55 legforróbb és legszebb afrikai nő/lány kép

Afrika természeti szépségeiről ismert ország, és sokan nem ismerik az afrikai nők szépségét e fantasztikus kontinens különböző részeiről. Ma a divatvilág számos ígéretes afrikai modellt látott, amelyek a rasszizmus ellenére sikerrel jártak.

Ebben a cikkben néhány gyönyörű afrikai nőt mutatunk be nektek, akik büszkén sétáltak a rámpán, bemutatva gyökereik gazdag kulturális örökségét. Állati nyomatok, élénk, színes motívumok révén mutatták be hagyományaikat, és ezek a modellek megtörték a negatív sztereotípiákat, és a divatvilágot a következő szintre emelték.

Gyönyörű afrikai nők

A legszebb afrikai nők (2010-2021):

Itt bemutatjuk az afrikai kontinens legszebb nőinek listáját, akik hullámokat keltettek a globális divatvilágban.

1. Szép nők Szomáliában:

A többi afrikai régió közül Szomália állítólag a legszebb nők egyike, mandula alakú szemükkel, magas arccsontjukkal és ovális arcukkal. A szomáliai lányok szép arcúak, természetes bőrrel és hosszú hajjal. Szépségüket tovább fokozza a friss megjelenés, mivel étrendjük sok zöldséget tartalmaz. Ez segít a testük táplálásában, és fiatalabbnak és gyönyörűbbnek tűnnek. Ezek a bátor fekete afrikai nők hatalmas változást hoztak saját területükön.

Iman Abdulmajid (divatmodell):

afrikai szépség

Yasmin Warsame (modell):

afrikai lány fotók

Saba Anglana (színésznő):

gyönyörű afrikai nők

Samira Hashi (modell/aktivista):

fekete afrikai nők

2. Gyönyörű egyiptomi nők:

Egyiptom nemcsak műemlékeiről, hanem szépségikonjairól is ismert Nefertiti, az egyiptomi királynő és Kleopátra (1). Az egyiptomi nők sötét hajukról és szemükről, valamint hibátlan bőrükről ismertek. Elmondható, hogy az egyiptomi nők szépsége összefügg a finom csontszerkezetükkel. Gyakran kombinálják magas arccsontjukat, nagy szemeiket, kerek arcukat és telt ajkukat. Azt is mondják, hogy az egyiptomi nők bőrszínük és testük szerint latin nőknek néznek ki. Az ünnepelt gyönyörű afrikai lányok fotói a következők:

Tara Emad (színésznő/modell):

Tara Emad

Nelly Karim (színésznő, modell és balerina):

Nelly Karim

Meriam George (szépségverseny címvédője):

Meriam George

Fawzia Mohamed (szépségkirálynő/modell):

Fawzia Mohamed

Donia Hamed (modell):

DoniaHamed

3. A legszebb lány Etiópiában:

Az etióp nőket Afrika gyönyörű nőinek minősítették nagy szemeikkel és ragyogó mosolyukkal. Állítólag tökéletes arcvonásokkal rendelkeznek, csontszerkezetük és bőrtónusuk. A legtöbb etióp nő sötét bőrű, magas arccsontja van. A csodálatos afrikai lányképek a következők:

Liya Kebede (etióp születésű modell, tervező és színésznő):

Liya Kebede

Amleset Muchie (etióp modell, színésznő és filmrendező):

Amleset Muchie

Senait Ashenafi (etióp születésű színésznő):

Senait Ashenafi

Semra Kebede (etióp szépségverseny címvédője, modellje és színésznő):

Semra Kebede

Fryat Yemane Crowned (Miss Ethiopia USA 2006, színésznő, televíziós műsorvezető és modell):

Fryat Yemane koronás

4. Gyönyörű marokkói hölgyek:

A marokkói lányok szépsége az ország számos fajának és etnikumának kombinációjából származik. Alacsony és magas lányok keveréke, a lányok sötét hajúak és gyönyörű testűek. A marokkói nők sötét szemeikről és olajbogyójukról ismertek. A híres afrikai női képek közül néhányat olyan személyiségek képviselnek, mint:

El Bekri (rádió/TV műsorvezető és színésznő):

El Bekri

Zineid Obeid (színésznő):

Zineid Obeid

Amina Allam (divatipar):

AminaAllam

Fadoua Lahlou (divatmodell):

Fadoua Lahlou

Hind Benyahia (televíziós műsorvezető és szupermodell):

Hind Benyahia

5. Gyönyörű nők Szudánból:

A szudáni nők általában sötétek és karcsú testalkatúak. Néhány nő világosabb arcbőrt mutat, és inkább arabnak tűnik. A szudáni nők természetesen nagyon sötét bőrűek, és megtanulták büszkén ölelni a bőrszínüket. Karcsú testalkatúak, és néhány dél -szudáni nő nagyon magas. A forró afrikai lányok között olyan divatmodellek vannak, mint:

Nyakim Gatwech (dél-szudáni-amerikai modell):

Nyakim Gatwech

Adau Mornyang (modell/szépségverseny döntője):

Adau Mornyang

Ataui-Deng Hopkins (szudáni amerikai modell):

Ataui-Deng Hopkins

Szeplőtelen Aheu Deng (szépségkirálynő/divatmodell):

Szeplőtelen Aheu Deng

 Manuela Mogga Matong (Miss World South Sudan 2013):

Manuela Mogga Matong

6. Gyönyörű algériai hölgyek:

Az algériai nők általában cserzettek és olajbogyószínűek. Sötét hajuk és széles szemük van, hosszú szempillákkal. És nagyon nőies megjelenésűek. Vékony derekuk van, és a hosszú haj többnyire göndör vagy egyenes. Az algériai nőkről ismert, hogy szép lábuk és kezük van. Általában azt mondják, hogy az algériai nők csodálatos egzotikusak, jól formált csípővel. Íme néhány lenyűgöző, kedves nő, akik szépségükkel és eredményeikkel hírnevet és sikert hoztak az afrikai hölgyképnek:

Isabelle Adjani (színésznő/énekesnő):

Gyönyörű algériai hölgyek

Edwige Fenech (algériai születésű olasz színésznő/filmproducer):

Gyönyörű algériai nők

Chahinèze Zerrouki (algériai modell):

Gyönyörű algériai lányok

Amina Kaddur (algériai modell):

A legszebb algériai hölgyek

Myriam Benzerga (algériai modell/2006-os arab világ legjobb modellje):

Myriam Benzerga

7. Gyönyörű hölgyek Kongóban:

Kongóban a nők állítólag törzsi megjelenésűek, vastag csontozatúak. Vonzóbbak, természetes és földi vonásokkal rendelkeznek. A kongói nők szeretnek elegánsan öltözködni. Nagy hangsúlyt fektetnek az öngondoskodásra. A kongói nőket Afrika egyik legszebb nőjének tartják, magas arccsontokkal. Magasak és nagyon nőies megjelenésűek. Íme néhány Afrika legszebb nője:

Joëlle Kayembe (színésznő):

Gyönyörű Kongói Hölgyek

Rachel Mwanza (színésznő):

Gyönyörű kongói nők

Kim Marcelle (énekesnő, színésznő, dalszerző):

Gyönyörű Kongói Lányok

Françoise Dehaipe (színésznő):

Kongói hölgyek képei

Cécile Bayiha (színésznő):

Kongói nők képei

8. Gyönyörű nők Nigériából:

A nigériai csinos lányok körülbelül 20 százaléka állítólag Hausa-Fulani, Igbo és Yoruba lakosságából származik. Azt mondják, hogy az igbo nők sokkal csinosabbak, és gyakran ők lennének a nigériai szépség arca. Adesua -t gyakran Nigériában, de Afrikában is az egyik legszebb nőnek nevezik, gyönyörű arcvonásaival és szokatlan szépségével. Nigéria egy olyan ország, amelyről azt mondják, hogy számos törzsben gyönyörű nőkkel van megáldva. Kecses nyakukról és fehér fogaikról ismertek. Nézzen meg néhány ilyen gyönyörű fekete afrikai lányt ebben az országban:

Agbani Darego (modell):

Gyönyörű nők Nigériából

Genevieve Nnaji (színésznő és énekes):

Gyönyörű nigériai lányok

Oluchi Onweagba (modell):

Gyönyörű lányok Nigériában

Adaora Akubilo (modell):

Sylvia Nduka (a legszebb lány koronája, Nigéria):

9. A legszebb nők Dél -Afrikában:

Dél -Afrika állítólag a bolygó legszebb nőinek otthona. Az itt élő nőknek kiemelkedő szépségük van, amely elkülönül, és a fiatal, vékony, homogén bőrszínű nőket vonzóbbnak tartják. A szépség Dél -Afrikában az eurocentrikus szépségszabványokon alapul. Ez az ország ismert bájos nőiről, akik magasak, jó hibátlan bőrrel, ovális arccal és ragyogó szemekkel. A dél -afrikai lánykép javult, a nők kiválóan teljesítettek különböző területeken:

Candice Susan Swanepoel (modell):

dél -afrikai lány kép

ThandoHopa (modell/aktivista/jogász):

dél -afrikai lány fotó

Tanit Phoenix (divatmodell/színésznő/sminkes):

dél -afrikai szépség

Charlize Theron (színésznő és producer):

forró dél -afrikai lányok

Candice Boucher (modell):

fekete afrikai lányok

10. Gyönyörű angolai nők:

Az angolai nők általában vonzóak ovális arcukkal és őzike alakú szemükkel. Az itt élő nőknek szép sötét bőrük van, vastag, természetes hajjal. Nagyon kreatívak és innovatívak élénk frizurájukban, és vajból, okkerból és tehénszarvasból készülnek. A nők csinosak, valótlan szépséggel. A lenyűgöző afrikai hölgyfotók között vannak olyan angolai modellek, mint:

Leila Lopes (angolai szépségkirálynő):

Leila Lopes

Micaela Reis (színésznő/TV -műsorvezető/angolai modell):

Micaela Reis

Sharam Diniz (szupermodell):

Sharam Diniz

Michaela Pinto (modell):

Michaela Pinto

Lesliana Pereira (szépségkirálynő):

Lesliana Pereira

11. Gyönyörű nők Namíbiában:

Az elképesztően gyönyörű angolai nők között vannak a Himba törzs ikonikus vörös asszonyai. Ami feltűnő ezekben a nőkben, az a vaj, a zsír és a vörös okker alkalmazása a bőrükön és a hajukon. Ez vörös színárnyalatot kölcsönöz megjelenésüknek, ami nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz nekik, hanem védi is bőrüket. A nők karcsúak és magas testalkatúak, és bonyolultan díszített frizurájuk van. A Mbalantu törzs asszonyai hosszú fonott frizurájukról ismertek. Néhány a forró afrikai női modellek közül:

Behati Prinsloo (modell):

Behati Prinsloo

Paulina Malulu (Modell/Miss Namibia):

Paulina Malulu

Yana Haenisch (modell):

Yana Haenisch

Philippa Muller (filmipar):

Philippa Muller

Susan Van Zyl (nagy profilú modell):

Susan Van Zyl képei

Mindezek a gyönyörű és magabiztos afrikai nők, akik különböző kulturális háttérrel rendelkeznek, sikeresen teljesítették küldetésüket, hogy aktív példaképek legyenek a fiatal afrikai lányok számára, akik felnéznek rájuk. Ezek a félelmetes nők reményt adnak nekik, hogy ők is meg tudják törni a társadalom régi béklyóit, amelyek Afrikában elterjedtek. Ezeknek a nőknek a sikertörténetei arra ösztönözik ezeket a fiatal lányokat, hogy félelem nélkül hajtsák végre álmaikat, és megtörjék a sztereotípiákat, így maradandó nyomokat hagyva üldözési területeiken.