11 Effektive ayurvediske lægemidler til at øge højden uden bivirkninger

Det er svært at se mennesker blive påvirket af deres korte højde, mentalt og følelsesmæssigt, og det er svært at finde en realistisk måde at tilføje et par centimeter på. Dette betyder imidlertid også ikke, at det er totalt umuligt. En af de løsninger, du måske ikke engang kendte; du ledte efter er højdeforøgelse ayurvedisk medicin til højdeforøgelse. Ayurveda er en medicinsk praksis forbundet med en lang række lidelser, der behandles. Det er en meget naturlig, holistisk form for medicin, der ikke forårsager bivirkninger ved at tilvejebringe kure baseret på blandede urter, der forekommer naturligt. Vidste du, at Ayurveda er et af de bedste midler til at tilføje et par centimeter til din højde? Her er en væsentlig og detaljeret vejledning til den bedste ayurvediske medicin til højdevækstprodukter for at blive højere.

Kort højde kan skyldes arvelighedsårsager, mangel på korrekt ernæring, mangel på essentielle vitaminer og mineraler, stofmisbrug, mangel på tilstrækkelig fysisk aktivitet, endokrine/ hormonelle problemer, hovedsageligt relateret til den hypofunktionelle hypofyse. Problemer med knogledannelse og forkalkning er også ansvarlige for kortere statur og opbygning.

Ayurvediske lægemidler til at øge højden uden bivirkninger

Ayurvedisk medicin til højde som kayakalp, abhyanga, Nasya og Rasayana er nogle af de bedste ayurvediske lægemidler til at øge højden. Disse lægemidler hjælper endvidere med at styrke musklerne og lindre spændinger fra kropsvæv, forynge kroppen, give fordele mod aldring og forbedre funktionen af ​​vitale organer, immunsystem og endokrine system i kroppen.

Ayurveda er en gammel indisk videnskab, der laver medicin med kun naturlige og medicinske urter. Det bedste ved ayurvediske lægemidler er, at de for det meste er fri for bivirkninger. Ayurvediske måder at øge højden giver maksimale fordele, hvis de indtages i før-puberteten og puberteten, fordi det er når kroppens naturlige tendens til at vokse er højest. Det kan dog også være nyttigt, hvis det indtages i en alder af 25 år hos mænd og 21 år hos kvinder. Resultaterne fra ayurvedisk højdevækst er langsomme og kan kun værdsættes i løbet af få måneder.

Ayurveda alene kan ikke gøre underværker, og det er lige så vigtigt, at en person tager en velafbalanceret kost med helheden af ​​proteiner, vitaminer og mineraler og kontrollerer sin/ hendes kropsvægt. Husk at forkæle dig med masser af fysiske øvelser som sprint, løb, stretching og yoga.

Artiklen har samlet en liste over top 9 højde medicin øge højden ayurvedic, der har været flittigt brugt i årevis, alene eller i kombination med andre urter og fødevarer til at hjælpe dem, der er korte og til at vokse til en maksimal højde, de kan.

Bedste ayurvediske lægemidler til højdeforøgelse naturligt:

Læs mere om egenskaberne ved disse ayurvediske urter, der medfører en holistisk velvære for en person og derfor direkte eller indirekte bidrager til at øge stigningen i højden. Højdeforøgelse ayurvedisk medicin er her.

1. Shilajit/Mineral Pitch/Asphaltum:

ayurvediske lægemidler til at øge højden

Denne bedste ayurvediske medicin til højdevækst er i stand til at give flere fordele som forbedring af kropsstyrke og fleksibilitet, øget udholdenhed, kontrol af blodtryk, vægttab, forbedring af hukommelse, boost i libido, stigning i højde og følelsesmæssigt velvære.

Sådan bruges: Blandingen er bedst, når den indtages med varm mælk eller varmt vand. Tag den nødvendige mængde og bland godt i vand eller varm mælk. Det anbefales at indtages om morgenen og om aftenen, tage Purblack 30 eller 40 minutter efter at have spist og en time før du går i seng.

Hvornår skal man tage: Du kan forbruge harpiksen når som helst på dagen, når det passer dig.

2. Ashwagandha/Withaniasomnifera/indisk ginseng:

Ashwagandha ayurvediske lægemidler til at øge højden

Ashwagandha er den bedste ayurvediske medicin til højdeforøgelse, som er en pulveriseret rod af en kraftig ayurvedisk urt, er kendt for at forbedre knoglebredde såvel som tæthed og findes derfor at være meget nyttig i stigende højde.

Dosering:

  • To spiseskefulde Ashwagandha pulver tages bedst med varm komælk sødet med frisk jaggery eller Gur om natten i mindst 45 dage for at observere effekten af ​​denne ayurvediske medicin for at øge højden.
  • En anden populær ayurvedisk kombination til at indtage Ashwagandha, at tage den sammen med Khajoor/dadler, sort sesam og ghee lavet af ‘komælk.

For at høste maksimale fordele skal du forkæle dig med uønsket kost og undgå at belaste din krop med toksiner som te, kaffe, alkohol og rygning. Dem med forhøjet blodtryk bør under alle omstændigheder undgå det eller tage det efter samråd med en betroet ayurvedisk læge.

3. Shatavari/Asparagus Racemosus/Liliaceae:

Shatavari ayurvedisk medicin for at øge højden

Shatavari er en anden ayurvedisk behandling for at øge højden. Det stammer fra rødder og blade af urten og er en meget rig kilde til kulhydrater, proteiner, fedtstoffer vitamin B, C og A. På grund af rigdom i næringsstoffer. Det findes nyttigt til at øge højden på et individ. Det findes også meget nyttigt til behandling af nervøse lidelser, betændelse og hypertension naturligt og sikkert.

Dosering: Shatavari ordineres normalt af ayurvediske læger til at blive taget to gange om dagen, morgen og om aftenen. De fås i form af kapsler på markedet.

Advarsel: Gravide bør ikke tage det.

4. Yashtimadhu/Glycyrrhiza Glabra:

Ayurvedisk medicin for at øge højden

Denne medicin til at øge højden gennem Ayurveda har også vist sig at indeholde antimikrobielle, antioxidante, anti-stress og antiinflammatoriske egenskaber. Det forbedrer også strukturen i hud og hår sammen med forbedring af udholdenhed og højde hos enkeltpersoner.

Dosering: Maksimal dosering på en dag er ikke mere end 6 gram. De fås i butikkerne som tablets.

  • For voksne: 1 til 3 gram
  • For børn: 250 mg til 1,5 gram

Advarsel: For gravide og ammende damer er det bedst at konsultere en læge, før du tager dem.

5. Guggul:

Guggul

Denne ayurvediske urt er påkrævet som ayurvediske måder at øge højden på, da den i høj grad hjælper og hjælper med at forbedre kroppens stofskifte. Desuden er dette nyttigt for dem, der forsøger at tabe sig. Det hjælper med at normalisere lipidprofilen ved at reducere niveauerne af lipoproteiner med lav densitet og lipoproteiner med meget lav densitet, samtidig med at niveauet af de hjertevenlige lipoproteiner med høj densitet øges. Det hjælper med at øge niveauet af skjoldbruskkirtelhormoner hos mennesker, der har hypothyroid, en grund til at være kort.

Dosering: En typisk dosis guggulpulver er ¼ – ½ tsk, en eller to gange dagligt, eller som anvist af din læge. Guggul pulver kan også tages med vand, mælk, ghee, honning eller et andet bærestof.

Advarsel: Lægen kan rådgive dig om doseringsspecifikationen afhængigt af din krop og helbred.

6. Arjuna/Terminalia Arjuna Bark:

Arjuna/Terminalia Arjuna Bark

Arjuna er endnu en ayurvedisk medicin til at øge højden, en der stammer fra træets bark og er kendt for at forbedre det overordnede stofskifte og dermed have en samlet positiv effekt på et ’individs vækst. Det har også antioxidant og kardiobeskyttende egenskaber. Du kan finde Arjuna barkurt og ekstrakt i helsekostbutikker og online eller andre apoteker.

Dosering: Tag en kapsel en gang dagligt eller som foreslået af din læge.

Advarsel: Da der er undersøgelser af dets anvendelser og fordele, er det svært at fastslå den korrekte dosering, og hvordan den interagerer med andre lægemidler.

7. Bala:

Bala ayurvedisk medicin for at øge højden

Denne ayurvediske behandling for højdeforøgelse hjælper med at opbygge muskelstyrke og forbedrer en persons samlede udholdenhed. Derfor bruges olien fra Bala urt til at massere børn og atleter for at øge muskelstyrken. Når det tages sammen med sødet mælk, genopliver det kroppen og fremmer heling af kropsvæv.

Dosering: Tør bladene grundigt i sollys og slib det for at gøre det til pulver.

Tag cirka ½ til 2 gram om dagen, og bland det i mælk eller frugtsaft. Du kan også dele beløbet og få det to gange om dagen.

Advarsel: Kontakt din læge, hvis du oplever irritation.

8. Guduchi:

Guduchi ayurvedisk medicin for at øge højden

Guduchi arbejder på vævselementerne i kroppen og styrker dem. Medicinen øger også immunsystemet og sørger for, at alle organerne arbejder i harmoni med hinanden for at fremme holistisk vækst. Guduchi er en ideel højdevækstbehandling i Ayurveda, der vides at vise resultater betydeligt.

Dosering: Pulveret af bladene skal ekstraheres ved at tørre bladene og male dem godt. Tag 3-6 gram om dagen og bland det i 15 ml vand. Drik afkog dagligt en gang om dagen.

9. Amalaki:

Amla for at øge højden

Når den indtages regelmæssigt uden fejl, hjælper denne højdevækstbehandling i Ayurveda med at øge højden og reducere vægten. Det hjælper også med at behandle skjoldbruskkirtelrelaterede problemer, som påvirker højden negativt.

Dosering: Rens og mal frugten godt. Sug dette i amla juice i cirka 20 nætter. Bland dette med ghee, honning og lang peber og lidt fint sukker. Opbevar blandingen i en krukke smurt med ghee.

Bland denne marmelade på 5 gram to gange om dagen i lunkent vand. Brug det dagligt til at se resultater.

Advarsel: For ammende kvinder er det bedst at konsultere en læge, inden de indtager det.

10. Praval Pishti:

Praval Pishti

Dette er det bedste ayurvediske produkt til højdevækst i Patanjali. Det vil fremme et sundt stofskifte og øge det endokrine system. Produktet er lavet af koraller og indeholder masser af sundhedsmæssige fordele og er en effektiv ayurvedisk medicin til at øge højden efter 18 års alder.

Dosering: 125 mg til 500 mg to gange eller tre gange om dagen er den ideelle dosis. Den maksimale dosis praval pishti må ikke overstige fra 2500 mg pr. Dag.

Advarsel: Kontakt din læge for ideel brug.

11. Dr. Ayurveda Højdeforøgelse:

Dr. Ayurveda Højdeforøgelse

Dette er et populært ayurvedisk produkt til at øge højden uden bivirkninger. Dr Ayurveda Højdeforøgelse er lavet af en urteblanding. Det har få ingredienser, som Shatavari, Tal Makhana, Harad, Ashwagandha, Kale Til, Kali Musli, Amla, Salam Mishri, Rumi Mastagi og Mishri. Dette er god ayurvedisk medicin til højdeforøgelse efter 22

Dosering: Tag 1-2 gram om morgenen efter at have vågnet og gør det samme, før du går i seng, blandet i normalt vand.

Advarsel: Kontakt din læge for en ideel dosis.

Ayurvediske tip til at øge højden:

Det kan nu være let at øge din højde med nogle tips lige fra Ayurveda.

1. Undgå te og kaffe:

Undgå kaffe og te i din kost; inkluder i stedet et glas mælk. Mælk vil styrke dine knogler, og calcium i det fungerer som en højdeforstærker.

2. Yoga:

Øv dig i yoga. Specifikke yogaøvelser er beregnet til at øge din højde ved at frigive vækstfremkaldende hormoner. Prøv Surya Namaskar, Adho Mukha Svanasana for højdeforøgelse.

3. Motion:

Ved siden af ​​yoga kan du prøve at strække dig som cobra -strækningen, bøje dig ned eller stå på tæerne i flere minutter hver dag så mange gange som muligt.

4. Ashwagandha:

Ashwagandha er en kraftfuld syltetøj, der også er kendt som indisk ginseng. Bland to skeer af syltetøjet i varmt vand. Du kan tilføje sukker eller honning og drikke, inden du går i seng. Mens du er på dette, undgå fastfood. Bortset fra disse findes mange andre ayurvediske urter at være effektive til at øge højden hos enkeltpersoner. Patanjali hævder at tilbyde nogle bedste ayurvediske højdeforøgende produkter, men før du begynder at indtage nogen af ​​disse, skal du sørge for at observere eventuelle bivirkninger. Ayurvediske produkter har normalt ingen bivirkninger, men hvis du stadig får bivirkninger, skal du stoppe dem med det samme.

Disse var ayurvediske måder at øge højden på, som du kan bruge til hurtigt at se synlige resultater sammen med korrekt ernæring og motion. Tal med din læge, før du tager nogen af ​​disse lægemidler, hvis du har større sundhedsmæssige bekymringer. Bare rolig ikke mere; med disse naturlige kure kan du øge din højde og forbedre din kropsholdning. Har du flere ayurvediske urter, som du synes vi alle burde vide om? Skriv i kommentarerne herunder. Lad os sammen skabe en naturlig sund verden!

Ofte stillede spørgsmål & Svar:

Q1. Hvordan vokser man sig høj?

Svar: Det humane væksthormon, der produceres i hypofysen, fremkalder en stigning i højden. Væksthormonniveauet i vores krop er højt op til ungdommen, hvor vi vokser i højden. Det humane væksthormonniveau begynder at falde i kroppen, når ungdomsårene er gået, og stopper derved væksten efter det. Kvinder holder normalt op med at vokse efter 21, mens mænd har en tendens til at vokse op til 25. Dette er dog kun gennemsnitsalderen. Kvinder kan øge deres højde op til 25 år og mænd op til 27-30 år.

Q2. Er der nogen ayurvedisk medicin til højdeforøgelse efter 30?

Svar: Der er ingen garanti. Følgende medicin kan dog tages:

  • Dhatupaushtik Vati to tabletter efter måltider to gange om dagen med varm mælk.
  • Shatavari Churna 3g efter måltider to gange om dagen med varm mælk.
  • Drakshasava 15 ml to gange om dagen efter måltider med den samme mængde vand.

Tal med din læge og tag ovenstående medicin med deres samtykke.

Q3. Forårsager jaggery en stigning i højden?

Svar: Grunden til at brunt sukker eller jaggery hjælper med at øge højden er dets høje antioxidantegenskaber. De indeholder antiinflammatoriske forbindelser, polyfenoler (Fontanella) og fytokemikalier.

Q4. Øger Dr. Ayurveda virkelig højden?

Svar: Dr Ayurveda Højdeforøgelse Ayurvedic kapsler består af urteblanding. Afhængig af personen kan højden stige mellem 1 og 6 tommer. Denne formel kan også øge immuniteten og beskytte dig mod forskellige sygdomme.

Q5. Hvad er nogle ekstra tips til at få et par tommer?

Svar: Gør yoga og pranayama regelmæssigt. Det hjælper med at gøre dit stofskifte bedre. Gør normalt Tadasana, Kapalbhati og AnulomVilom. Undgå mad, der er krydret og stegt. Spis frugt og fibrøse fødevarer og grønne bladgrøntsager. Få masser af vand at drikke.

Q6. Virker Ashwagandha som ayurvedisk medicin til højdeforøgelse efter 25?

Svar: Ja, det er muligt. Den brede vifte af mineraler i Ashwagandha hjælper med at udvide kroppens knogler og øger også knogletætheden, hvilket hjælper med at øge højden.

Q7. Er mælk god til højdeforøgelse?

Svar: Mælk er rig på calcium, som er et vigtigt knoglevækstmineral. Calcium fungerer også som en booster for højden. Ud over calcium har mælk A -vitamin og protein, der er afgørende for den samlede kropsudvikling, herunder højde. Drik mindst to glas mælk dagligt for at øge din højde med et par centimeter.