Sådan bæres hijab trin for trin i forskellige stilarter?

Borte er de dage, hvor hijab blev brugt på en enkel måde til at dække hovedet og brystet. Med ændringen i trenderne observeres der også ændringer i forskellige stilarter til brug af hijab til forskellige lejligheder eller i henhold til det outfit, de skal flytte ind i. Selv internettet giver en række muligheder, når der søges efter, hvordan man bærer hijab.

Moderne hijab iført stilarter med billeder:

Her er nogle nøjagtige svar på, hvordan du bærer hijabstilarter, der giver dig et markant udseende på forskellige måder,

1. Enkel indpakning uden brug af stifter:

Enkel indpakning uden brug af stifter

Når man søger efter, hvordan man bærer et hijab tørklæde, er der forskellige kvinder, der simpelthen pakker hijab ind uden at bruge stifter. Hijaben bæres ved at starte med enkle folder og dække hovedet med den efterfulgt af et snoet look på brystdelen. Du kan også binde det første betræk på hovedet med en knude til fast slid.

2. Hijab til visning af øreringe:

Hijab til at vise øreringe

Når du søger efter, hvordan du skal bære moderne hijab -stilarter trin for trin, er den, der lader dine øreringe synlige, en ganske populær. Trinene inkluderer at bære en hovedhætte, der er færdiglavet, og derefter får hijab buede melodier på hætten med en snoet lås på ovenstående. De venstre sider bruges til at dække halsen.

3. Hijab til festtøj:

Hijab til Party Wear

Når spørgsmålet chikanerer dig om, hvordan du skal bære hijab til fest, er en hijab i tre former den bedste måde at bære enhver form for kjoler på. Hijaben er lavet med fire lag på hovedet, mens den også bærer kurver på brystet. Hijab får også en halsdækkende klud, der skjuler ansigtet fra næsedelen. Lagene på hovedet får en charme fastgjort med en nål til et festslid -look.

4. Side Slant Hijab Style:

Side Slant Hijab Style

Når du tænker på, hvordan du skal bære hijab arabisk stil, giver den side skrå hijab et fængende look til brugeren. Det får et laglook med to farver; hijab får et ensidet lagdelt look til brystet i længden. Hijab får et snoet look bagfra, mens hijab er dekorativ i broderi med gylden tråd. Det udføres for det meste af ægteskab.

5. Enkelt tørklæde som Hijab:

Enkelt tørklæde som hijab

Dette er et af de enkle trin til at bære hijab. Hijab er populær på casual mest med jeans og capri til somre. Hijaben bæres som et tørklæde, hvor hovedet simpelthen er dækket, og den ene ende af hijab tages over skulderen efter at have omgivet halsen fra forsiden. Den anden ende er efterladt på forsiden i åben stand, og bagsiden er også åben bagved.

6. Turban Style Hijab:

Turban stil Hijab

Når man leder efter moderigtige måder, hvordan man bærer en hijab på i forskellige stilarter, er sidebolle -turbanstilen den bedste. Hijaben bæres ved at dække hele hovedet forfra og bagfra uden hængende ender eller brystbetræk. Hijaben får også en sidebolle, der får hijaben til at ligne turbanen med foldede lag på hovedet.

7. Hijab -stilarter til skoler:

Hijab -stilarter til skoler

Dette er det nemmeste svar på, hvordan du bruger hijab trin for trin -billeder. Den får en løs konsistens, mens den får en indre stram hætte. Hijab får en stram fangst over hovedet og en løs under hagen. Hijab dækker en lille del af brystet, hvor hijab får en ensidig hængning. Siden får en knude bundet i enden, hvilket hjælper med at holde hijab stram og fast. Det bruges for det meste også på casuals eller i skoler.

8. Pashmina Style Hijab:

Hijab i Pashmina -stil

Teenagestuderende søger for det meste efter Pashmina, hvordan man bærer hijabstilarter trin for trin, da det er en af ​​de populære stilarter, der er vidt brugt dagligt. Materialet til denne pige iført hijab er generelt af chiffon, hvor hovedbeklædningen får tre tætsiddende belægninger efterfulgt af et komplet betræk. Halsen får også omgivende betræk, mens hijab er strakt langt på brystet. For at give det et smukt udseende samles hijabets sidelag, og der lægges en blomst på den.

Trinnene til at bære hijab er for det meste baseret på ansigtets form som firkantede, lange, runde, rektangulære osv. Uanset hvilken stil du vælger, er det vigtigste trin i at bære hijab ved at lave en trekantet hijab. De er for det meste slidt i en bred og løs pasform, men der er nogle, der foretrækker at bære den stramt og fast plukket ved hjælp af et antal stifter. For at gøre hijab dekorativ bruges der også charms på siderne.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80