Indiai modellek Nő: Top 25 legforróbb lány Indiában 2021

Indiai női modellek! Nemcsak hírességeink, ezek a gyönyörű indiai női modellek is híresek éles és lenyűgöző arcvonásaikról, megjelenésükről és szépségükről. Ezek a modellek számos reklámmal, kampánnyal és stílusmunkával feljutottak, és ma az évtized egyik legszebb indiai modelljei közé tartoznak. Érdekel többet megtudni róluk?!

Mi is azok vagyunk! Azon dolgoztunk, hogy összeállítsuk a mai divatos indiai modellek legjobbjait. Ezek a legjobb és legjobb modellek jelenleg az országban. Tessék, ismerkedjünk meg velük együtt többet.

Indiai dögös lányok: Top 25 gyönyörű bikini modell Indiában 2021:

1. Gauahar kán:

indiai modellek nő

Gauahar kán! Mondjon nekünk egy olyan személyt, aki nem ismeri ezt a személyiséget. Fogadjunk, hogy a legtöbben legalább hallottunk a nevéről. Gauahar Khan több mint egy évtizede dolgozik modellkarrierben, és a híresség státuszába lépett, miután az elmúlt évtizedben részt vett a Miss India -n. Fellépett olyan híres filmekben, mint a Rocket Singh, és számos kampányt, reklámot és elemi dalt dolgozott Bollywoodban. Éles arcvonásai, szeme látványos jellemzők.

2. Lisa Haydon:

modellek Indiában

Lisa Haydon már népszerűvé vált Bollywoodban, miután szerepelt az Ae Dil Hi Mushkil című filmben. Karcsú személyisége, kecses és elbűvölő mosolya finom elemekkel és vonzereje valóban elbűvöl bennünket. Hogy tetszik neki? A mai napig a rámpás séták egyik legkeresettebb modellje az indiai női hírességek között. Azon gyönyörű indiai modellek közé tartozik, akiket az ország valaha látott.

3. Sherlyn Chopra:

divatos indiai modellek

Sherlyn Chopra több bollywoodi filmben, dalban, reklámban és modellezésben is megjelent több éve. Híres karaktereiről olyan filmekben, mint a Játék és a Naughty boy. Még versenyző is volt a Splits villában és a nagy főnöki show -ban. Sherlyn divatos megjelenése és modellkarrierje gyakran a divatvárosról beszélt. Soha nem zárkózik el attól, hogy forró fényképekkel és fotózásokkal is dolgozzon.

4. Poulami Das:

sötét bőrű indiai modellek

Poulami Das szerepelt mind az indiai televíziós műsorokban, mind a modellező sétákon. Elkezdte, elindította karrierjét India következő csúcsmodell -bemutatója után, majd híres lett figyelemre méltó tehetségéről és szépségéről. A sötét bőrű indiai modell híres magabiztosságáról és éles arcvonásairól. Valóban, ő az egyik legjobb női modell Indiában, aki híres és keresett nő számos reklámban és divatbemutatón.

5. Sonam Bajwa:

gyönyörű indiai modellek

Ha bárkit megkérdez, aki jelenleg az öt legjobb indiai női modell, fogadjunk, hogy hallja Sonam Bajwa nevét. Az indiai szépség 2012 -ben a Miss India verseny után kezdte karrierjét. Azóta számos indiai filmet zsákolt Bollywoodban és a dél -indiai filmiparban, valamint reklámokkal és divattervezőkkel dolgozott együtt. Nőies és fiatalos vonásai és arca gyakran népszerűségnek és hírnévnek örvend. Ebben az évtizedben népszerű új indiai modellként.

6. Neha Malik:

India szuper modellje

Neha Malik! Ez a szépség az utóbbi időben meglehetősen divatos volt a divatiparban. A 30 éves szépség híres bollywoodi videós dalairól, tárgydaláról és számos divatjárásáról. Neha tisztességes és lenyűgöző, zökkenőmentes megjelenése, tökéletes tónusú szépsége és tehetsége, valamint feltűnő tulajdonságai nagyra értékelik az indiai modellezőipart.

7. Neelam Gill:

új indiai modellek

Neelam Gill, az Európában született indiai szépség nemzetközileg híres modellkarrierjéről. Számos divatlapban jelent meg, köztük a Vogue -ban. Zökkenőmentes stílusa, fiatalos megjelenése, kísérleti divatja és feltűnően egyedi, divatos megjelenései gyakran felkeltik a figyelmet mind a hazai, mind a nemzetközi forgatókönyvben. Ma közismert nevén a Burberry modellje!

8. Mugdha Godse:

divatos szexi indiai modell

Fogadjunk, hogy hallottál Mugdha Godse -ról! A Fashion film híressége a mozi után került a figyelem középpontjába, és azóta mindig trendi. Karcsú teste, barnás bőrű vonásai és magabiztos megjelenése gyakran elbűvöl minket. Mugdha onnantól kezdve sikeresen letelepedett a modellkarrierben, és számos divatforgatásban, naptárban, fotós eseményen és rámpás sétán szerepelt. India legforróbb modelljei közé tartozik.

9. Ujjwala Raut:

legjobb női modellek Indiában

Ujjawala Raut, Mumbaiban született, közismerten indiai szupermodell. Az utóbbi években nemzetközi népszerűségre is szert tett. Raut a Miss India -tól kezdte modellkarrierjét, és felment az Elite Model look show -ra Nizzában, Franciaországban. Azóta sem fordult meg érte. Számos műsorban és kampányban szerepelt olyan márkáknál, mint a Dolce és Gabbana, Hugo Boss, Valentino, Gucci, stb. Ujjwala Raut nemzetközi népszerűsége miatt a legnépszerűbb indiai dögös lányok közé tartozik.

10. Jesse Randhawa:

indiai csúcsmodellek

Jesse Randhawa néhány évtizede népszerű női indiai modell. Olyan filmekben szerepelt, mint a Gulal, a Love Khichdi, és népszerűségre tett szert. Ezt követően még divattervezőknél és show-knál dolgozott, ezzel kezdve teljes munkaidős modellkarrierjét. Még most is a leghíresebb női modellek közé tartozik.

11. Sheetal Menon:

Sheetal Menon

A Sheetal Menon Kerala állam hátteréből származik, és néhány dél -indiai filmben és Bollywood -filmben szerepelt. Több modellügynökséggel dolgozott kampányok és divatforgatások során, és éles és megkülönböztető vonásai és elbűvölő megjelenése miatt figyelmet és népszerűséget kapott. A Sheetal számos életmódmárka arca volt, például a Kingfisher. Valami érdekesebb, a szépség még képzett táncos Bharatanatyamban.

12. Shonali Rosario:

Shonali Rosario

A Shonali Rosario szépség számos szépségápolási márkával és kozmetikai kampánnyal dolgozik együtt. Bár szerepelt egy maroknyi bollywoodi filmben, Shonali karrierjét széles körben a divatra és az életmóddal kapcsolatos kampányokra összpontosította. Számos kozmetikai márka, például a Chambor arca volt. Ha India legforróbb lányait keresi, ő az egyik!

13. Ashika Pratt:

indiai bikini modellek

A szépség Ashika Pratt egy indiai Új -Zélandon született. Az indiai nemzetközi modell számos magazinban és divatcímlapon híres az arcáról, köztük a Vogue -ban. Ashika több mint egy évtizede tevékenykedik az iparban, és a Kingfisher kampány kezdetén hatalmas népszerűségre tett szert. Később prémium és luxusmárkákkal dolgozott, valamint Amerikában, Franciaországban és más európai országokban. Ashika jelenleg 30 éves.

14. Nidhi Sunil:

indiai melltartó modellek

Nidhi Sunil az indiai Kerala államból származik, és egy évtizeddel ezelőtt belépett modellkarrierjébe a Kingfisher Calendar Girl versenyen. Második helyezettként a második helyen végzett a Femina Miss India versenyen. Nidhi azóta is megjelent számos modellező kampányban, köztük a Vogue international és az Elle. Még a Loreal Internationalnél is dolgozott. A későbbi években Nidhi néhány albumdalban jelent meg Bollywood számára; idejének nagy részét azonban a szépség és a divatipar modellezésére összpontosította.

15. Rikee Chatterjee:

India legforróbb modellje

Rikee Chatterjee egy újonnan belépett divatmodell Indiában. Egyre népszerűbb barnás bőrű, gyönyörű tónusú, karcsú testével és tökéletes szerkezetével, lenyűgöző mosollyal. Rikee a Dabur Fresh Face versennyel lépett pályára, azóta életmód- és divatkampányokért dolgozik. Rikee Chatterjee még több fotózáson is megjelent a Vogue -val.

16. Erika Packard:

Erika Packard

Erika Packard jó néhány éve a nyüzsgő modell, és a legtöbb női indiai modellhíresség közé tartozik. Gavin Packard bollywoodi nő lánya. Ehelyett azonban inkább modellkarriert preferált a filmiparral szemben, és ő is sikeres volt. Erika híres stílusos megjelenéséről, magabiztos divatmegjelenéséről. Stílusának egyedisége és elbűvölő vonásai teszik egyedivé.

17. Elena Fernandes:

indiai fiatal lány

Elena Fernandes, a szupermodell félig indiai, félig dél -amerikai. Elena meglehetősen sikeres volt modellkarrierjében, és számos divatügynökségben és magazinban szerepelt, köztük a Vogue, a GQ, a Harpers Bazar és a Maxim. Még a bollywoodi Kapoor and Sons filmben is feltűnt; ő azonban inkább a modellezést választotta. Az Erina által gyakran pompázó dögös megjelenés lenyűgözi a média figyelmét, tekintettel lenyűgöző és megbabonázó dögös vonásaira. Jelenleg a divatos indiai divatmodell közé tartozik.

18. Poloma Monnappa:

Poloma Monnappa

A Polama Monnappa számos malajálam filmben és divatkampányban szerepelt. A dél -indiai modell híres, mint dögös és magabiztos nő, aki egyenesen a test megszégyenítése és a színek megkülönböztetése ellen áll. A sötét bőrű szépség gyakran hangzik a színéről, és sok fiatal nőt inspirál arra, hogy kövesse azt, amire vágyik. Több reklámban is szerepelt.

19. Angela Jonsson:

magas indiai modellek

A szépség Angela Jonsson még mindig magasan áll az indiai modellezőiparban. Tónusos arcvonásai, éles, feltűnő szemei, sötét haja és tökéletes homokóra teste az, ami megkülönbözteti őt másoktól. Angela egy évtizeddel ezelőtt, 2011 -ben kezdte karrierjét a Kingfisher modellvadászatban, és továbbra is az indiai divatipar legnépszerűbb modelljei közé tartozik. Angela számos reklámban és magazinok divatforgatásában szerepel.

20. Nayonika Chatterjee:

indiai dögös lány

Ha olyan indiai szupermodellt keres, aki kiállta az idő próbáját, és még mindig magabiztos nőként jelenik meg, Nayonika Chatterjee. A kalkuttai szépség magasságot ért el a modellezőiparban, és továbbra is a híres arcok között van. Több tervezővel dolgozott együtt különböző egyedi megjelenés és sokoldalú megjelenés érdekében. Göndör haja és sötét bőrű szépsége a legfontosabb jellemzők közé tartozik, amelyek megkülönböztetik őt másoktól.

21. Zoya Afroz:

Zoya Afroz

Zoya Afroz, 26 éves szépség, indiai modell és filmszínésznő. Gyermekművészként is szerepelt olyan filmekben, mint Kuch Na Kaho és Hum Saath Saathhai. Számos televíziós műsorban és sorozatban szerepelt, sőt 2013-ban részt vett a Femina Miss India-n. Bár nem ő lett a győztes, Zoya második helyezett volt, és dicsérte magabiztosságát, egyedi stílusát és független személyiségét. Ma a Glamanand és a Super Model India 2021 legjobb versenyzői közé tartozik.

22. Manushi Chillar:

legszexibb lány Indiában

Mindannyian ismerjük a Manushi Chillar nevet! A szépség 17 év után hozta el a Miss World Home -t Indiába 2017 -ben. Amióta óriási népszerűségre tett szert. Manushi Chillar egy éve sikeresen a Miss World, és számos márkával és szervezetekkel dolgozott együtt a nők számára. Hamarosan belép a bollywoodi filmiparba, és számos márkával kötött kampányokat és fotózásokat.

23. Esha Gupta:

divatos indiai modell bikini

Esha Gupta bollywoodi színésznő és modell. 2007 -ben megnyerte a Femina Miss India győzelmét. Esha híres elegáns vonásairól és fiatalos arcáról, saját személyiségével, amelyet magabiztosan és stílusosan határoz meg. Esha a mai napig nagyra értékelik divatbeli megjelenései miatt. Több divatszakértővel is megjelent és együtt dolgozott, és továbbra is az iparág legkeresettebb nők között van.

24. Diana Penty:

legforróbb lányok Indiában

Diana Penty hírnévre tett szert a bollywoodi Cocktail filmből. Bár nem sok lehetőséget kapott az iparban, Diana attól kezdve sikeres volt a modellkarrierjében. A szépség kevés bollywoodi filmmel dolgozott együtt, és jelentősen növelte játékos és nőies elegáns vonásait a divatiparban. Több smink- és szépségápolási márkában szerzett népszerűséget, és számos reklámban dolgozott.

25. Nina Manuel:

Nina Manuel

Az indiai szépség, Nina Manuel karrierje a televíziós divatbemutatókban, életmódbemutatókban, reklámokban és divatforgatásokban szerepel. Nina sokat dolgozott rámpás bemutatókon, és olyan márkákkal karrierjét folytatta, mint a Levi’s, a Coco-Cola, a Kodak, a Bausch és a Lomb, stb. Modellkarrierje kitűnő indiai tervezőkkel van tele. Miután az esküvője után az Egyesült Államokba költözött, nyugaton kezdett dolgozni a divatiparban.

Ezek a legnépszerűbb női indiai modellek, amelyeket hazánk valaha látott. Ezek a szépségek híresek jellegzetes megjelenésükről, magabiztosságukról, egyedi személyiségükről és lenyűgöző vonásaikról. Ebben az évezredben India legnépszerűbb nőivé váltak.