Hvordan øges højden efter 15?

Er det muligt at øge højden efter 15? Er du bekymret for dit barns højde? Så rolig i dag i denne opskrift Jeg fortæller dig nogle af de bedste tips til at øge højden efter en alder af 15. Højhed er en nødvendig faktor, der bestemmer et menneskes overordnede personlighed.

Små staturerede mennesker gennemgår ikke kun mangel på selvtillid, men ser også sikre problemer ud i en række aspekter af deres liv. Det er ganske uheldigt, at det stadig er en temmelig attraktiv eller ellers strålende person, der vil blive opdaget, hvis han eller hun ikke holder den normale højde.

Sådan øges højden efter 15

Bedste tips til at øge højden efter 15 år:

Der er mange naturlige måder, hvorpå du let kan vokse din højde på dette tidspunkt. De er som følger;

1. Stærk kost:

En nærende kost- rig på protein, aminosyrer, jern, vitaminer, calcium, kalorier osv. Understøtter. Fortæl ham derfor om at undgå junkfood og i stedet omfatte mælk, fisk, frugt og grøntsager i hans kost. Nærende mad hjælper ham med at øge højden. Mælk indeholder meget calcium, & hjælpe med stigende højde. Desuden indtager mad, der er rig på D -vitamin.

2. Passende søvn:

Mens du slapper af, vokser kroppen plus regenererer væv. Faktisk skabes det menneskelige væksthormon (HGH), der er ansvarligt for stigende højde, naturligt i kroppen, når du først har en lyd plus dyb søvn. Under god søvn er hjernen stressfri og frigiver ekstra væksthormoner. Alternativt viser en træt hjerne lav udledning af væksthormoner. Som regel skal en person i hele vækststadiet skulle tage mindst 8 til 10 timers søvn.

3. Tag Ashwagandha:

Ayurveda siger, at ashwagandha også anerkendes som indisk ginseng, der hjælper med at øge højden. Ashwagandha indeholder en række forskellige mineraler, der udvider knogleskelettet såvel som dets tykkelse. Dette i twist øger din højde. Du kan ubesværet finde ashwagandha i en urtebutik.

  • Bland to spiseskefulde ashwagandha pulver i et glas lunkent komælk. Tilsæt sukker ellers jaggery efter din smag plus bland godt.
  • Sip det hver nat inden du går i seng som minimum i 45 dage for at øge din højde.

Bemærk: For at denne kur virker, skal du helt undgå fastfood.

4. Hold øvelse plus sport:

Motion plus sport inspirerer udledning af væksthormon, hvilket bidrager til din højde. For at have en god højde skal du jævnligt anvende og desuden deltage i sportsaktiviteter.

  • En god øvelse for at øge højden er at springe over, hvor du skal springe meget. Spring over i mindst 30 minutter hver dag i et åbent område.
  • At holde fast i en vandret stang og hænge med ryggen strakt ud er en anden effektiv øvelse for at lette højdeforøgelse. Bliv i stillingen i 10 sekunder og gentag mindst seks gange dagligt.

5. Opbyg stærk immunitet for at holde sygdomme væk:

Han skal holde sit immunsystem stærkt. Svagt immunsystem er en årsag til dårligt helbred, som kan blive en hindring for hans vækst. Et godt immunsystem forsvarer kroppen mod sygdomsfremkaldende mikroorganismer. For at holde immunsystemet stærkt må han ikke forkæle sig med nogen form for dårlige vaner (hvilket jeg er sikker på at han ikke er) såsom rygning osv..

6. Forkæl dig med yoga:

Du kan desuden udføre noget yoga for at øge din højde naturligt. Sikker yogaøvelser letter udledning af vækstfremkaldende hormoner i kroppen. Yoga hjælper også med at frigøre stress, hvilket forårsager spændinger i rygmusklerne, der på linje baner metoden for den største vækst. Den bedste yogastilling til at øge højden er ‘Surya Namaskar’, hvor der er 12 forskellige stillinger i en bestemt rækkefølge.

Typisk kan mennesker vokse op til specifik alder, fra det tidspunkt og fremad vil udviklingsforbedringen standses. Ved at følge grundlæggende tip som ovenfor kan du blive højere frem for normal højhed. Så inkorporer disse tips i dit daglige liv og se resultaterne.