Sonam Kapoor Saree -ban – elegáns és divatos hagyományos megjelenés

A divathetek rámpás sétáitól a B-város „it” lányává válva, a híres Anil Kapoor sztárja és utódai mára a csillogás és a csillogás királynője lett. Széles körben Sonam, az egyik legszebb és legrugalmasabb színésznő tudja, hogyan kell helyesen dolgozni a ruhásszekrényén, és ezért, amíg nyáladzhatunk ezen díva vörös szőnyeges együttesein, bízhat benne, hogy elbűvöl minket elegáns és divatos hagyományaival néz. Amikor azt mondjuk, hogy hagyományos, az első dolog, ami eszünkbe jut, a szári, és ezért itt van egy lista azokról az időkről, amikor Sonam megszerettetett bennünket.

Gyönyörű Sonam Kapoor Ahuja Saree -ben képekkel:

Ha rajong a Sonam Kapoor stílusérzékért, ez a cikk nem okoz csalódást. Fedezze fel legújabb szári képeit, hogy megtudja Sonam könnyed divatérzékét és a dobozon kívüli ötleteit!

1. Sonam Kapoor Blue Saree:

Sonam Kapoor Blue Saree

A Sonam Kapoor minden tervező álommodellje! Az egyik cannes -i rendezvényén Sonam mindenkit elkápráztatott ezzel a kék és fekete olvadt drótból készült szári alkotással. Elég merész választás volt, figyelembe véve, milyen kihívást jelenthet az öltözék. De vajon tévedhet -e valaha? Természetesen nem! Mindenki szívét megnyerte futurisztikus saree -választásával, így ez volt az egyik legjobb Sonam Kapoor saree dizájn!

2. Sonam Kapoor Saree ruha:

Sonam Kapoor Saree ruha

A B-városban növekvő szári ruha trenddel Sonam Kapoor biztosította, hogy ne maradjon le! Azonban hozzáadta az aláírási stílusát ehhez a lime zöld szári ruhához, az egész megjelenés csillogásával. Az egyszerű blúzt szürreális megjelenésű ruhává alakították csipke és elasztán keverékével, hogy egy nagyon elegáns fűző stílusú blúzt alkossanak.

3. Sonam Kapoor Purple Saree:

Sonam Kapoor Purple Saree

Sonam mindenkit lenyűgözött belépésével egy világon kívüli lila szári ruhában! Úgy nézett ki, mint egy lehullott nimfa esztétikus kialakítású köpenyében, amely egy pillangó szárnyaira hasonlított! Stílusa annyira könnyed és hálás volt, hogy nem tudjuk abbahagyni ezt a szépséget! Csak add szárnyait, és repülni fog; adj neki ruhát, és trenddé válik!

4. Sonam Kapoor Green Saree:

Sonam Kapoor Green Saree

A Sonam álomnak tűnik ebben a virágos nyomtatott száriban. Ez a nyári, nyári sifon saree mentazöldben az egyik kedvenc megjelenésünk Sonamból. A saree praktikus a mindennapi használatra, ugyanakkor divatos. Úgy döntött, hogy a blúzt retró ihletésű puff ujjú babarózsaszín blúzban tartja. Teljesen helyeseljük ezt a megjelenést, és nem bánnánk, ha ellopnánk a ruhájából!

5. Sonam Kapoor Silk Saree:

Sonam Kapoor Silk Saree

Még a klasszikus Kanjeevaram is megkapja a Midas tapintást a Sonamtól! A szépség mennyien nézett ki ebben az arany és ezüst száriban, tiszta selyemből. Mint mindig, most is megszegte a szabályokat azzal, hogy más stílusban, egy kabát stílusú blúzzal párosította. Nehéz choker szettje és elegáns frizurája nagyon hasonlít az ízléséhez és természetesen a soha el nem múló mosolyához!

6. Sonam Kapoor Jacket Saree:

Sonam Kapoor kabát Saree

A Cannes -i törzsvendég, Sonam minden fejét megfordította ebben az éteri Jacket száriban. Egyenesen egy görög filmből nézett ki vintage ihletésű ruhájában. A kabátot aranyszálból tervezték, míg a szárit krémes, fehér csipkében tartják. Nem választott kiegészítőket, kivéve Polki túlméretes orrgyűrűjét és szárnyas szemceruzáját. Tetszik ez a megjelenés!

7. Kezdőknek:

Kezdőknek

Ez a divatguru, aki jól tudja, hogyan kell felöltözni az elsődleges és megfelelő állapotba, az évek során lenyűgözött minket mesés meséivel, és itt kezdjük az utat a legcsodálatosabb megjelenésekhez. Az utazás megkezdéséhez ez az egyszerű, krémmel simított szilva saree részletes félkör alakú test zari art mintákkal. A hímzés az oldalsó sávokon a saree mentén rendkívül fantasztikusnak tűnik.

8. A puszta testművészet:

A puszta testművészet

A látszat alapján úgy tűnik, jól érezte magát, amikor tökéletes öltözékét választotta, amely a bőrön fekete, egyszerű csipkerajzhoz hasonlít, de valójában papírvékony réteg sifonszövet borítja a testét. A saree rendkívül illeszkedő és divatos, vintage tapintású, virágos és szőlőmunkával párosítva. A teljes ujjú fekete blúz csak javítja a megjelenést.

9. A fehér angyal:

A fehér angyal

Az első említés a gyönyörű fehér csipke blúz, majd természetesen az est csillaga, az angyali fehér szári, tökéletesen rögzítve magában. A saree határozott mintával rendelkezik, csodálatos négyzet alakú perforált műalkotásokkal, a kis arany menetes részletező darabbal. Van egy gyönyörű csipkével töltött munka is.

10. A meghatározott egyediség:

Meghatározott egyediség

Mindig bízhat a Sonamban, hogy megfűszerezze az egész megjelenést, és mégis sikerül professzionális kivitelben továbbvinni. A saree önmagában is csodálatos darab, a szín legjobbjaival, a fülledt vörös alkotja az öltözék alapszínét. A saree valóban nem egyedülálló a vörös és fekete halálos kombináció miatt, hanem a rajta rajzolt egyedi óraminták miatt.

11. Retro Chic:

Retro Chic

A tökéletes koktél előestéje érdekében mindig kaphat egy jelzést Sonamtól, aki hozzád hasonlóan hisz abban, hogy bármi megtörténhet, ha a régi polkokat újabb nap eseményeibe keverjük. A szári egyszerű fehér és szatén, nagy ol ’polkákkal, csodálatos módon elszórtan. A saree önmagában is fantasztikus termékcsalád, egyedi blúzzal.

12. A millenniumi színek:

A millenniumi színek

Mint a szivárvány, a Sonam az éjszakai égbolton csodálatosnak tűnt, megannyi élénk színt magába foglalva, ugyanakkor csodálatos egyensúlyt tartva mindegyik között. A vége felé a szári tele van kis polkákkal, míg főleg a szári pallu színes és fiatal.

13. A puha korall rózsaszín:

A puha korall rózsaszín

Ismét Sonam lenyűgöz mindannyiunkat a fantasztikus korall színű rózsaszín háló szárival. A saree józan és édes, ugyanakkor kijelentő darab. Gyönyörű virágmintával rajzolva a saree valóban elbűvölő.

14. A finom zöld:

A finom zöld

Ha a mintás blúz nem ájul el, a határozott lime zöld tompa neon saree egyszerűen. A saree trendi és ugyanakkor felesleges blingmentes, ami világszínvonalú üzletté teszi.

15. The Happening Red:

A Happening Red

A Sonam szó szerint lesöpört mindenkit a lábáról ebben a gyönyörű együttesben. Ragyogóan nézett ki királynői ruhájában, amelyet sok kecsességgel és eleganciával hordott. A rozsda-narancs színű szárit nehéz Polki és Kundan ékszerek díszítik. Jobban szeretjük a csinos arcát, mint magát a ruhát.

Sonam Kapoor Saree formázási tippek:

Divatjaink szakértői tippjeit követve most úgy nézhet ki, mint a rámpa, mint a Sonam.

  • Sonam hisz a kísérletezésben. Tehát ne borzongjon, hogy kilépjen a komfortzónájából
  • Játssz a színekkel. Nincs az árnyalatainak megfelelő szabálykönyv.
  • Válasszon sok réteget a ruhájában.
  • A kabátok, köpenyek, övek forró kedvencei ennek a szépségnek
  • Tartsa sminkjét az öltözékének megfelelően. A nehéz ruha minimális sminkkel jár, és fordítva.
  • Tervezze meg blúzát különböző stílusokban, hogy teljesen új megjelenést hozzon létre ugyanazzal a szárival.

Néhány a kedvenc válogatásunk közül Sonam Kapoor in Saree -ban. Ez a hölgy továbbra is kábítja a világot merész döntéseivel. Megbízható tervező nővérével, Rhea Kapoorral együtt Sonam lenyűgöző divatmozdulatokat tesz, bárhová is megy. Tulajdonképpen színészi képességein túl is ragyogó divatérzékéről és játékváltó öltözékéről ismert. Ha szereted az Aisha lány más megjelenését, oszd meg velünk megjegyzésekben!