Hvordan øges højden efter 16 år?

Er du tilfreds med din højde? Frustreret over din korte højde? Hvis ja, så læs denne artikel omhyggeligt for at få de vidunderlige tips til at øge højden efter 16.

Alle teenagere ønsker at blive høje for at få en attraktiv personlighed. Et par af dem spekulerer på, hvordan man bliver højere ved 16. Det er virkelig let med en række kost og øvelser.

Du skal vide, at højden afhænger af flere faktorer, såsom ikke-genetiske faktorer, genetiske, tællende miljøfaktorer plus ernæring. Det menes, at din højhed i en bestemt alder, der betyder i gennemsnit 16 til 18 år, holder op med at udvikle sig. Der er mange måder, hvorpå du kan øge din højde.

hvordan man øger højden efter 16

Bedste måder at øge højden efter 16:

Sådan kan du naturligvis øge højden i en alder af 16 år.

1. Balanceret kost:

 • Kalk: Brug ekstra mejeriprodukter plus grønne grøntsager. Dette hjælper med væksten af ​​knogler.
 • D -vitamin plus proteiner: Forbedre væksthormoner og hjælp til korrekt udvikling af tænder og knogler. Spis mere magert kød, bælgfrugter, ost, tofu og æggehvide.
 • Zink: Dens forbrug forhindrer deres hæmmede vækst. Fødevarer rige på zink er chokolade, østers, æg, asparges og jordnødder osv.
 • Mineraler, vitaminer og kulhydrater: Brugt til en afbalanceret kost, glem ikke at inkludere mælk, æg, sojabønne, havregryn, frugt og grøntsager i din kost.

2. Drik masser af vand:

Drikkevand stopper strukturen af ​​giftige stoffer i kroppen, der kan ændre kroppens stofskifte. Drikkevand hjælper med at få en bedre fordøjelse og renser kroppen. Når kroppen først er fri for toksiner, vil stofskiftet øge, og det vil hjælpe med en god vækst af knogler. Drik omkring 8 til 10 glas vand hver dag. Desuden skal du tage 2 glas vand på bar mave om morgenen for at rense fordøjelsessystemet.

3. Undgå væksthæmmende faktorer:

Det er enormt utrygt at tage stoffer med alkohol i en ung alder. Intense disse produkter kan guide til hæmmet vækst såvel som underernæring. De hindrer knogleudvidelse hos små børn og forstyrrer dermed deres højde.

4. Træninger:

I. Hængende: Det er endnu en simpel højdeforøgende øvelse for piger og drenge. Sådan gør du det.

 • Få en sikker, stærk genstand, som du kan hænge i dit hus. Beregnet til de bedste resultater, prøv at bruge 30 minutter om dagen på at hænge.
 • For at starte skal du udføre den i 10 sekunder, hvile og udføre flere 10 sekunders reps i op til 30 minutter.

Du vil endelig udvikle momentum og være smart at hænge i længere tid.

II. Svømning i tørt land: Tør svømning er en øvelse, der engagerer bevægelsen fra et andet ben-hånd-par. Din højre arm vil slå sammen med dit venstre ben og højre ben parre med en venstre hånd.

 • Læg dig i en tilbøjelig position, og løft hvert par omgang for omgang, og stræk hvert lem så langt du kan.

Denne øvelse vil vise sig meget nyttig for dem med højdeproblemer. Prøv denne træning for at øge højden efter 16.

III. Lige ben op træning: Dette er en anden simpel øvelse at gøre. Det vil dog tage noget øvelse at få det rigtigt.

 • Læg dig på ryggen og løft dine ben op sammen.
 • Hold dem lige i luften og tag dem tilbage nedad nær jorden, og hold dem få centimeter over gulvet.
 • Løft dine hænder op i de lige lodrette 90 grader med gulvet og bring dem tilbage lige over jorden.

Øv 7-8 gentagelser om dagen for de bedste resultater.

IV. Ben spark: Dette er også kendt som den alternative ben kick -træning. Sådan gør du det.

 • Læg dig ned på ryggen.
 • Hold begge ben lige. Bring en af ​​den tæt på brystet og ret den op.
 • Gentag det samme med det andet ben. Gentag bevægelsen som ved cykling.

Husk ikke at hvile fødderne på jorden imellem.

5. Oplev hormonbehandling:

HGH eller humant væksthormon, tilføjer til vækst, plus medicinsk stigning i dit niveau af dette hormon kan øge højden. Væksthormon administreres klassisk til dem, der inkluderer en naturlig hormonmangel, selvom børn, der er usædvanligt korte plus har normale hormonniveauer, også kan have fordel af HGH -terapi. Hormonet administreres typisk dagligt fra lige før puberteten i forventning om 18 år.

6. Yoga:

Det menes, at når vi inhalerer dybt gennem yogaøvelser, udlader vi den stress, der forårsager spændinger i dine rygmuskler, der igen fjerner forhindringen for at forbedre kroppens vækst.

Denne yogastilling holder din krop oprejst plus stigende højde er som følger:

Surya Namaskar: Dette er en gammel yogaøvelse med 12 forskellige stillinger plus udført i en kronologisk metode.

Cobra stretch: Denne yoga til højdeforøgelse efter 16 er let at gøre. Tag et kig på trinene for nøjagtigt at følge.

 • Lig på din mave.
 • Løft nu din overkrop.
 • Bøj så meget som din krops trækstyrke tillader det.

Denne massage vil øge cellernes voksende evner.

Talasana: Talasna styrker dine arme, ben plus rygsøjler. Hold din krop glat. Støttende højdeforøgelse.

Adhomukha Savasana: Derudover anerkendt som den nedadvendte hund. Denne asana øger blodbevægelsen til dit ansigt såvel som hals.

Trikonasana: Trikonasana hjælper med at civilisere din balance. Denne yoga træning giver dig en kropsholdning i høj kvalitet. Også anerkendt som trekantpose.

Sukhasana: Dette menes at være den centrale position, hvorfra de yderligere yogastillinger er i gang. Du styrer din vejrtrækning samt tone din lænd samt hofter ved at gøre denne asana.

Det er virkelig muligt at øge din højde, selv efter du er 16 år, enten du er mand eller kvinde. Alle disse træninger og yogastillinger styrker dine knogler og muskler. Kosten vil sikre, at din krop er afbalanceret og får den nødvendige ernæring og vitaminer, der er nødvendige for en højdeforøgelse. Følg dem strengt for at se de bedste resultater.