50 forró kép a dél -indiai hősnőkről Szári -ban 2021

A dél -indiai filmipar színésznője népszerű tehetségük, kreatív munkastílusuk, szépségük és divatérzékük miatt. Gyakran látjuk, hogy a színésznők szép és sokoldalú megjelenéssel büszkélkedhetnek a képernyőn és a képernyőn kívül, és közülük a leggyakoribbak a sarees. A szári megjelenésű és stílusú dél -indiai színésznő évtizedek és generációk együttes trendje volt, már a filmipar elindulása óta. Mégis, ez egy időtlen és klasszikus stílus, amely soha nem léphet ki a trendből.

Ma itt vagyunk, hogy felfedezzük a kortárs dél -indiai színésznőt szári megjelenésben. Ezek a megjelenések különböző típusokban és stílusokban változnak, és ha szereted a klasszikus divatérzéket, akkor ne hagyd ki.

50 dögös indiai színésznő Saree -ben 2021:

Essünk neki; azon dolgoztunk, hogy a legjobb és legújabb trendi déli hősnőt hozzuk el Önnek szári stílusban és megjelenésben. Vizsgáljuk meg ezeket a stílusokat képekkel.

1. Amala Paul:

Amala Paul Hot Saree dél -indiai színésznő

A gyönyörű Amala Paul lenyűgözően néz ki ebben a díszes száriban. Amala Paul telugu, tamil és malajálam filmekben játszik, és a legnépszerűbb dél -indiai színésznő. Gyakran kipróbálja a hagyományos megjelenést vagy ruhákat, és szári megjelenése gyakran a legkedveltebb és legfelkapottabbak közé tartozik. Szeretjük ezt a déli hősnőt saree -ban ebben az elegáns és elbűvölő stílusban.

2. Kajal Agarwal:

Kajal Agarwal dél -indiai színésznő Hot ​​Saree

Kajal Agarwal a moziparban tevékenykedik, és több mint egy évtizede kiemelkedő dél -indiai színésznő. Számos tapsot és dicséretet kapott színészi stílusáért, divatértékeiért és szépségéért. Kajal Agarwal ebben a száriban teljesen gyönyörű és gyönyörű. A modern divat értelmében ötvözi az indiai csillogást, és körvonalazza a stílust. Hogy tetszik ez a déli színésznő selyem száriban?!

3. Anjali:

Anjali Hot Saree dél -indiai színésznő

Anjali népszerű tollywoodi és tamil filmszínésznő, aki mára jó figyelmet és hírnevet kapott. Anjali gyakran bevallja, hogy szereti a sarees -t, és hogy szeret kísérletezni a különböző szári stílusokkal. Ezt egy közelmúltbeli díjátadó ünnepségen és funkción rögzítettük, és szeretjük, hogy ez különösen jól áll neki. Mit gondolsz?

4. Nayanthara:

Nayanthara Hot Saree dél -indiai színésznő

Nayanthara, más néven szupersztár, telugu, tamil és malajálam filmeket forgatott. Jelenleg a dél-indiai film- és filmipar legjobban értékelt színésznője. Nayanthara pompásan és merészen néz ki az egyszerű, mégis elegáns stílusban, sarees -ben. Szeretjük őket ebben az egyszerű stílusban, és hogy milyen rettentően forrónak tűnik a minimális stílus ellenére.

5. Anushka Shetty:

Dél -indiai színésznő, Anusha Shetty Hot Saree

Ki ne ismerné Anushka Shetty -t? A Karnataka régióból származik, számos telugu és tamil filmben szerepelt az elmúlt évtizedben és sok évben. Anushka elsősorban a hagyományos és indiai stílusú kijelentéseket szereti, és gyakran látjuk őt, és észrevesszük őt a sareesben. Ez a fantasztikus remegő szári a legjobb kedvenceink közé tartozik. Anushka az egyik legkedveltebb dél -indiai hősnőnk a száriban.

6. Namita:

Namita Hot Saree dél -indiai színésznő

Namita az egyik legnépszerűbb színésznő a dél -indiai filmekben. Híres és stílusos szexi szerepeiről ismert, merész karakterekkel és fantasztikus tehetséggel. Namita egyedülállónak és divatosnak tűnik a szári stílusokban, és ez az egyik ilyen kép lett a kedvencünk.

7. Shriya Saran:

Shriya Saran Hot Saree dél -indiai színésznő

Shriya Saran filmeket játszott telugu, tamil és akár bollywoodi országos mozi között. Karcsú és nőies stílusáról és gyakran nyugati öltözékekről ismert. Azonban voltál már tanúja kedvenc szépségeinknek a forró sareesben? Ez a megjelenés jelenleg a legnépszerűbbek közé tartozik; Shriya nem kevesebb, mint egy hercegnő ebben.

8. Priyamani:

Priyamani Hot Saree dél -indiai színésznő

Priyamani híres nőies és otthonos megjelenéséről és megjelenéséről. Attól kezdve, hogy belépett a mozi területére, sokszor látják őt szári ruhákkal. Szerelme irántuk közismert. Ez a gyönyörű szári Priyamani -n látható egy esemény során, és azóta egyértelműen az interneten a legnépszerűbbek közé tartozik.

9. Samantha:

Samantha Hot Saree dél -indiai színésznő

Mit szólnál Samantha -hoz a sarees -ben? A sokoldalú színésznő tamiliai. Azonban népszerűen még Tollywood filmekben is szerepel. Samantha kísérletezik többekkel bátran, habozás nélkül, egészen a divatos, letisztult szári stílusoktól a hagyományosakig. Ő is mindezt könnyedén végzi! Szeretjük, hogy Samatha fiatalos és elegáns illeszkedik a sarees -hez.

10. Trisha:

Trisha Hot Saree dél -indiai színésznő

Trisha elsősorban tamil és telugu filmekre összpontosított, gyakran szerepelt filmekben, eseményekben és TV -interjúkban a sarees -ben. Elismerte, hogy nagyon szereti az alapvető sarees -eket és a divatot. Ez az egyik ilyen szári kép, amelyet kedvenc színésznőnkről kaptunk, és szeretjük, hogy milyen szépen végzi. Valóban az egyik legszebb színésznő egy száriban.

11. Aditi Rao Hydari:

Aditi Rao Hydari

Habár a Hyderabadi, Aditi Rao Hydari híres arc az indiai moziban, mind Tollywood, mind Bollywood területén. Királyi és plüss külsővel és nagyszerű megjelenéssel rendelkezik, amikor bármilyen stílusú kijelentést mutat. Aditi Rao in sarees egy ilyen nagyszerű megjelenés, amellyel szeretünk találkozni. Minden kétséget kizáróan gyönyörűnek és előkelőnek tűnik.

12. Tamanna:

Tamanna

Tamanna a hírnév arcává vált kezdeti filmjéből, a Happy Days -ből. Miután Bahubaliban szerepelt, országszerte híres is lett. Sajnos gyakran nem észleljük Tamannát indiai viseletben és száriban. Azonban, amikor ezt teszi, gyönyörűnek és elbűvölőnek tűnik. Íme egy ilyen kép a szemed kezelésére. Hogy tetszik?

13. Bhavana:

Bhavna

A maláj színésznő, Bhavna szereti az indiai viseletet és a sarees -t, és gyakran olyan sokoldalúan látja a sokoldalú saree kinézetét. Íme egy ilyen friss stílusnyilatkozat, amibe beleszerettünk! Bhavna nőies, mégis merész és plüss megjelenéséről ismert, a kísérleti és sokoldalú divat ízlésével.

14. Catherine Teresa:

Catherine Teresa

Még a sarees -ben sem mindenki tudja elvégezni a tervezői modern megjelenésű, stílusos sarees -t. Nemrég láttuk, hogy Catherine Teresa hordozza ezt a gyönyörű tónusú szári megjelenést, és nem tehetünk mást, mint átsuhanni rajta. Ha szereted az ilyen díva stílusú megjelenést és a csillogó, nagyszerű megjelenést, fiatalos divatérzékkel, akkor ez kötelező kijelentkezés.

15. Bindu Madhavi:

Bindu Madhavi

Bindu Madhavi feltűnően megjelenik a telugu és a tamil moziban. Különleges és merész szerepeiről ismert a legutóbbi filmválasztásokban. Bindu leggyakrabban sarees -ben pompázik stílusával, és ez az egyik kortárs, éles megjelenése. Szereti a fantasztikus selyem szárikat kipróbálni, és erre kattintanak a médiaindító eseményen. Kétségkívül nagyon megfelelnek neki.

16. Charmi Kaur:

Charmi Kaur

Charmi Kaur az elmúlt évtizedben közismert nevén a telugu mozis szerepek arca volt. Nos, még most sem tűnt el teljesen. Időnként feltűnik ezek a lenyűgöző megjelenések, és elbűvöli divatos és stílusos megjelenésével. Ez a szári megjelenés a Charmee -n meglehetősen hagyományos és mégis gyönyörű!

17. Divya Spandana:

Divya Spandana

DivyaSpandana népszerű kannadiga és tamil filmszínésznő, aki a közelmúltban volt parlamenti képviselő. Szereti az indiai megjelenést, és legtöbb filmjében DivyaSpandana sarees és fél saree stílusban jelent meg. Itt van egy ilyen, akit szerethetsz!

18. Hari Priya:

Hari Priya

Haripriya új színésznő, aki kannada és telugu filmekben dolgozik. Megkülönböztetett indiánizált vonásai, hagyományos megjelenése és külseje gyakran megkülönböztetik őt társaitól. Hari Priya személyesen szereti a sarees stílusokat az egyéb kísérleti divatos megjelenések mellett. Ez az egyik személyesen kedvenc és legfelkapottabb szári megjelenése.

19. Hansika:

Hansika

Ki nem ismeri Hansikát? Az észak-indiai szépség rövid távú karrierje ellenére is jelet tett a telugu filmiparban. Hansika főleg merész és divatos megjelenéséről ismert a nyugati ruhákban. Azonban az ő szári indiánizált stílusai is a város beszédévé váltak, amikor elég jól levezette őket. Itt van egy ilyen!

20. Jyothika:

Jyothika

Ha Jyothika -t nézzük a filmvásznon, abszolút élvezet minden szemünk számára. Sokoldalú színésznő, jól mutatja be kreativitását, művészetét, szépségét és eleganciáját. Jyothikát gyakran látják a sarees -ben, és itt van az egyik kedvenc stílusos megjelenésünk. Szóval mit gondolsz róla?

21. Ileana:

Ileana Hot In Saree

A bollywoodi színésznőt, Ileana -t valóban a déli filmekben ismerték meg és mutatták be. Szerepe a telugu filmekben népszerű és jól fogadott. Ileana gyakran szereti a nyugati viseletet és a pörgős kényelmes ruhákat; sarees külseje azonban nem kevésbé ismert. Ismeretes, hogy kísérletezik a forró, élénk stílusokkal, és itt van egy ilyen példa.

22. Keerthi Suresh:

Keerthi Suresh Hot In Saree

A maláj, telugu és tamil színésznő, Keerti Suresh népszerű etnikai és klasszikus megjelenése, finom divatja és egyszerűsége miatt. Keerthi személy szerint szereti a sarees -t divatmegnyilatkozásként, és gyakran úgy dönt, hogy kipróbálja őket a filmekben és a személyes életében. Szeretjük, hogy a malájálam színésznő is jól végzi őket.

23. Kavya Madhavan:

Kavya Madhavan Hot In Szári

Azt mondjuk – senki sem hordozhat merész stílust olyan egyszerű szárikkal, mint Kavya Madhavan. Íme egy ilyen példa, amely igazolhat minket. Kavya Madhavan pompásan néz ki az indiai viseletű sarees -ben, főleg akkor, ha egyedivé és példamutatóvá teszi őket!

24. Lavanya Tripathi:

Lavanya Tripathi Hot In Szári

Lavanya Tripathi egy észak -indiai, aki beleszeretett a South Cinema -ba. Számos telugu filmben szerepelt, és gyakran olyan indiai viseletben látják, mint a sarees és az öltöny. Ez a hagyományos szári megjelenése az egyik legkedveltebb és legnépszerűbb.

25. Khusboo:

Kushboo Hot In Saree

Fogadjunk, hogy senkinek nincs szüksége Khusboo leírására. Khusboo Sundar népszerű színésznő, politikus és producer, és főként Sareesben szerepel. Maga a munkája határozza meg önmagát, ami elég példaértékű, és személyre szabott indiai stílusú kijelentése a hagyományos és a divatos szárikkal túlmutató.

26. Laxmi Rai:

Laxmi Rai Hot In Saree

Ez a gyönyörű, mégis egyszerű szári a Laxmi Rai -n csodálatos. Laxmi Rai lenyűgözően néz ki az indiai viseletű sarees -ben, és látjuk őt, miközben rendezvényeken és bemutatókon pompázik. A saree -t gyönyörű ékszerekkel és designer viseletekkel párosítja és stílusosítja, így nem tudjuk levenni róla a szemünket!

27. Lakshmi Menon:

Lakxmi Menon Hot In Szári

Mit szólna Lakshmi Menon forró megjelenéséhez egy piros száriban? Ha szereted a merész és pörgős kortárs megjelenést, a saree jobb stílusa döntő fontosságú. Ilyen például a déli színésznőnk, Lakshmi Menon! Fogadhatunk, hogy a szári egyik legkedveltebb indiai színésznője.

28. Meera Jázmin:

Meera Jasmine Hot In Saree

A maláj szépség, Meera Jasmine túlnyomórészt telugu és mollywoodi filmekben szerepelt. A legtöbb esetben soha nem riadt vissza attól, hogy a szári iránti szeretetét mutassa. Itt van egy ilyen kép, és szeretjük ezt az indiai hagyományos szépséget egyszerű és elegáns stílusban.

29. Malavika:

Malavika Hot In Saree

Ez a kép Malavikáról, amely elbűvölőnek tűnik egy hagyományos száriban, szavakon felül áll. Malavika, bár nem tűnik erősen szári megjelenésben, nagyon illik hozzá. Íme egy ilyen példa, és nem bizonyítható, hogy tévedünk! Mit gondolsz erről a saree legdögösebb színésznőről??

30. Nithya Menon:

Nithya Menon Hot In Saree

Nithya Menont nagyra értékelik sokoldalú munkájáért, színészi tehetségéért és szépségéért. Halálosan gyönyörű és elegánsnak tűnik, amikor szárit visel. Itt van az egyik legújabb képe a száriban, és szeretjük, hogy milyen szép és okos.

31. Neetu Chandra:

Neetu Chandra Black Saree Hot Pics színésznő

Neetu Chandra számos telugu, tamil és bollywoodi filmben szerepelt. A túlnyomórészt délvidéki színésznő ritkán visel saree -t, de ekkor nem kevesebb, mint nagyszerű és stílusos. A szári divatos megjelenés nagyon illik hozzá, és láthatjuk, hogy milyen éles és elegáns Neetu jelenik meg bennük!

32. Bajwa Poonam:

Poonam Bajwa Hot In Saree

Noha észak-indiai és pandzsábi, Poonam Bajwa jól bevált színésznő telugu és tamil filmekben. Különleges vonásai, karcsú megjelenése és göndör haja gyakran a divatvárosról beszélnek. A Poonam kitűnően és gyönyörűen néz ki a sarees -ben, és itt van egy ilyen példa. Az általános megjelenés meglehetősen elegáns és igényes!

33. Pranitha:

Pranitha Hot In Saree

A gyönyörű színésznő, Pranitha extravagánsnak és nőiesnek tűnik a szári megjelenésben. A tónusos szerkezet és az elegáns megjelenés nagyon jól illeszkedik ízléséhez az egyszerű és stílusos szárikkal. Hogy tetszik neki a sarees?

34. Rakul Preet:

Rakul Preet Hot In Saree

Rakul Preet mostanra megtelepedett a telugu moziban, és gyakran látjuk, hogy hagyományos megjelenést visel. Az egyik ilyen a színésznő gyönyörű sarees és stílusa. Rakul kedvesnek és csodálatra méltónak tűnik ezekben a szárikban, és nem viccelünk. Nézze meg maga!

35. Raashi Khanna:

Raashi Khanna Hot In Saree

Mostanra már megértettük, hogy Raashi Khanna mennyire szereti az indiai viseletet! Gyakran találjuk őt egyszerű és elegáns stílusú kijelentésekben. Raashi káprázatosan forrónak és tökéletesnek tűnik a sarees -ben. Nagyon jól viseli mindet, a hagyományos és egyszerű viseletű sarees -től a divatos megjelenésig és a designer viseletig. Megvan a legújabb képe, amely teljesen lesöpörte a lábunkat.

36. Ramya Krisna:

Ramya Krishna Hot Saree

Ramya Krishna a telugu filmekben népszerű színésznő. Évek óta nagyon híres, és még mindig a filmek legnépszerűbb választása. Ramya Krishnát gyakran látják a sarees iránti szeretetével, sokoldalú és rengeteg gyönyörű megjelenéssel. Íme egy ilyen, hogy feldobja a napját!

37. Regina Cassandra:

Regina Cassandra Hot Saree

Regina Cassandra népszerű újkori színésznő telugu és tamil filmekben. Hosszú arcvonásairól, elegáns megjelenéséről, nőies stílusáról és éles, gyönyörű megjelenéséről ismert. Regina gyönyörűen és szenzációsan néz ki a sarees -ben. Nézze meg maga!

38. Richa Gangopadhyay:

Richa Gangopadhyay Hot Saree

A bengáli szépség, Richa Gangopadhyay helyet kapott a déli filmekben, különösen a telugu filmekben. Testpozitív arculatáról és természetes színészi játékáról ismert. Bár nem túl gyakran, Richa indiai szári viseletben jelent meg, és szeretjük, hogy mennyire jól hozza a természetes stílust.

39. Pooja Hegde:

Pooja Hegde Hot Saree

Pooja Hegde, a Miss India második helyezettje színészfilmes karrierjében remekelt. Híres és jelenleg a telugu filmek legkeresettebb színésznője. Pooja híres díva-megjelenéséről és elegáns, elegáns stílusáról. Stílusa a sarees kollekcióban teljesen élénk és lenyűgöző. Nézd meg!

40. Taapse Pannu:

Taapse Pannu Hot Saree

Taapsee, ma a legjobb bollywoodi színésznő, dél -indiai telugu és tamil filmekkel kezdte karrierjét. Gyakran látjuk a díva sareesben, és valljuk be; nem tudjuk levenni róla a szemünket. Lélegzetelállítóan néz ki! Mit gondolsz?

41. Niveda Thomas:

Niveda Thomas Hot Saree

Niveda Thomas jól ismert színésznő telugu, tamil és malajálam filmekben. Mind a magánéletükben, mind a színészi karrierjükben Nivedát gyakran látják a saree -k, és nyilvánosan tudjuk, hogy szereti ezeket a ruhákat. Az elegáns és bájos stílusok és kecses megjelenés a sareesben verhetetlen. Mit gondolsz?

42. Sai Pallavi:

Sai Pallavi Hot Saree

A dél -indiai színésznő, Sai Pallavi mára már szenzációs és népszerű közéleti személyiség. Jól ismert természetes színészi stílusáról, egyszerű és elegáns megjelenéséről, valamint földhözragadt hozzáállásáról. Sai Pallavi egyszerűen kecsesnek és lélegzetelállítónak tűnik a sarees -ben. Nagyon jól mutat stílusával, minimális megjelenéssel és összességében fiatalos megjelenéssel.

43. Tabu:

Tabu Hot Saree

A Tabu -ról nincs szükség leírásra. A színésznő országszerte híres híresség, és számos dél -indiai és bollywoodi filmben szerepelt. Az életkor ellenére Tabu még mindig fiatalosnak és lélegzetelállítónak tűnik, amikor nyilvánosan megjelenik eseményeken és műsorokon. Saree külseje valóban a divatváros legjobbjai közé tartozik!

44. Pragya Jaiswal:

Pragya Jaiswal Hot Saree

Imádjuk, hogy Pragya Jaiswal zökkenőmentesen néz ki sarees -ben. Az észak -indiai szépség jól letelepedett a déli filmekben, és gyakran imádja a sarees egyszerű és etnikai stílusát. Az ezekkel a ruhákkal elbűvölő bájos megjelenést valóban érdemes értékelni!

45. Rashmika Mandanna:

Rashmika Mandanna Hot Saree

A kannada szépség valóban kerekedik mostanában népszerűségével. Aranyos és szép, gyönyörű megjelenésével telugu, tamil és kannada filmekben jegyezte meg magát. Rashmika személy szerint szereti a sarees -t, és látjuk, milyen jól formálja őket, és tökéletesen pompázik ezekben az öltözékekben. A gyönyörű és okos megjelenés tökéletesen illeszkedik elegáns stílusához.

46. ​​Shalini Pandey:

Shalini Pandey Hot Saree

Bár több filmben még nem szerepelt, Shalini Pandey már a déli filmiparban is helyet kapott. Pezsgő és fiatalos, ártatlan külseje sokunkat elvarázsolt. Shalini lélegzetelállítóan és könnyedén néz ki a sarees -ben is. Íme egy ilyen példa.

47. Vedhika:

Vedhika Hot Saree

Fogadhatunk, hogy mindannyian nagyon jól emlékeztek a Vedhika színésznőjére. Vedhikát nemrégiben látták egy eseményen ebben a fantasztikus száriban, és egyszerűen nem tudjuk levenni róla a szemünket. Továbbra is fiatalos és gyönyörű marad, és minden trendet könnyedén és kecsesen szegez le.

48. Shruthi Hariharan:

Shruthi Hariharan Hot Saree

Shruthi Hariharan, kannada filmszínésznő, személyre szabott stílusával és összességében elegáns divat -kijelentéseivel híres gyönyörű és elegáns megjelenéséről. Bár nem túl gyakran, látni lehet Shruthit a sarees -ben. És amikor ennek tanúi vagyunk, nem tudjuk levenni róla a szemünket. Lélegzetelállítónak és vibrálónak tűnik ilyen kedves, mégis egyszerű plüss megjelenésekben.

49. Rachita Ram:

Rachita Ram Hot Saree

Itt van egy kép Rachita Ramról, forró szári megjelenésben, amelyet nem szabad kihagyni. Rachita teljesen leköti az élénk és elegáns stílust, hogy kecsesen illeszkedjen az indiai viselethez. Nem lehet megállni, de megcsodálni a merész stílusú kijelentését és a megfelelő megjelenés választékát!

50. Anupama Parameswaran:

Anupama Parameswaran Hot Saree

Végül, de nem utolsósorban: hogyan hagyhatjuk ki Anupama Parameswaran -t? A déli szépség már jól ismert etnikai és egyszerűen elegáns stílusáról. Gyakran észreveszik indiai viseletben, és a legtöbben tisztában vagyunk vele, hogy szereti a sarees -t. Itt van a legutóbbi képe, amit megkaptunk, hogy tetszik?

Reméljük, tetszett felfedezni ezt a gyönyörű és lenyűgöző dél -indiai színésznőt sarees -ben. A szári forró és gyönyörű, elbűvölő stílusú kijelentése nem versenyezhet más indiai viseletekkel, és ezek a szépségek valóban bebizonyították! Mik a gondolatai?