Gyönyörű képek Alia Bhattről Saree -ben, hogy úgy néz ki, mint egy díva

Alia Bhatt egy meglehetősen új színésznő, aki viharba ejtette Bollywoodot. Jelentős nyomot hagyott a filmiparban, és így a ruhásszekrényét a fiatalok szívesen lemásolják és utánozzák. A Sarees az egyik gardrób elem, amelyet a legtöbb ember szeret. Alia Bhatt fotói saree -ben, és itt láthatjuk a különböző stílusokat, amelyeket a sarees visel. Itt adunk Önnek 15 féle saree -t, amelyeket Alia Bhatt viselt, és hogyan teszi lenyűgözőnek.

Alia Bhatt legújabb gyűjteménye Saree -ben képekkel:

Ezek lenyűgöző képek Alia Bhattről száriban, amelyek közül választhat.

1. Alia Bhatt a Silk Saree -ben:

Alia Bhatt a Selyem száriban

Itt van egy nagyszerű barack szári Chanderi selyemből, amelyet Alia Bhatt gyönyörűen visel. A Chanderi selyem szárinak hagyományos érzése van. Jól illik az ujjatlan blúzhoz. Alia Bhatt kiegészíti a szárit hagyományos jhumkákkal. A vékony zari szegély csillogást kölcsönöz a szárinak. A zöld és az őszibarack kombinációja egyszerűen mesés. Ez a szári tökéletes a hagyományos alkalmakra, például fesztiválokra és pudzsákra, stb. Félelmetesen nézzen ki ezekben a kézzel szőtt szépségekben.

2. Alia Bhatt két államban Saree:

Alia Bhatt két államban Szári

Ez egy másik csodálatos gyűjtemény, amelyet Alia Bhatt 2 államban saree. Ez egy hagyományos Kerala szári, fehér színű, arany szegéllyel. Ez egy pamut szári, amelyet különösen Keralában viselnek. Viselhetők napi használatra, vagy akár alkalmakkor is. A pamutok főleg egyszerű alkalmakra szolgálnak, mint például a pudzsák stb. Ez a Kerala szári arany blúzzal vagy akár pirossal vagy zölddel viselhető. Ez meglehetősen sokoldalúvá teszi.

3. Alia Bhatt Pink Saree -ben:

Alia Bhatt a Pink Saree -ben

Ez egy csodálatos rózsaszín szári, amelyet Alia Bhatt alkalmakkor visel. A szárinak sötét rózsaszín része és világos rózsaszín része van. A szári szegélye gyönyörű, és arany berakások vannak benne. Hozzá illő világos rózsaszín blúzzal viselte. Ez a szári a tied lehet, és ugyanolyan gyönyörűnek tűnhetsz, mint ő. A könnyű szári tökéletes minden alkalomra és évszakra. Kiegészítők arany fülbevalókkal, amelyek hosszúak.

4. Alia Bhatt Yellow Saree:

Alia Bhatt Sárga Szári

Itt van egy sárga szári, amelyet Alia Bhatt visel egy nagyszerű videóért. A saree egyszerű megjelenésű, de jól hangsúlyozza egy fodros blúzzal. A saree georgette, és ez nagyon érzéki módon ragaszkodik a testhez. Ez tökéletes a nyári szezonban. Csodálatos ékszerekkel és különböző stílusú blúzokkal kiegészítheti a szárit. A szári sárga meglehetősen világos, és ez felderíti a napot.

5. Alia Bhatt a Manish Malhotra Saree -ban:

Alia Bhatt a Manish Malhotra Saree -ben

Nem fogja tudni levenni a szemét erről a gyönyörű és lenyűgöző Manish Malhotra alkotásról. Alia Bhatt mesésen néz ki ebben a szemet gyönyörködtető száriban, csillogással a határon. Ez egy esti szári, amelyet bármilyen nagy alkalomra vagy esküvői fogadásra is viselhet. Itt a saree színe kissé unalmas, de a határon csillogó gyémántok segítségével felderül.

6. Alia Bhatt a hímzésben Saree:

Alia Bhatt a hímzésben Saree

Itt van egy klassz lehenga saree, amelyet Alia Bhatt visel a hímzéssel a határon. A határon végzett kényes munka miatt nagyon látványosnak tűnik. A tompa zöld csodálatos szín, amely Alia lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. Magas nyakú blúzzal párosítja. A blúz ujja is azonos hímző szegéllyel rendelkezik. Ez a különleges szári tökéletes egyszerű alkalmakra és fesztiválokra. Kiválaszthatja a kívánt színt a bőrtónusának megfelelően is az Alia Bhatt saree kép alapján.

7. Alia Bhatt a Half Saree -ben:

Alia Bhatt a Half Saree -ben

Ez a lenyűgöző Alia Bhatt szári tökéletes esküvőkhöz. Az intenzív vörös szín arany és ezüst szegéllyel kiválóan alkalmas a menyasszony viselésére. Úgy döntött, hogy narancssárga blúzzal viseli, hogy ellensúlyozza a pirosat. Ennek a félszárinak selyem ghagra van, amelynek széles arany szegélye van. A derék aranyszíj ezt hangsúlyozza a menyasszonyi viseletben. Tedd figyelemre méltóvá az esküvődet ezzel a darabbal, mint az Alia Bhatt saree képen.

8. Alia Bhatt a Red Saree -ben:

Alia Bhatt a Red Saree -ben

Alia Bhatt lenyűgözően néz ki ebben a piros száriban, narancssárga blúzzal. A Radzsasztáni ezüst szegély jól működik, hogy ez a szári tökéletes legyen alkalmakra. Tedd Diwalit és más fesztiválokat fényesnek és ünnepinek ezzel a hűvös szárival. A saree arany árnyalatai nagyon divatossá és vonzóvá teszik. Párosítsd egy hosszú blúzzal vagy akár ujjatlan blúzzal. Biztosan lenyűgöz mindenkit ezzel a kollekcióval. Fordítsa el a fejét, és érezze magát szexinek ebben a számban.

9. Alia Bhatt Navy Blue Saree:

Alia Bhatt Navy Blue Saree

Ez a sötétkék szám bármilyen alkalomra tökéletes. Alia Bhatt lenyűgözően néz ki ebben a sötétkék száriban, rózsaszín szegéllyel. A szári bizonyos szempontból hagyományos. A szári kontraszt szegélye nagyon elegáns és stílusos. Ezt bármilyen alkalomra és fontos funkciókra is viselheti. Párosítsd a saree színéhez illő ékszerekkel, vagy keress arany vagy ezüst jhumkákat vagy fülbevalókat.

10. Alia Bhatt White Saree -ben:

Alia Bhatt White Saree -ben

Itt van Alia Bhatt másik aranyos megjelenése. Szerénynek és fiatalnak tűnik ebben a fehér száriban, hagyományos szegéllyel. Így nézett ki a Két állam című filmben. Hozzá illő, szegéllyel rendelkező blúzzal viselte. A szegély színei miatt a szári felbukkan, és ünnepi megjelenést kölcsönöz. Ezt a hagyományos templomi ékszerekkel is viselheti a rusztikusabb megjelenés érdekében. Ezt a szárit megvásárolhatja otthon a pudzsákhoz vagy egyszerű funkciókhoz.

11. Alia Bhatt Saree Shaandaarban:

Alia Bhatt Saree Shaandaarban

Ez egy hűvös szári, amelyet Alia Bhatt Shaandaarban visel. A saree világosbarna színű, fekete -fehér munkával, amely kiemelkedik. Csodálatosan nézzen ki az ilyen típusú száriban, amely figurát ölel, és sovány megjelenést kölcsönöz. Kiegészítette a saree -t egy dizájner blúzzal, amely le van véve és hosszú ujjú. Hajtsa fel a saree -t, hogy kortársabb megjelenést kapjon. Ez a szári tökéletes azoknak a fiataloknak, akik modernebbé akarják tenni a szárit. Ezenkívül nézze meg az Alia Bhatt hűvös kollekcióját fekete és őszibarack színben

12. Alia Bhatt Plain Saree -ben:

Alia Bhatt Plain Saree -ben

Ha egy szárit szeretne viselni egy egyszerű alkalomra vagy naponta, akkor ez az út. Itt látható Alia Bhatt egy sima száriban, mély narancssárga-vörös színű és hadsereg zöld szegéllyel. A saree tökéletesen egyszerű, és egy nyomtatott blúzzal párosította, kontrasztos kék és fehér kombinációban. Ennek az együttesnek az egész felkelése annyira értékes, hogy lenyűgözőnek tűnik.

13. Alia Bhatt a virágos száriban:

Alia Bhatt virágos száriban

Itt Alia Bhatt -t egyszerű szomszéd lányként ábrázolják, és a Raazi című filmben ezt mutatja be. A szári ismét sima, nagyon vékony virágszegéllyel. A palla virágmintás, hímzett. Ezt a megjelenést is kipróbálhatja egy rusztikus és régi világ varázsa érdekében. Tehát próbálja ki ezt az egyedi elképzelést a sima sarees -ről, és nézze meg, hogy kísérletezhet -e vele.

14. Alia Bhatt a kontraszthatárban Saree:

Alia Bhatt a kontrasztos határban Szári

A kontraszthatárok nagyon híresek a sarees -ben, mivel egy kis karaktert és varázst adnak a szárinak. Itt láthatja Alia Bhatt kontrasztos szegélyben. A saree sárga színű, kontrasztos kék és piros az arany szegélyen. Ez a sima szári kiemelkedik selyemből, és jól párosítja a kék és rózsaszín blúzzal, dizájner stílusban. Ez egy nehéz szári, amely jól működik alkalmakra és templomi funkciókra.

15. Alia Bhatt a Brocade Saree -ben:

Alia Bhatt a Brocade Saree -ben

Ez a csodálatos saree a Raazi filmben egy másik látványos darab, amelyet Alia Bhatt visel. Az egyszerű szárinak mindenütt levélmintái vannak. Selyemből készült ujjatlan blúzzal párosítja. Ez lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a szárinak. A nehéz jhumkák, amelyeket visel, kiemelik ennek a szárinak a stílusát. Választhatja, hogy ezt a szárit minden alkalomra viselje, legyen az hivatalos vagy alkalmi. Próbálja ki a kinézetét, hogy istennővé váljon, amikor sétál a funkción.

Alia Bhatt egy csodálatos színésznő, aki néhány filmjében megmutatta értékét. A sarees, amit visel, kiemeli a szépséget benne. Ez a cikk az Alia saree képeivel tág ötletet ad. Választhat, hogy ugyanazt a kollekciót viselje a ruhásszekrényében, hogy olyan lenyűgözőnek tűnjön, mint ő. Válasszon a selyem, pamut, georgette stb. Között, hogy kiemelje a szépséget. A Sarees lehet színes síkságon, vagy akár nyomtatva is. Lehet kontrasztos szegélyük, vagy lehetnek arany vagy ezüst színűek. A nehéz szári tökéletes alkalmakra, az egyszerűbb szári pedig alkalmi funkciókhoz.