Trisha színésznő Top 9 felejthetetlen megjelenése Saree -ben

Trisha, a név egy finom, dél -indiai szépség szinonimája! Az A-listás színésznő feltűnően jó külsejével és természetesen színészi tudásával jelet tett a filmiparban! Trisha a képernyőn kívüli népszerűséget is kivívta kifogástalan divatérzékével. Biztosan észreveszi Trisha Krishnant szári megjelenésben, amely egy igazi indiai díva megtestesítője! Legyen szó promóciós eseményről vagy privát esküvőről, Trisha biztosan tudja, hogyan kell ászni szári stílusaival! Ebben a cikkben néhány legjobb képét mutatjuk be szári nyelven, valamint néhány stílustippet!

Gyönyörű képek Trisha -ról Saree -ben:

Trisha szereti a sarees -t, és mindig új kiegészítéssel látható a különböző társadalmi eseményeken. Az alábbiakban bemutatunk néhány népszerű képet Trisháról különböző sarees -ben, amelyek bemutatják, hogy pontosan hogyan rázta meg egy indiai hölgy megjelenését.

1. VTV Trisha Saree:

trisha saree

Trisha szenzációt keltett Jessie szerepével a VTV -ben (Vinnaithaandi Varuvaaya). Ez a barna és zöld Chanderi szári rendkívül népszerű a népszerű Trisha Saree néven. Trisha csodálatosnak tűnik ebben a száriban, és teljes mértékben igazságot tett az öltözékben. Egyszerűen imádjuk az “egyszerűségét”!

2. Trisha In Half Saree:

trisha hot saree

Hogyan felejthetjük el Trisha falusi szépségét néhány filmben? Trisha pezsgő oldala van, amit gyakran felfed félig szárnyas ruháin keresztül. Ez a kék lehenga stílusú öltözék azért jött létre, hogy életre keltse karakterét. Ez mentes minden további díszítéstől, és hűen tartja magát minimalista divatválasztásaihoz.

3. Trisha Pink Saree -ben:

trisha krishnan saree

Trisha ragyogónak tűnt egy korall rózsaszín száriban, amelyet egy gyönyörű kőből készült blúzzal párosított. Elment egy nehéz Polki choker készletért és egy hozzáillő Maatha pathiért. Gyönyörű szemei ​​és fényes orrtűje tökéletes menyasszonnyá teszik!

4. Trisha In Cotton Saree:

trisha krishnan forró szári

Ez a Trisha legújabb saree a VTV -ben ismét az egyik leginkább rögzített dizájn! A vörös és fekete pamut szári kimondhatatlan eleganciával rendelkezik, amit Trisha még nagyobb kegyelemmel vitt le. Kedves tincseivel és töprengő hangulatával felerősítette a glam hányadost. Ez a kis „Jessie” lánc és medál minden, amire szükség volt a szári felszereléséhez.

5. Trisha Floral Saree:

trisha fehér száriban

Trisha úgy nézett ki, mint egy sétálókert ebben a gyönyörű virágos száriban. A nehéz blúz kiegészítette a józan Georgette saree -t. Trisha ragaszkodott minimalista stílusához csónaknyakú blúzmodelljével és egy fülbevalójával. A sminkjét természetesnek tartotta, és a milliós mosolya szebb volt, mint az öltözéke!

6. Trisha in Green Saree:

trisha zöld száriban

Trisha nem úgy néz ki, mint egy bukott nimfa ezen a képen? A színésznő ebben a menyasszonyi tekintetben szenzációsan nézett ki. Elegáns Kanjeevaramot viselt Banaras blúzzal. Kiegészítői hűek voltak a témához, és rengeteg gyémántot és polkit tartalmaztak. Hibátlan drapéria stílusa és ez a villogó mosoly minden, amire szükségünk van!

7. Ombre végig:

trisha szexi saree

Az Ombre egy újabb tervezésű saree, de ez nem akadályozza meg ezt a színésznőt abban, hogy a dizájn segítségével ellopja rajongói szívét. A szári hagyományosan indiai ruházat, és az új színek modernizációt jelentenek, és ez a színésznő nem akar veszíteni a divatból.

8. Nude Gold Saree:

trisha szárival

A meztelen arany sarees mindig nagyszerű showstoppers, és ez a saree egy másik egyedülálló műalkotás. A saree fokozza ezeket a nagyszerű színésznőket, és teljesen káprázatosan néz ki bárki máshoz képest, de a saree is nagyon nyugodt érzést kelt, és békét ad az embereknek.

9. Fekete virágos szári:

trisha fekete saree

A virágos bemutató nőiességet áraszt, és ez a díva is ezt célozza, egy szári segítségével megmutatja, milyen kifogástalanul szép és egyenesen aranyos lehet egy nő. A virágos bemutató nagyszerű szári, és valóban olyan műalkotás, amely a nőiességet eleganciával és egyenesen szépséggel párosítja.

10. Arany Szári:

trisha selyem száriban

Ez a nagyszerű színésznő még a forgatáson is teljesen új szintre emeli a szári megjelenését. A saree arany színei abszolút izgalmasak ahhoz, hogy hozzáadják a körülötte lévő környezetet, egy másik nagy szárit viselt ez a megdöbbentő színésznő.

11. Red Silk Saree:

trisha vörös száriban

Az érzéki megjelenés Trisha egyik képernyőn megjelenő megjelenése, amely azt mutatja, hogy nemcsak veterán színésznő, hanem díva is. 7 éve az üzletben ez a kiváló színésznő tudja, hogyan kell igazán jól kinézni.

12. Hálózott virágos szári:

trisha net saree -ben

A hálózott minta egy másik nagyon érzéki szári, amely kiemeli a nagyszerű színésznő valódi szépségét. A hálós minta saree valójában sokféle mintában és színben kapható, így tetszés szerint választhat. Ez Trisha egyik kedvenc szárija.

13. Az édes mályva:

trisha krishnan saree -ben

Ez az egyik legújabb kiegészítése a ruhatárában, az édes mályva egy nagyon extravagánsan egyszerű szári, amely kiemeli ennek a kifogástalan színésznőnek a ragyogó vonásait, és inspirálja a hölgyeket egész Indiában, hogy magabiztosabban érezzék magukat.

14. Puszta fekete Saree:

trisha saree fekete

Adjon esélyt ennek a dél -indiai dívának, hogy bármilyen társasági vagy hivatalos eseményen jól nézzen ki, és ő teljesen megingatja a megjelenését. Ezen a képen egy puszta fekete szári, amelyet mindenki szeret, tökéletes kiegészítője az ünnepi környezetnek, és színesebbé teszi környezetét.

15. Kék Szári:

trisha blue saree szexi

A hűvösebb árnyalatú sarees valójában ismét sokféle színben kapható. Ez a különleges szári, amelyet ez a nagyszerű színésznő visel, valóban kihozza a hagyományos indiai szári valódi jelentését, és azt mutatja, hogy a szári nemcsak különleges eseményekhez készült, hanem napi szinten is viselhető anélkül, hogy bármiféle unalmasnak vagy unalmasnak tűnne..

Stílus tippek Trisha Saree -től:

Kövesse ezeket a stílustippeket, hogy inspirációt merítsen ebből a dívából:

  • A Trisha stílus lényege, hogy minimális és elegáns legyen. Tehát a hüvelykujjszabály az, hogy kerüld a túlzást!
  • Tartsa a blúzt nehéznek és egyszerűnek, vagy fordítva!
  • Válassza a sima szárikat, mivel ezek sokoldalúbbak a stílushoz.
  • Ha józan stílust szeretne kipróbálni, hagyja el ezeket a kiegészítőket, és próbáljon inkább frizurát. Mindig működik!
  • Hagyja a pallut egyetlen lépésben, hogy alkalmi megjelenést kapjon a szárival.
  • Válasszon ügyes, jól felszerelt blúzokat, amelyek nem túl rikítóak!

Ezek Trisha legjobb nézetei egy száriban! Trisha hatalmas csillagokat szerzett természetes színészi képességei miatt. Ezenkívül a szomszéd lány szépségéről is ismert, ami manapság ritka elem. Gyakran látni fogja, hogy egyszerű szárit és blúzt visel. Sok fiatalt inspirált arra, hogy a szári utat választják, különösen a VTV -ben. Reméljük, hogy a jövőben még több filmjét láthatjuk, és természetesen a gyönyörű sariját!