Shilpa Shetty színésznő Szépségtippek és fitness titkok

Shilpa Shetty bollywoodi színésznő úgy tűnik, mágikus átalakuláson ment keresztül azóta, hogy nemzetközi hírnévre tett szert a Celebrity Big Brother 5 című tévéműsorában elért győzelmével. Azok számára, akik kíváncsiak, hogyan vált ez az egykor bandás színésznő Bollywood egyik legbiztosabb és legdivatosabb formájává dívák, felfedjük előtted a jól meghatározott vonásai, a hibátlan bőr, a csillogó haj és a homokóra alakzat titkait.

Shilpa Shetty szépségtippek és fitness titkok

Shilpa Shetty Személyes szépségtippek és étrendtervek:

1. Shilpa Shetty szépségtippek és titkok:

Shilpa Shetty, mint sokan tudjuk, nem született szépnek. Öblös testtel, túl nagy orral, vastag, bozontos hajjal és szemöldökkel felmosott felmosóval, valamint korábbi időkben túl hangos sminkkel esélye sem lehetett volna. A felismerés ráébredt a lányra, majd az évek során bekövetkezett lassú és folyamatos változások következtek, amelyek sztársággá katapultálták. A kétszer elvégzett orrmunka jelentős arculatváltást hozott a színésznő számára, aki valójában nem is titkolta a dolgot.

Shilpa Shetty szépségtippek és titkok

Minden más követte a példát, és puszta akarattal és elszántsággal, hogy szépnek tűnjön és érezze magát, a déli belle csúnya kacsából gyönyörű hattyúvá változott.

2. Shilpa Shetty bőrápolási tippek:

Shilpa Shetty bőrápolási tippek

Shilpa Shetty általában nem használ szappant. Ehelyett reggel meleg, majd hideg vízzel öblíti le az arcát, majd hidratálóval és szemkrémmel követi. Nem alszik a sminkben, hanem éjszaka tisztítja arcát Johnson babaolaj, olívaolaj és bioolaj házi keverékével, amelyet az arcába masszíroz, és vattával vagy forró arctörlővel letörli.

Ezenkívül körülbelül 10 pohár meleg vizet iszik, hogy a bőre tiszta és hidratált legyen. Shilpa Shetty ragaszkodik a „kevesebb több” mantrához, és soha nem viszi túlzásba a kozmetikumokkal és más bőrápolási termékekkel. Önmagát bevalló gyógyfürdő-drogos, és rendszeresen végez mélyszöveti masszázst.

3. Szemápolási és sminkelési tippek:

Szemészeti és sminkelési tippek

Shilpa Shetty finoman ívelt szemöldöke egy másik önmeghatározó vonása. Azt tanácsolja, hogy a szalonban csavarja be a szemét, hogy elkerülje a növekvő szőrszálakat. Emellett előszeretettel használja a szempilla hajcsavarót, amely szerinte jobban meghatározza a szemet, mint azok a szempillaspirál rétegek. Az egyik titka, hogy tartsa finomnak rúzsát, ha azt szeretné, hogy a szeme kiemelkedjen, vagy fordítva, és hamis szempillákkal csillogtatja meg éjszakai megjelenését.

4. Shilpa Shetty hajápolási tippek:

Shilpa Shetty hajápolási tippek

Shilpa Shetty megőrzi eredendő vastag, bozontos haját, természetesen egyenesnek és fényesnek, ha hajszárítóval szárítja, és nem hajvasalókhoz és forró formázó termékekhez folyamodik. Emellett rendszeresen cseréli a sampont, és minden második napon mossa meg a haját, hogy a haját ne vonják le természetes olajaitól.

Ajánlása a L’Oreal Kerastase termékcsalád kondicionálójának használatára, amely valóban csodákat tesz.

5. Shilpa Shetty étrend és edzések:

Shilpa Shetty hajlított és aljas alakja messze haladt az egykori robusztus kerettől. A jóga iránti elkötelezettsége részben a fő ok, ami miatt a figyelem középpontjába került, hogy Bollywood egyik legforróbb teste legyen. Más fitnesz edzései közé tartozik a könnyű futás a futópadon, könnyű súlyzók felemelése a karok tónusának növelése érdekében, valamint a súlyok használata a lábakon a jobb meghatározás érdekében.

Shilpa Shetty étrend és edzések

Ami a fogyókúrát illeti, az egyik gyermek anyja határozottan ellenzi, hogy inkább észszerűen, megfelelő arányban étkezzen. Soha nem nassol az étkezések között, hanem egyensúlyt teremt az evés között. Ha napközben sokat eszik, vacsora közben is könnyedén tartja. Imád zöld teát inni, és távol tartja magát a szénsavas és cukros italoktól.

Az egészséges táplálkozási szokások elősegítése érdekében nem eszik este 8 után, és biztosítja, hogy utolsó étkezését legalább három órával lefekvés előtt fogyassza el, hogy szervezete le tudja dolgozni a kalóriákat.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80