Csodálatos képek Nayanthara In Saree -ről – Láthatatlan kinézet

Nayanthara a dél -indiai filmipar bombázója, amióta a veterán színésznő 2003 -ban debütált a filmben, és azóta számos nagyszerű telugu és tamil film legkiemelkedőbb teljesítményével állt elő. Malayalam filmekre specializálódott, és néhány sláger van az öve alatt. Nayanthara valóban az indiai mozi istennője, és imádni kell őt az öltözék választása miatt. A saree -i Nayanthara igazi dél -indiai szépség. Nőiességét fitogtatja, és mindenkit elkápráztat azzal a különböző megjelenéssel, amelyet káprázatos sarees -ben ábrázol.

Ki ne ismerné a dél -indiai hölgy szupersztárt, Nayantharat ?! Jól ismert stílusos megjelenéséről és könnyed kegyelméről. Több kasszasikerrel egymás után uralja a déli filmipart. Miközben teljesen öltözötten pompásan néz ki minden öltözékében, találkozott -e valaha saree ruhájával? A saree fotókon szereplő Nayanthara azok, amelyek sokakat elbűvöltek és megdöbbentettek. Különböző stílusokban alakítja ki száriját. Lássuk a Nayanthara saree kollekciót és inspirálódjunk!

Elbűvölő fotók Nayanthara In Saree -ről:

Van néhány észbontó forró kép Nayanthara-ról sarees-ben; néhányat az alábbiakban sorolunk fel.

1. Hagyományos sárga megjelenés:

Hagyományos sárga megjelenés

Ez Nayanthara sárga száriban. A hagyományos hosszú szegéllyel és selyem pamut kombinációval, saree, határozottan uralja ezt a stílust. Ez nagyszerű, ha arany ékszerekkel hordjuk. A zsinór, amelyet visel, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hagyományosabbnak tűnjön.

2. Nayanthara a hagyományos száriban:

Nayanthara a hagyományos száriban

Ez Nayanthara egy hagyományos száriban, teljesen dél -indiai stílusban. Ez a legjobban illeszkedik a jó ékszerekhez, hogy hozzáadja a megjelenést. Ez egy selyem szári arany zari szegéllyel keverve. Az ilyen arany szegéllyel rendelkező szárik jól ismertek, hogy hagyományos megjelenést keltenek.

3. Felkelés minden virágra:

Felkelni minden virág

Ki nem szereti a Nayanthara virágos szári megjelenést ?! Ez az abszolút kedvencünk. A virágos szezon divatja, és különösen nagyszerű nyarakra. Legyen az élénk színű, teljesen illik mindenkihez, és jól illeszkedik testének tónusához. Ezért ne hagyja ki, hogy kipróbálja ezt a virágos megjelenést.

4. Nayanthara minden fel van szerelve:

Nayanthara minden fel van szerelve

Ez a gyönyörű kép Nayanthara designer sarees-ről abszolút szemet gyönyörködtető. Nagyon megijedtünk a szépségétől ezekben a szárikban. Győződjön meg róla, hogy arany vagy ezüst színű sarees -t készít a fenti képen látható módon, hogy királyi és elegáns megjelenést kapjon.

5. Selyem fel:

Selyem fel

A selyem szári divatos egész évben. Stílusosak, és köztudottan megfelelnek a különböző eseményeknek, mivel ezek a szárik széles választékban találhatók, az alkalomnak megfelelően. Ez a kép Nayanthara -ról kék selyem száriban gyönyörű.

6. Az egyszerű, mégis elegáns megjelenés:

Egyszerű, mégis elegáns megjelenés

Adjon esélyt ennek a dél -indiai dívának, hogy bármilyen társasági vagy formális eseményen is jól nézzen ki, és teljesen megingatja a külsejét. Ebben Nayanthara szárit visel, egy hagyományos ünnepi sarees, amely tökéletesen kiegészíti az ünnepi környezetet, és színt ad a környezetének. Ez még mindig forró Nayanthara egyik filmje saree -jében.

7. Rainbow Look:

Rainbow Look

Ez a nagyszerű színésznő még a forgatáson is teljesen új szintre emeli a szári megjelenését. A szári cukorka színei abszolút izgalmasak, ha megnézzük, hogyan növelik a körülötte lévő környezetet. Ez egy újabb nagyszerű szári, amelyet ez a döbbenetes színésznő visel. Ez Nayanthara egy selyem száriban. Figyelje meg Nayanthara szári blúz designját. A fél ujjak átlátszó szövetben vannak kötve, hátul horgokkal.

8. Csillogás, mint az arany:

Csillog, mint az arany

Ki nem szereti a matt arany sarees -t? Mindig az elsők a listán, mivel show-stopper típusú saree-k. Ezek olyan műalkotások, amelyek mindig elegánsak. A saree gazdagítja a megjelenését azáltal, hogy teljesen javítja a megjelenését. Ez egy másik kedvencünk a Nayanathara katalógusunkban a hagyományos szári fotókon.

9. A tervező megjelenése:

A tervezői megjelenés

Ez a legjobbak között a sarees -ben, amelyet Nayanthara személyesen viselt. Teljesen nyáladzunk a stílusválasztásán és a kísérletezésen. Ez egy teljesen elegáns megjelenés, és stílusosan pompázik. A drapéria oly módon történt, hogy teljesen megfelel ennek a szárinak, és ő szögezi le a megjelenést. Ez a kedvencünk a Nayanthara designer sarees között.

10. Az egyszerű megjelenés:

Az Egyszerű megjelenés

Az extravagáns sarees nem mindig szerepel a dél -indiai színésznő listáján, a ruhásszekrényben számos különböző típusú saree található. Nayanthara számos egyszerű szárival is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számára, hogy egyszerűen felöltözzön bármilyen normális eseményre. Ez a szári az egyik extravagánsan egyszerű szári.

11. Rock and Roll:

Rock & Roll

Abban az esetben, ha olyan típusú sarees -t keres, amely a legjobban illik a családi eseményekhez és a családi vagy baráti összejövetelekhez, vagy akár a partikhoz, akkor bemehet az ilyen típusú, súlyos szegéllyel rendelkező sarikba. Nayanthara teljesen lecsapott erre a megjelenésre úgy, hogy úgy viseli, hogy jól illeszkedjen az alkalomhoz és jól áll neki.

12. Narancs, mint egy virág:

Narancs, mint egy virág

Ez a legújabb kiegészítés egy extravagáns narancssárga szári, amely élénk színt és ragyogást kölcsönöz mindenfelé. Teljesen olyan fényes és egyszerű, mint egy virág, és könnyedén viseli ezt a gyönyörű szárit. Vessen egy pillantást a fenti Nayanthara saree képre, és nézze meg sugárzó szépségét ebben a csodálatos száriban, és hogyan szögezi le teljesen ezt a megjelenést.

13. A fűszeres megjelenés:

A fűszeres tekintet

Ki nem találta ezt a szárit több mint csodálatosnak ?! Ez a divatos szári nagyszerű a blúz kialakításával is. A váll körüli csipke és az ujjatlan megjelenés tökéletesen megfelel neki, és teljesen megfelel neki. A vörös szín tovább növeli a saree dizájnt. A finom rétegű saree alja volt az, amire szükség volt a megjelenés befejezéséhez. Szereted ezt a Nayanthara designer sarees megjelenést?

14. A hozzáállásos tekintet:

A tekintet hozzáállással

Az arany és kék szári ismét egy újabb szári, amelyet ez a nagy színésznő díszített egy képernyőképhez. A saree valóban kihozza a szeme színét, így nagyon érzékinek tűnik a kamera számára. Az arany és kék szári valóban nagyszerű szári bármilyen alkalomra vagy akár hivatalos eseményre.

15. Nayanthara Cotton Saree -ben:

Nayanthara pamut száriban

Ez közel áll a tökéletességhez! Nayanathara lehúzza klasszikus szári megjelenését egy gyönyörű pamut száriban, amely megfelelő ékszerekkel illik a szárihoz. Tegyen egy próbát ezen a nyáron. A keverés egy másik módja annak, hogy a szükséges figyelmet szentelje a szárinak. Hasonlítsa össze saree -jét egy világos blúzzal.

16. Nayanthara Slaying with Silk Saree:

Nayanthara Slaying Silk Saree -vel

Óvatosan szőtt és hordott, ez a selyem szári szépséget ad a királynőnek, vagy mondjuk azt, hogy szépséget ad a selyem szárinak? Minimalizáljon az ékszerek választékával, és fonja be a haját, hogy befejezze a hagyományos megjelenést. Akár a Kanjeevaram, akár a Banarasi selyem közül választ, válassza ki azokat, amelyek meghatározzák Önt.

17. Nayanthara In Kerala Saree:

Nayanthara In Kerala Saree

A Kerala sarees egyszerűségével valóban egy másik osztályhoz tartozik. A megjelenés teljes félelem; a legjobban néz ki ebben a hagyományos Kerala száriban. A minimális szári a hagyományos viseletük rendezvényeken és fesztiválokon. Ez tökéletesen illik karperecekhez és jó matt blúzhoz. A frizura megfelel a saree -nek. Teljesen szeretjük ezt a Nayanthara Kerala saree megjelenést.

18. Nayanthara In Half Saree:

Nayanthara Fél Szári -ban

Hagyományos stílusban haladva, Nayanathara fél szári a hagyományos ábrázolás valódi meghatározása. Súlyoskodjon a megjelenéshez illő kiegészítőkkel. A fél sarees ismét a színek kontrasztos ábrázolása. Ismerje meg, hogyan kell szexi módon viselni Nayantól!

19. Nayanthara In Black Saree:

Nayanthara In Black Saree

A fekete szép. Kösd össze a fekete szárit egyszerű ékszerekkel, és járj úgy, mint egy díva. Ügyeljen arra, hogy magabiztosan szedje össze magát, és ez szépséget kölcsönöz személyiségének. Egy fekete szári, arany szegéllyel, mint ő a képen, biztosan fényességet kölcsönöz az általános jelmeznek.

Bármilyen stílust vagy ötletet is választ a fenti képek közül, mindenképpen járjon be energiával. Az ékszer egy kiegészítő, és a saree típus legjobbjait választja. Töltse ki megjelenését enyhe stílussal. Ez minden, amire szükséged van a show stopperjének!