15 modern irodai kanapé, képekkel 2021 -ben

Sokan időnk több mint felét töltjük naponta az irodában, nem? Az irodai ülőgarnitúrák minden társadalmi terület középpontjában állnak, és gyönyörűen kiegyensúlyozzák a tér kényelmét és esztétikáját. Mivel irodája meglehetősen nagy forgalmat bonyolít, elengedhetetlen figyelembe venni a bútorok tartósságát, ami lenyűgöző első benyomást kelt. Ezek a kanapék funkcionális középpontként működnek, és professzionális megjelenést kölcsönöznek minden kereskedelmi térben. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni a különböző irodai kanapé tervekről ebben a cikkben, hogy helyesen válasszon.

A legújabb irodai kanapé minták Indiában:

Íme néhány egyszerű és legjobb irodai kanapé kialakításának listája, amelyeket beépíthet a munkaterületébe. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Godrej irodai kanapé:

Godrej irodai kanapé

Ez egy gyönyörű kétüléses kanapé a Godrej-től, amelyet népszerűen használnak sok irodai társalgóban. Ezek ellenállnak a nagy kopásnak, így megbízható lehetőség az irodai helyiségek számára. Ez a kanapé józan színe frissességi elemet teremt, élettel teli, elegánsan gazdagítja a területet. A kanapén lévő acélállványok sokkal könnyebben kezelhetővé teszik a tisztítási folyamatot.

2. Damro irodai kanapé minták:

Damro irodai kanapé

Ez az egyik legnagyobb bútormárka, a Damro háromüléses kanapéja. A kék és a vörös fényes és élénk színkombinációja szépíti a teret, de a kanapé gyönyörűen kiemelkedik. A kanapé alatt kis kerekek találhatók, amelyek megkönnyítik a mozgást a szobában. Ellenáll az idővel bekövetkező kopásnak is.

3. 2 üléses irodai kanapé:

2 üléses irodai kanapé

Ez az egyik legjobb modern irodai kanapé, amely stílusos hangulatot kölcsönöz irodájának minden helyiségéhez. A kanapé gyönyörű arany színe nemcsak királyi megjelenésű, de az egyedi dizájn elegánsan kiemelkedik. A kanapé négy oldalán található állványok hatékonyan tartják. Bár ez egy kétüléses kanapé, három ember befogadására képes, ha az egyik gyerek!

4. 3 üléses irodai kanapé minták:

3 üléses irodai kanapé

Ez egy háromszemélyes kanapé, amely gyakran megtalálható számos vállalati iroda társalgójában. A kanapé kéztámaszának négyzet alakja éles felületet biztosít a plüss ülősarokhoz képest. A kanapé szürke színe semleges megjelenést kölcsönöz, amely gyönyörűen összeköti a szoba összes belsejét.

5. Irodai bőr kanapé:

Irodai bőr kanapé

A bőr az egyik leggyakrabban használt anyag a kanapék gyártásában. Sokan emlékezünk arra, hogy gyerekkorunkban lecsúsztunk a kanapéról. A szokásos tervezési mintákkal ellentétben ez a kanapé téglalap alakú formája, mindkét oldalán kényelmes kéztartóval tökéletesen kiegészíti irodájának minden helyét. A matt színű irodai kanapé fekete színe kiemeli a területet.

6. Acél irodai kanapé minták:

Acél kanapé az irodához

Ki ne szeretne egyedi dizájnnal kiegészíteni irodáját, hogy vidám legyen? A kétüléses kanapé acél állvánnyal rendelkezik, amely egyenesen tartja, így az irodája elegáns és stílusos lesz. Ez egy tökéletes irodai kanapé szett, ha szűk a hely. A kanapék alatt található állványokkal ellentétben ez az acélállvány a kanapé négy oldalát borítja, így mindenhol gyönyörűnek tűnik.

7. Kanapé irodai fogadáshoz:

Kanapé irodai fogadáshoz

A recepció bármely cég arcát ábrázolja, és minden irodában van ilyen. A gyönyörű ülőgarnitúra nemcsak elegáns, hanem kényelmessé is teszi a várakozási időt. Ez a kanapé egyedi zöld színe hatékonyan kiemelkedik az átlátszó üvegfallal szemben a helyiségben.

8. Irodai sarokkanapé:

Irodai sarok kanapé

Ha Ön olyan személy, aki nem akarja elpazarolni irodájának egyik sarkát, akkor a sarokkanapé tökéletes választás. Ez az irodai sarokkanapé biztonságos és hatékony, és a kanapé szürke színe egyedi, semleges elemet kölcsönöz irodájának minden helyiségéhez. Praktikus módja annak is, hogy a nyílt teret gyönyörűen osszuk szét.

9. Irodai társalgó kanapé:

Irodai társalgó kanapé

Minden kereskedelmi helyiség rendelkezik egy társalgóval, amelyet az emberek kényelmesen várhatnak. Itt jönnek képbe az irodai társalgó kanapék. A kanapé kék színe minden nappalit megvilágít, mivel ennek a területnek a színpalettája általában a világosabb árnyalatú. A kanapé anyaga ellenáll a súlyos kopásnak, így hosszú távú befektetés.

10. Executive irodai kanapé kialakítása:

Executive irodai kanapé

A végrehajtó hivatal olyan irodák gyűjteménye, ahol fontos találkozókat tartanak. Mivel ez egy multinacionális vállalat virtuális tere, az ügyvezető irodai kanapénak is stílusosnak és elegánsnak kell lennie. Ezeknek a kanapéknak az elegáns, fekete felülete kiemelkedik a tér teljesen fehér témájával szemben. A kanapé éles felületei nemcsak divatosnak tűnnek, hanem osztályt is varázsolnak a szobába.

11. Irodai várakozó kanapé:

Irodai várakozó kanapé

Ez egy tökéletes példa a kanapéra az irodája várakozóhelyére. A kanapé ülései téglalap alakú talppal és párnákkal rendelkeznek. Ennek a szettnek egy további jellemzője a zsámoly, amely tökéletes kiegészítője az egész kollekciónak. A kanapé alsó oldala úgy néz ki, mint egy PVC anyag, ellentétben a bőrrel, amelyet általában a piacon találunk.

12. Együléses irodai kanapé minták:

Együléses irodai kanapé

Ha Ön kezdő vállalkozás, és kevés helye van a bútoroknak, az egyszemélyes irodai kanapé tökéletes választás lehet. A kanapé élénk színe és egyedi kialakítása gyönyörűen kiemeli az irodai helyiségeket. A kanapé alsó részén található acél állvány stílusos megjelenést kölcsönöz ennek a kanapénak.

13. L alakú kanapé irodához:

L alakú kanapé az irodához

Az alkalmi ülésekhez ideális L-alakú kanapé tökéletes választás lehet, ha olyan praktikus darabot keres, amely keresztmetszeti előnyt biztosít. Bár terjedelmesnek tűnhet, ez az irodai kanapé időtálló érzést kölcsönöz a kényelmes üléseknek. Ez a kanapé különlegessége, hogy nem hagy ki egyetlen szobát sem, amelyet nem használhat.

14. Szürke irodai kanapé minták:

Szürke irodai kanapé

A szürke az egyik leggyakrabban használt szín a belső terekben, legyen szó akár falszínről, akár bútorokról. Ez a gyönyörű szürke irodai kanapé egyedi kialakítással segít kiegyensúlyozni a szoba belsejét, miközben semleges marad. Ez az irodai kanapé egyedülálló tulajdonsága egy párna párna, amely a közepén van rögzítve, és amely a hátát nagyon támogatja.

15. Fehér irodai kanapé:

Fehér irodai kanapé

A fehér olyan szín, amely klasszikus és stílusos hangulatot áraszt minden irodai területre. A fehér ülés alatti fekete állvány ellentétben áll egymással, így szép és elegáns megjelenést kölcsönöz. Mivel az iroda általában gyerekmentes övezet, minden kétséget kizáróan fehér irodai kanapékkal mehet.

Minden kereskedelmi területnek szüksége van egy kanapéra, amely fókuszpontként működik. Különféle formájú és méretű irodai kanapék állnak rendelkezésre, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és esztétikusak. Győződjön meg róla, hogy alaposan átnézi a cikket, mielőtt kimegy, és olyan irodai kanapé kialakítását választja, amely költséges dolognak bizonyulhat. Ne felejtse el tudatni velünk, hogy ez a cikk hogyan segített a választásban.