Sådan laver du hijab i trendy stilarter trin for trin derhjemme

Bare ved at høre ordet hijab får du et billede af piger iført dejlige tørklæder på hovedet. Det er en tradition at bære hijab hos muslimer; men det udføres nu også af en række modepolitikvinder for at give et andet standardiseret udseende. Når det kommer til hvordan man laver hijab, foretrækker kvinder generelt at bære det i henhold til deres ansigtsform.

Sådan laver du hijab i forskellige stilarter:

Her er nogle tips til, hvordan du får det fejlfri look, mens du laver din egen hijab -stil,

1. Hijab til ovalt ansigt:

Hijab til ovalt ansigt

Når det kommer til hvordan man laver hijab -stil til et ovulært ansigt, er libanesisk stil en ideel at gå med. Hijab er bundet på siden, mens faldets ende holdes på forsiden for et smukt udseende for det meste over afslappet.

2. Hijab -stilarter til langt ansigt:

Hijab -stilarter til langt ansigt

Tyrkisk stil til hvordan man laver hijab derhjemme giver et design, der inkluderer broderi i form af tilbehør til hårbånd. Efter at have båret hijab og givet den en knude på siden, får hijab et dekorativt udseende med tilbehør til hovedbånd for at holde hijab fast.

3. Hijab til rundt ansigt:

Hijab til rundt ansigt

For dem, der har et rundt ansigtssnit, skal du vide, hvordan du laver hijab trin for trin med en stram tekstur nær kindbenene. Ansigtet har brug for en tætsiddende, med en knude på siden af ​​halsen. De resterende to ender holdes foran og bagsiden dækker en god portion.

4. Heart Face Hijab Styles:

Heart Face Hijab -stilarter

For kvinderne med et hjertelignende ansigt er det ansigtsstramme look det bedste til at lave hijab -styles. Hijaben får fuldstændig montering på siderne af ansigtet, mens den efterlades åben nedenfra for at vise den skarpe hage frem. Den venstre ende er viklet om halsen og trækkes bagud.

5. Hijab til Chubby Cheek Face:

Hijab til Chubby Cheek Face

Når du tænker på, hvordan vi kan lave hijab til pigerne med buttede kinder, ville den minimalistiske stil være en ideel stil for kvinderne. Alt du skal gøre er at tildække hovedet og en halsdel, så sidendeenden sidder på en af ​​hænderne med vridninger på halsen.

6. Diamond Face Hijab Styles:

Diamond Face Hijab -stilarter

Turbanstilarter hijab har været meget i trend med den perfekte diamantform. Det giver et flaunt look, når den fulde opmærksomhed bliver grebet af ansigtet. Hijab er lavet på toppen af ​​hovedet, med en række vendinger og kurver.

7. Firkantede Hijab -stilarter:

Hijab -stilarter med firkantet ansigt

Denne form for, hvordan man laver hijab derhjemme til et firkantet ansigt, er at give en løstsiddende pasform under halsen. Du kan også tilføje en hætte på hovedsiden, hvilket giver et antal tabsbeslag på undersiden af ​​ansigtet.

8. Hijab -designs med trekantede ansigtsformer:

Hijab -designs med trekantede ansigtsformer

Kvinderne med trekantet ansigt er ret heldige, da næsten alle hijab -stilarter ville passe dem. Sådanne kvinder går imidlertid bredt efter en løs hijab -stil. Hijab får også en trekantet form, når den bæres i ansigtet og blot foldes i nakken uden stifter.

9. Hijab til ethvert ansigt:

Hijab til ethvert ansigt

Når det kommer til, hvordan man laver hijab pins, er hijab med sideknude den bedste at bære. Hijaben får stram pasform ved hjælp af interne folder og får et tre-lags udseende, blandt hvilke primæren er hætten og to andre af hijab. Sideknuden øger dens skønhed.

Ligesom hijab bæres efter ansigtsformen, bæres det også efter anledningen. Derfor kan du også lave din egen hijab -stil, der giver dem søde charme. Til bryllupper er hijab også tilgængelig i henhold til kjolen, der er valgt af bruderne.