20 gyönyörű és dögös Bhojpuri színésznő kép 2021

Lehet, hogy hallottunk és találkoztunk több filmiparral Indiában, köztük a helyiekkel, de a Bhojpuri filmeket gyakran elhanyagolják a nemzeti forgatókönyvben. Ma ezzel a Bhojpuri hősnő fotógalériájával bepillantást engedünk ezekbe a gyönyörű és gyönyörű színésznőkbe, akik itt vannak elrejtve.

A Bhojpuri hősnők és színésznők kifejezett stílus- és szépérzékkel rendelkeznek, és egyediek és különböznek a filmipar többi részétől. Világosan megfigyelhető a helyi kultúra, a divatérzék és a hagyomány. Induljunk, és nézzünk meg többet erről a Bhojpuri hősnő fotóról.

25 dögös Bhojpuri színésznő neve fotógalériával:

A Bhojpuri filmszínésznők külön rajongói követéssel és bázissal rendelkeznek. Lehet, hogy a hősnő nem minden modernnek és kortársnak tűnik, mint amit elképzelhetett, de ehelyett vad megjelenésűek és szépek, és nyers, szűretlen érzetet kölcsönöznek a képernyőknek. Mindezek mellett a közönség és a regionális mozi szereti őket! Itt található a kiváló Bhojpuri színésznőnevek listája fotókkal. A két legújabb és egyben régi hősnő kategóriában a top 10 -ben vagyunk.

Legújabb és felkapott Bhojpuri Heroines képek:

Íme, a legújabb és legmodernebb nap Bhojpuri színésznő képei itt vannak. Újok az iparágban, de mégis megalapozottak, és már népszerűek a rajongótáborban és a képernyőn. Ezek az új tehetségek kedvesek, lenyűgözőek és gyönyörűek, egyedi divatérzékkel és színészi képességekkel. Nézze meg a Bhojpuri színésznő nevét és képét itt, és nézze meg, mit gondol róluk!

1. Nisha Dubey:

bhojpuri hősnő fotó

2. Rinku Ghosh:

bhojpuri hősnő fotók

3. Gunjan Pant:

bhojpuri hősnő ke fotó

4. Mahi kán:

bhojpuri színésznő neve fotóval

5. Sapna Gill:

bhojpuri hősnő fotó neve

6. Chandni Singh:

bhojpuri hősnő kép

7. Priti Dhyani:

bhojpuri hősnő ki fotó

8. Monalisa:

bhojpuri színésznő

9. Mani Bhattacharya:

bhojpuri hősnő

10. Yashika Kapoor:

bhojpuri szexi hősnő

Népszerű Bhojpuri színésznőnevek listája fotókkal:

A Bhojpuri mozi új felkapott és legújabb szépségei mellett van keresett és kedves hősnőnk is, és van egy sor olyan filmünk, amelyek jó slágereket láttak. Megnyerték a közönség tapsát, és már elfoglalták helyüket a helyi filmiparban. Nézzük meg ezeket a bhojpuri dögös színésznők fotólistáját!

1. Priyanka Pandit:

Priyanka Pandit

2. Anjana Singh:

Anjana Singh

3. Akshara Singh:

Akshara Singh

4. Kajal Raghwani:

Kajal Raghwani

5. Amrapalli Dubey:

Amrapalli Dubey

6. Neha Shree:

Neha Shree

7. Madhu Sharma:

Madhu Sharma

8. Smriti Sinha:

Smriti Sinha

9. Tanushree Chatterjee:

Tanushree Chatterjee

10. Kavya Singh:

Kavya Singh

A legújabb és felkapott Bhojpuri TV sorozat színésznők listája:

Mivel a televíziós világ világszerte bővül és növekszik, a televíziós színészek és színésznők magas helyet foglalnak el az iparban. Van néhány új szépségünk és tehetségünk ebben az iparágban, és ezeket sem szabad kihagyni. A Bhojpuri -ban ma népszerű tévésorozat -színésznők és női művészek esete kapcsán itt a legkeresettebb és legszebb szépségek listája. Gyönyörűek, jól tudnak színészkedni, tehetségérzékükről ismertek, és nem kevesebbek, mint a mainstream filmekben. Itt vannak a TV és a képernyő Bhojpuri színésznő és hősnő legújabb fotói.

1. Nidhi Jha:

Nidhi Jha

2. Anupama Pathak:

Anupama Pathak

3. Kalpana Shah:

Kalpana Shah

4. Rupa Singh:

Rupa Singh

5. Kanak Yadav:

Kanak Yadav

A legtöbb Bhojpuri színésznő olyan bhojpuri nyelvterületekről származik, mint Bihar, Uttar Pradesh és Jharkhand. A színésznő meglehetősen híres, tehetségéről és nyelvtudásáról ismert, és még szépségével és szép megjelenésével is meghódította szívünket. Reméljük tetszett felfedezni ezeket a dögös Bhojpuri hősnő fotókat és képeket; mondja el nekünk gondolatait; szeretünk hallani felőled!