hvilket giver dem et eksklusivt look.

1. Traditionel hijab til mænd:

Traditionel hijab til mænd

En tø eller tote er en konventionel og fashionabel ankellængde, der er skræddersyet som en skjorte. Den har kort rund krave, knapper fra hals til bryst, lommer på begge sider og kontrastfarver fremhæver skuldrene. Det er normalt i hvid farve, men fås også i andre farver om vinteren. Mænd iført hijab er også kendt som dishdasha/ kandura/ jalabiyya.

2. Islamiske Thobe -bukser:

Islamiske Thobe bukser

Serwal er hvide bomuldsbukser i muslimsk kultur, og som normalt bæres under tappen og lange kjoler sammen med undertrøje i bomuld. De er også kendt som mikasser. De er designet til at passe meget behageligt med elastisk talje, en snor eller begge dele. Den har lynlåslommer i siden. Dette stykke hijab til mænd kan bæres alene som pyjamas.

3. Kongelig arabisk hovedbeklædning:

Kongelig arabisk hovedbeklædning

Kufi, egal, ghutra er væsentlige stykker muslimske mænd hijab hovedkjole. Ghutra, et firkantet hvidt/ ternet tørklæde i bomuld, er slidt overkufi, en lille hvid kasket. Sort rebbånd, egal bæres oven på hovedbeklædningen for at holde ghutra på plads. Moderne egaler er fremstillet af tætvævet sort gedehår og fåruld.

4. Majestætisk arabisk kappe:

Majestætisk arabisk kappe

Bisht eller aba er en løs, langærmet arabisk mænds kappe, der bæres over kobben. Den er lavet af bomuld eller kamel/fåreuld og trimmet med udsøgt gyldent broderi, kaldet Mogasab. Hijab er populær blandt enkeltpersoner fra regeringen, religiøse hoveder osv. Til særlige lejligheder.

5. Daglig fritidstøj:

Daglig fritidstøj

Shalwar kameez er det muslimske herretøj, der kommer fra det indiske subkontinent og hverdagstøj i mange dele af subkontinentet. Den består af lange tunikaer over løse bukser smalle ved anklen. Det er sædvanligt at bære det ved ceremonielle lejligheder for at matche stil og komfort. En dagligdag i mange dele af subkontinentet.

6. Casual islamisk outfit:

Casual islamisk outfit

Disse mænd iført hijab koordinerer godt med professionelt eller afslappet islamisk tøj. Izar/ lungi er et bredt klædebånd, viklet omkring taljen som en sarong og rullet i en passende længde for at passe. Denne basistøj er fremstillet af bomuldsfibre med mønster vævet i kluden. Dette foretrækkes til en afslappet stil til at slappe af derhjemme, til at tage på arbejde eller på gaden.

7. Sædvanligt islamisk hoved slid:

Almindelig slid på islamisk hoved

Turbaner er et andet hijab -tøj til mænd i forskellige stilarter og farver til forskellige lejligheder. Det er et langt stykke klud viklet rundt om hovedet flere gange. Arrangementerne af folder er særlige for hver region og kultur. Forskellige materialer som fin bomuld til dyr silke bruges til at lave turbaner.

8. Almindelig Kufi -hovedslid:

Almindeligt slid på Kufi -hovedet

En gammel islamisk praksis med at bære kasketter for at vise troskab til islam. Populært kendt som topi, skallehætte eller kufi, de er hæklede nettede hætter af stærkt hvidt materiale. Det er elastisk i naturen, så det sidder tæt på hovedet. Denne hijab til drenge kommer fremtrædende i hvid farve, men grøn, grå, brun foretrækkes også.

9. Hellig islamisk ensemble:

Hellig islamisk ensemble

Ihram, hijab for mænd er pilgrimsalder kjole til mænd. Ihram-sættet består af to hvide klude uden sømme eller sømme, taljebælte til dokumenter og penge, digital tasbeeh, miswak af naturlig smag og sandlenaal, uden sting. En hvid klud dækker kroppen fra taljen og ned, og en anden er samlet omkring skulderen. Et symbol på renhed og mål er at eliminere klasseskel og være lige i Guds nærhed.

Bruger mænd hijab? Ja, udtrykket hijab, i forhold til mænd, har ikke den samme tekniske betydning, som det gør i forhold til kvinder. Men Hijab for mænd er en kritisk vigtig islamisk lære; Muslimske mænd skal også følge en beskeden dresscode og en ydmyg livsstil.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80