Hvordan øges højden på 1 måned?

Gad vide, hvordan jeg kan øge min højde på 1 måned? Det er et ret universelt ønske om at ændre dit fysiske udseende, så det passer til det, samfundet anser for smukt, især når vi er unge. Vores højde er en af ​​alle vores fysiske egenskaber, der kan udløse angst og bekymring. Teenagere, der gennemgår puberteten, er endnu mere tilbøjelige til at bekymre sig om, hvad der bliver deres voksne højde, og hvordan de vokser højere hurtigere. Gennem historien og selv nu har læger, virksomheder og opfindere leveret behandlinger, der skulle hæve højden på en person. Så er der nogen metoder til at øge højden på 1 måned? For at finde ud af mere, læs dette indlæg.

Sådan øges højden på 1 måned

Hvordan kan jeg vokse min højde på 1 måned?

Mens nogle er Gud begavet i visse områder af din krop, er de andre nødt til at arbejde hårdt for det. Mens nogle er født med naturligt solbrun hud, skal de for andre måske løbe til salonen, hver gang brunfarven kommer af. Ligesom dette er højden, som nogle er født med, mens andre skal arbejde for det. Vi ved, at du altid har ønsket at blive høj hurtigere, og derfor er her en guide til, hvordan jeg kan øge min højde på 1 måned. Her er måder at øge højden på 1 måned.

Kontakt en kendt person:

Hvordan kan jeg øge min højde på 1 måned ved hjælp af træning? Generationen i dag stræber efter hurtige og optimistiske resultater, og derfor kræver det en meget grov og hårdere tilgang. Så ofte, når du vil foretage kropsændringer inden for en måned eller deromkring, skal du konsultere en specialist eller en ernæringsekspert om metoden, diæt du vil anvende eller den træning, du er klar til at begynde. For øvelserne, diskuter med din træner om de stærke arbejdssæt, som din krop kan tage. Skub ikke dig selv ud over maksimumsgrænsen.

Øv den rigtige kropsholdning:

Så hvordan øger man højden efter 18 på 1 måned med en god kropsholdning? Det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan du står, sidder og sover. Tal med din læge om, hvordan ergonomi kan integreres i din daglige rutine. Alt du behøver er for det meste et stående skrivebord eller hukommelseskum -pude for at korrigere din kropsholdning, afhængigt af dine krav. Dårlig kropsholdning kan få dig til at se kortere ud end du er, og med tiden kan din reelle højde også blive påvirket af fald eller fald.

Spis rigtigt:

hvordan øges højden på 1 måned? Når du planlægger og tænker på, hvordan du vokser højde på 1 måned, skal du følge en bestemt streng rutine, selv når det kommer til mad. Visse slags mad er kendt for at hjælpe dig med højdevækst. Disse fødevarer er specialiseret i rige næringsstoffer og vitaminer, og ikke glemt det protein, der ville hjælpe dig med at øge din højde inden for en måned. Her er et diætdiagram til dig, som du skal følge hver dag i den næste måned.

Morgenmad:

Hvis du tænker på, hvordan du øger højden på 1 måned derhjemme, er der intet som god morgenmad! Med to brødskiver skal du have et kogt æg og et glas mælk. Lige efter det, lav dig en proteinshake med to rå æg, mælk og to bananer. Blend det og drik det.

Brunch:

Lav dig selv en tung salat med sød eller sur yoghurt som salatblandingen, og brug grønt til at danne din salats krop. Dette vil være broccoli, spinat, salat, Bok Choy og bønner. Dette er et godt svar til at tænke på, hvordan du øger højden på en måned?

Frokost:

Frokost er ganske vigtigt, hvis du vil have svar på, hvordan du øger højden på 30 dage. Til frokost koges og krydres nogle kyllingebryst eller vinger. Du kan endda vælge fisk. Hvis du er vegetar, skal din frokost fyldes med endnu en salat og denne gang med tofu.

Aften snack:

Hold sojabønner til rådighed, og lav dig selv en sojabønnesnack. Efter dette vil der være proteinshake fra morgenen. Du kan nemt øge 2 tommer højde på 1 måned på denne måde.

Aftensmad:

Gentag middagen som frokosten, men denne gang med noget fuldkornsbrød eller havregryn, og du kan altid bruge yoghurt som en sen aftensdessert.

Arbejd hårdt og bliv aktiv:

Du skal muligvis følge en træningsrutine og træne for at øge højden på 1 måned. Såsom at bygge styrkeøvelser som armbøjninger eller sit-ups og fleksibilitetsøvelser som yoga. For at øge din højde er der visse øvelser, du skal følge i den næste måned.

Løbe:

Start med at jogge hver morgen i mindst 40 minutter med en hurtig fart.

Yoga hjælper:

Kom tilbage fra din løbetur, og start med din måtte med en måtte på gulvet. Dette vil hovedsageligt være solhilsenerne. Dette skulle være i den næste halve time.

Hjemme:

Når du er tilbage fra arbejdet, skal du starte med din træning, som hovedsageligt ville bestå af benstrækninger såsom hamstrings. Brug vægte og håndvægte, når og når det er nødvendigt for at lette processen.

Hæng om:

Installer en ordentlig hængestang i dit værelse. Mens du sørger for, har du mindst en fod eller to afstand fra jorden. Nu mens du hænger, stræk tæerne og prøv at røre jorden.

Cykling:

I weekenden kan du tage på lange vandreture med din cykel. Cykling er en gennemprøvet metode til at øge højden. Hvis du har fri fra middagstid, kan du også vælge at cykle.

Svømning:

Til weekendens hobbyer skal du tilmelde dit navn i en svømmetime eller svømme i din nærliggende sø. Dette burde være et must i weekenderne. Det kan hjælpe dig med at øge højden på 2 tommer på 1 måned.

Afslut uden stress:

Sidst i hvordan man vokser op i højden på 1 måned er mental ro. Sørg altid for at du har nok søvn. Upassende søvn eller søvnløshed forårsager stress, hvilket har vist sig at hæmme væksten. Prøv at ryste dagens stress af med en god nats søvn.

Forhåbentlig var dette indlæg nyttigt om, hvordan man vokser højde på 1 måned? Inden du udfører nogen af ​​aktiviteterne eller følger diæterne, skal du følge din læges vejledning. Let at gøre, men vær tålmodig, da Rom ikke blev bygget på en dag! Skriv, hvis du vil dele nogle af dine oplevelser om, hvordan kan jeg let øge min højde på 1 måned om, hvad du følger eller noget, der fungerede for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål 1: Giv et par tips til at øge højden 4 tommer på en måned?

Svar 1: En simpel liste over ting at gøre for at øge højden-

  • D -vitamin kilde – Sollys
  • Tilstrækkelig søvn
  • Kropsholdning og strækøvelser
  • Yoga
  • Sund mad.

Spørgsmål 2: Hvad er den medicinske praksis for at stimulere vækst?

Svar 2: En kirurgisk procedure kaldet distraktions osteogenese kan få patienter selv i voksenalderen til at vokse sig større. Det oprindelige formål med denne operation var at behandle dværgisme eller uregelmæssige ben. Læger bryder kirurgisk knoglerne i patientens ben under proceduren. Enderne af de knækkede knogler deles efterfølgende. Dette opnås ved at bruge en enhed kaldet en Ilizarov -enhed, der stabiliserer armen. Adskillelsen mellem knoglerne øges med cirka en millimeter. Et callus dannes mellem de to komponenter i knoglen, da enheden bevarer separationen. Denne callus erstattes derefter med knoglevæv og kollagen. For hver centimeter vækst kræver processen mindst en måneds behandling og resulterer normalt i kun et par centimeter øget højde.

Spørgsmål 3: Kan du øge niveauet af HGH for højde?

Svar 3: Der er en naturlig måde at øge din højde ved at øge din krops humane væksthormon (HGH) koncentrationer. Hormonproduktionen begynder at bremse med alderen. Hormonet har en tendens til at være mindre effektivt, når vi nærmer os voksenalderen. Tal med din læge om alternativer, der kan hjælpe med at hæve din højde, HGH bortset fra de naturlige.

Spørgsmål 4: Går løft af vægt eller at gå til et gym Stunt -vækst hos teenagere?

Svar 4: Hvis du er en teenager med en forkærlighed for mavemuskler og muskelvæv, er det ikke tilrådeligt at gå i gymnastiksalen, men det er ikke påvist af nogen forskning for at vise, at løft af vægten kan hæmme et barns udvikling.

Spørgsmål 5: Hvor meget højde vil vi miste i løbet af vores levetid?

Svar 5: Vi taber 1 tommer mellem 30 og 70 år og en anden tomme fra 70 til 80 i gennemsnit. En sund livsstil kan reducere denne krympning betydeligt.