15 kép Priyanka Chopráról a Saree -ben, hogy ellopja a szíved!

Priyanka Chopra a világ egyik legbefolyásosabb személyisége! A szépség és az agy eklektikus keverékéről ismert. Merész divatválasztásaival a vörös szőnyegen és még a képernyőn kívül is nagy buzgalmat keltett az interneten. Sok rajongója álma, hogy Priyanka Choprát lássa saree -ben. Ez a hölgyfőnök biztosan tudja, hogyan kell megnyerni a szívüket, ha a legérzékenyebb és legelegánsabb szári megjelenést választja különböző alkalmakra. Nézze meg, hogy ez a „Desi Girl” hogyan felelt meg az elvárásainknak soha nem mondható hozzáállásával.

Priyanka Chopra gyönyörű megjelenése Saree -ben képekkel:

Nézzük meg a priyanka chopra legjobb fotóit saree -ben.

1. Priyanka Chopra a Red Saree -ben:

Priyanka Chopra a Red Saree -ben

Hölgyek! Tartsa vissza a lélegzetét, miközben bemutatjuk Önnek ezt a csodálatos Priyanka Chopra legújabb szári képet élénkvörösben! A hölgyet a férjével, Nick Jonasszal látták az Ambanis eljegyzési partiján. Priyanka ellopta a show -t lenyűgöző színválasztásával és nagylelkű blingjével.

2. Priyanka Chopra Dostana Saree:

Priyanka Chopra Dostana Saree

A Priyanka Chopra által viselt sok szári közül ez a megjelenés vezeti a listát! Priyanka Chopra örökre emlékezetes marad a Dostana filmben játszott szerepéért. Az, ahogy a képernyőn sercegett a „Desi Girl” dalokért, adrenalint adhat nekünk. Ez a finom szépség krémes, fémes sifon száriban ragyogott, mellbimbóval. Réteges vágása és ez a millió dolláros mosoly egy éjszakai szenzációt keltett benne.

3. Priyanka a Cotton Saree -ben:

Priyanka Cotton Saree -ben

Meglepő, hogy Priyanka-t ilyen józan öltözékben észlelik, miután megvizsgálta stílusválasztását, Priyanka elűzte a szerény szomszéd lány tekintetét ebben a sötétkék pamut száriban. Úgy döntött, hogy egyszerű, mégis elegáns marad, egy nyakkendővel és nagy, blingy pasziánszgyűrűjével. Nem néz ki gyönyörűen?

4. Priyanka Chopra Pink Saree:

Priyanka Chopra Pink Saree

A legutóbbi díjátadó ünnepségen Priyanka Chopra úgy néz ki, mint egy díva ebben az élénk rózsaszín, kézzel szőtt száriban. A szári, bár egyszerű, mégis merésznek tűnt mutatós színével. Elegáns megjelenés érdekében tükrökkel és kék szegéllyel van kiemelve. Végül is a P.C! Határozottan érdekes dolgokra lehet számítani!

5. Priyanka Chopra a Selyem száriban:

Priyanka Chopra a Selyem száriban

A Virushka fogadásán ragyogó sok híresség közül Priyanka határozottan győztesként állt! Ügyesen választott egy arany Uppada szövet selyem szárit, zöld selyem blúzzal. A saree tükrözte valódi stílusát és gazdagságát. Lenyűgöző templomi nyakláncot választott, jellegzetes vörös ajkaival!

6. Priyanka Chopra Saree Bajirao Mastani -ban:

Priyanka Chopra Saree Bajirao Mastani -ban

Priyanka „Kashibai” szerepe a „Bajirao Mastani” című filmben nemcsak színészi teljesítményéért, hanem stílusáért is elismerést szerzett. A színésznő a kifogástalan divatérzékkel emelte a rácsot, amely hű maradt a témához. Ez a fehér szári piros Banarasi blúzzal és Nath teszi felejthetetlenné!

7. A Chiffon Net:

A Chiffon Net

Priyanka Chopra mindig is elbűvölő méhkirálynő volt, amikor a megfelelő darabokra kellett felöltöznie. Itt Priyanka ebben a gyönyörű sifonban és hálószárnyban mesésen nézett ki, akárcsak a szári színe. A ruha rózsaszínre volt festve, és félig szári volt, a pallé a szárihoz fehér csipke mintákat mutatott be.

8. Az akt színe:

A meztelen szín

Az egyik leggyakoribb színárnyalat a színésznő ruhásszekrényében meztelen bézs színű, és ugyanebből a kijelentésből korábban láthattuk, hogy Priyanka apró meztelen öltözékével letépi a képernyőt, és ismét egy sokkal hagyományosabb megjelenéssel látjuk. A lágy bézs mellett a széle körül bíbor rózsaszín fröccsenés látható.

9. A csillogás:

A Szikrák

Priyanka káprázatos meleg cucc, mint mindannyian tudjuk, és biztosak vagyunk benne, hogy nem akarta cserben hagyni az összes káprázatot. Ezért az egyik díjátadó rendezvényén Priyanka úgy döntött, hogy hagyja, hogy a csillogás ragyogjon, miközben ezüstös, fehér száriját ráterítették. A saree csíkjaiban időszakos csillogó szövet található, piros szegéllyel.

10. In Half Saree:

Half Saree -ben

Priyanka mindig is az volt, aki újabb stílusokat építhet be a ruhásszekrényébe, majd káprázatos lehet, amikor bemutatkozik egy eseményen. Itt ismét egy fél száriba öltözve Priyanka királykék színeit a szári alsó felében rögzíti, míg a szári felső fele sifon krémszínben ellentétben áll a díszített szárival.

11. A fekete szépség:

A fekete szépség

Az egyik legszembetűnőbb kontraszt, amelyet a ruházat támogatni tud, természetesen fekete, az egyik kiemelkedő és gyönyörű szín, amely szinte mindenhez illik. Amikor ezt a fekete árnyalatot integráljuk egy újabb gyönyörű árnyalatba, a matt aranyba, a dolgok önmagukban a helyükre kerülnek. Itt ebben a száriban Priyanka arany szegélyeket tartalmaz az oldalán.

12. A Neon Saree:

A Neon Saree

Priyanka, szórakoztató, vidám oldalát kiemelve, úgy döntött, hogy elenged néhány nehéz feladatot, miközben könnyedén felöltözött ebben a neon száriban, limezöld csavarral. A saree tökéletesen illik pezsgő énjéhez, ahogy a narancssárga korall határvonal a gyémánttal teli zari külső vonal mentén haladt. Ezt egy unalmas sötét szürke blúzzal párosítva mesésen nézett ki.

13. Az angyal fehérben:

Az angyal fehérben

Priyanka angyali megjelenésű ebben a tiszta fehér sifon hálóban. Más színt használt alapként, majd a pallót borító csipkés virágos grafika megjelenést kölcsönöz a sifonnak. A P.C egészen jól megformálta babarózsaszín alsószoknyával és hozzáillő blúzzal a tiszta fehér ruhával. Ez az egyik legjobb Priyanka Chopra saree tervezés!

14. A kék csíkok:

A kék csíkok

Itt van még egy nagyszerű saree darab Priyanka-tól, ahol a lágy kék hálócsíkok alapjai rajzolódnak ki, és ezért ez a szári az egyik legdivatosabb darabot vágja körbe. A szélek körül vörös korall mintás minták is találhatók. Kiegészítőit minimálisra csökkentette azzal, hogy csak egy gyönyörű koktélgyűrűt választott.

15. Az elegáns én:

Az Elegáns Én

Éppen akkor, amikor azt gondolta, hogy Priyanka nem tudott volna jobb munkát végezni önmagával, minden kecses lesz a tervezői szári -darabjával, amelyet arany gyöngyökkel szegélyeztek, és csodálatos fehér bézs és fekete mintákat fűztek. Priyanka könyökujjú blúzával teljesen megölte ezt a megjelenést.

Szóval emberek! Tudjuk, hogy szeretne többet látni Priyanka Chopráról. De a jó dolgoknak mindig véget kell érniük! Ne aggódjon, rendszeresen tájékoztatjuk Önt Priyanka szarzsi kinézeteiről. Szóval, melyik tetszett a legjobban? A slampos koktél megjelenés vagy a háziasított öltözék? Ossza meg velünk kedvenc megjelenését a megjegyzések részben!