A legjobb 40 indiai híresség férfi színésze, Six Pack Abs 2021

Hat csomag hasizom! A 6 csomag trend nagyon régóta jelen van a divatvilágban, és még mindig kiállta az idő próbáját. Gyakran megfigyelhettük, hogy kedvenc hírességeink könnyedén pompáznak a hatos hasizmokban, mi rajongók pedig éjjel -nappal követjük ezeket a dögös megjelenéseket. És találd ki – még mindig nem tudunk túllépni rajtuk! Ezek a dögös férfias megjelenések valóban a divatváros beszédei az előző évtizedben és később, és ma nemcsak férfi színészeinket látjuk, hanem más sport- és üzleti hírességeket is, akik fitogtatnak és hasizmokat próbálnak.

Indiai hírességek férfi hat csomag test

Akárcsak te, mi is szeretjük a 6 csomag hasi trendet. Tehát úgy döntöttünk, miért nem kezeljük a szemünket ezekkel a forró és remegő pillantásokkal?

A legjobb 40 indiai híresség férfi 6 csomag testképekkel 2021:

Összeállítottuk a kedvenceinket, és minden idők trendi 6 csomag hasizmot, amit nem hagyhat ki! Noha mindannyian tisztában vagyunk a híres hat csomag hasi trenddel és a minket körülvevő személyiségekkel, ez a megjelenés soha nem megy ki a stílusból vagy a trendből. Íme, miért!

Kedvenc hat csomag abs Bollywoodban:

Nos, a hat vagy hat csomagos hasizom a végső cél vagy cél minden szereplő számára. Minden férfi híresség hajlamos elfogadni ezt a trendet, és a régi kedvencektől az új sztárokig néz ki. Ennek eredményeként a legtöbb színészünknél ezek a hasizmok vannak.

Minden kétséget kizáróan nagyon forrónak és pörgősnek tűnnek. A póló nélküli trend kétségkívül olyan híres lett, most már maga is érti, miért! Íme néhány a leghíresebb hat férfi férfi hírességből Bollywoodban hasizmokkal. A forró megjelenés valóban csemege a rajongó szemében, mint mindig!

Ezek a bollywoodi színészek meglehetősen szegezték a hat csomag trendet.

1. Shah Rukh Khan Six Pack Abs-

Shah Rukh Khan Six Pack Abs

2. Hrithik Roshan Six Pack Abs-

Hrithik Roshan hat csomag Abs

3. Salman Khan Six Pack Abs-

Salman Khan Six Pack Abs

4. Ranveer Singh Six Pack Abs-

Ranveer Singh hat csomag Abs

5. Shahid Kapoor Six Pack Abs-

Shahid Kapoor hat csomag Abs

6. Ayushmann Khurana Six Pack Abs-

Ayushmann Khurana hat csomag Abs

7. Tiger Shroff Six Pack Abs-

Tiger Shroff hat csomag Abs

Tollywood Six Pack Body és Abs Special:

Mit szól a manapság népszerű Tollywood trendhez? Látjuk, hogy manapság még a telugu filmipar is pompázik a gazdag hasizmokban. A tollywoodi színészeink és hírességeink által készített férfi hatos hasizmok valóban dögösek és népszerűek. Noha a hat fős hírességek listája soha nem ér véget, de új bejegyzések is vannak a listán.

Íme a telugu filmipar szereplőinek legkedveltebb megjelenései. A megjelenés és a tónusos testrész legjobbjait mindenki büszkélkedik, és úgy tűnik, a nemzetközi trend elérte Tollywoodot. Mit gondol ezekről a telugu hős hat csomag stílusról??

1. Sudheer Babu Six Pack-

Sudheer Babu Six Pack

2. Ram Charan Six Pack-

Ram Charan Six Pack

3. Jr NTR Six Pack-

Jr Ntr Six Pack

4. Sundeep Kishan Six Pack-

Sundeep Kishan Six Pack

5. Kartikeya Six Pack-

Kartikeya Six Pack

6. Naga Shaurya Six Pack-

Naga Shaurya Six Pack

Kollywood Actors Six Pack:

Most ne döbbenj meg. Az indiai színészekhez és a tollywoodi színészekhez hasonlóan nálunk is megtalálhatók a népszerű kollywoodi színészek, akik hat csinos megjelenéssel rendelkeznek. Úgy tűnik, hogy a legtöbb kereskedelmi filmes színész elfogadja ezt a trendet, és nagyon jól viseli őket. A tapasztalt színészektől, mint Suriya és Ajith, az új bejegyzéseken és a fiatalabbakon, a tamil hős és a színész hat csomag megjelenése divatos és tökéletes.

Íme néhány népszerű vélemény a kedvenc Tamil színészek 6 megjelenéséből.

1. Suriya 6 csomag-

Suriya 6 csomag

2. Soori Muthuchamy 6 csomag-

Soori Muthuchamy 6 csomag

3. Vikram 6 Pack-Vikram 6 csomag

4. Visnu Vishal 6 csomag-

Visnu Vishal 6 csomag

5. Dhanush 6 csomag-

Dhanush 6 csomag

6. Arun Vijay 6 csomag-

Arun Vijay 6 csomag

A Sandal Wood Six Pack Abs kinézete és teste:

Most van a kannada regionális filmipar. A Szantálfa vagy Kannadiga filmek, ahogy hívják, szintén a legújabb és legjobb hat csomag hasizmot és stílust mutatják be a színészektől. Még a legnépszerűbb és híres Arjun Sarja is megvan a 6 csomag ligában. El tudod hinni! Rajta kívül néhány fiatalabb színész is belépett ebbe a területbe.

Alig várjuk, hogy megmutassuk nektek legújabb divatos és divatos megjelenésüket. Izgatott lesz!

1. Arjun Sarja-

Arjun Sarja 6 csomag

2. Puneeth Rajkumar-

Puneeth Rajkumar 6 Pack Abs

3. Duniya Vijay-

Duniya Vijay 6 Pack Abs

4. Chetan Chandra-

Chetan Chandra 6 Pack Abs

Mollywood színészek Six Pack Abs -ben:

A Kerala államból származó filmeket gyakran az egyik legértelmesebbnek és legértelmesebbnek tartják, művészeti és társadalmi gondokkal. De nem fogja elhinni a bennük lévő kereskedelmi elemi stílusokat sem! Nálunk a Mollywood színészek is hat csomagban vannak. Ezek a hősök tökéletesen hordozzák a hangot és a testet, és mi is izgatottak vagyunk, mint te.

A felkapott Dulquer Salman -tól és Prithviraj -tól egészen a mesehősökig és az újonnan érkezőkig egészen más a megjelenésünk. Nézze meg őket is!

1. Prithviraj Six Pack Body-

Prithviraj Six Pack Body

2. Riyaz Khan Six Pack Body-

Riyaz Khan Abs

3. Unni Mukundan Six Pack Body-

Unni Mukundan Six Pack Body

4. Rajeev Pillai Six Pack Body-

Rajeev Pillai Six Pack Body

Sporthírességek és személyiségek hat csomagban:

Ha úgy gondolja, hogy a hat csomag stílus és divat megjelenése csak a filmipar szereplőire és hírességekre korlátozódik, akkor téved! Tudja, hogy még az indiai sportszemélyiségek is elkezdték kipróbálni ezt a tendenciát? És ők is teljesen a megfelelő hangon szögezik le őket.

Virat Kohli kapitánytól kezdve a többi népszerű férfiig, Hardikig és Rahulig, ezen a területen is minden hírességünk kipróbálta a 6 csomag testet. Láthatja a képeket, és eldöntheti, hogy ki szegezte jól.

1. Jasprit Bumrah-

Jasprit Bumrah 6 csomag

2. Hardik-

Hardik Pandya 6 csomaggal

3. Virat Kohli-

Virat Kohli 6 csomag

4. Deepak Chahar-

Deepak Chahar 6 csomag

5. Navdeep Saini-

Navdeep Saini 6 csomag

Televíziós hírességek hat csomagban:

Az ezüst képernyős hősök és színészek is elkezdték követni a hatos csomag trendjét. Természetesen a divatvilág mindenütt ugyanolyan; egy trend minden területre eljut, területtől függetlenül, és a kisvásznú hírességek és férfi színészek tökéletesen divatosak.

A népszerű televíziós kedvencek, Gautham Rode és Jay Bhanushali, valamint az újonnan érkezők és a kezdő művészek mindegyike belépett a trendbe.

1. Éijaz kán-

Eijaz Khan Hot Six Pack

2. Gautham Rode-

Gautham Rode Hot Six Pack

3. Karan Wahi-

Karan Wahi Hot Six Pack

4. Mohit Raina-

Mohit Raina Hot Six Pack

5. Mrunal Jain-

Mrunal Jain Hot Six Pack

6. Terrence Lewis-

Terrence Lewis Hot Six Pack

7. Ruslan Mumtaz-

Ruslan Mumtaz Hot Six Pack

A hat csomagos hasizom és a hírességek megjelenése! A 6 csomagból álló test nem korlátozódik a színészekre vagy hírességekre, csak egy területen, de most tűzként terjed minden régióban és területen. Persze miért ne! A hat csomagból álló karosszéria sokak számára végső álom és cél lett. Reméljük, tetszett felfedezni és megnézni a hasi test legújabb trendjeit kedvenc hírességeinktől és színészeinktől. Kinek a hasizom a kedvence? Mondja el nekünk gondolatait; szeretünk hallani felőled!