25 bedste hjemmemedicin for hævningsproblem

Hvad bøjer:

Bælk, også kendt som burps for mange mennesker, er et af de almindelige problemer, der er direkte forbundet med fordøjelsen. Normalt kan maveproblemer, flatulens og problemer med fordøjelsesbesvær være et problem, der fører til rapning. Overspisning kan også være en årsag til burps. Bælk er ikke kun et ubehageligt problem, men også et ganske pinligt problem. Hvis du har et hyppigt problem med burps, betyder det kun, at du kan ende med at gøre det i en gruppe mennesker og blive en årsag til latter.

hjemmemedicin mod rapning

Enkelt sagt er en rapning en ophobning af luft i maven, og kroppen begynder automatisk at slippe af med den for at frigive trykket. Det har måske ikke sundhedsmæssige konsekvenser, men det har helt sikkert negative image -problemer i samfundet. Det er fordi det kommer med en lyd. For at forhindre rapninger kan du nemt følge nogle af hjemmemedicinerne. De øverste er nævnt nedenfor, hvorfra du kan vælge:

Naturlige hjemmemedicin for bøvsningsproblem:

1. Kamille -te:

hjemmemedicin mod burping

Eventuelle maveproblemer eller lidelser kan behandles med 1-2 kopper kamille te. Dette er en af ​​de perfekte måder at reducere og endelig forhindre burping helt. Kamille teposer er let tilgængelige på markedet, der kan bruges.

2. Ginger Wonders:

naturlige midler mod rapning

Et stykke ingefærrod før eller efter måltiderne er en perfekt måde at forhindre rapning i at forekomme. Det er et simpelt middel og kan også tages enten i form af ingefærjuice eller i form af frisk ingefærte. Det vil også holde andre maveproblemer væk. Ingefær er et af de bedste hjemmemediciner til rapning, som er lav og let at følge også.

3. Kardemomme te:

rapning problem hjemmemedicin

Kardemomme er en af ​​de naturlige måder at fungere godt på fordøjelsessystemet og sikre, at systemet forbliver fri for gas. Dette forhindrer igen luftdannelsen i maven, der kommer ud som en burp. Har 1-2 kopper frisk kardemomme te hver dag for resultaterne.

4. Spis Papaya:

hjemmemedicin mod overdreven rapning

At have papaya regelmæssigt i små portioner kan virkelig hjælpe med korrekt forebyggelse af burps også kendt som rapning. Papainenzym i papaya -frugten hjælper med korrekt fordøjelse, der holder gas væk fra maven og dermed hæver. Dette er et godt gammelt middel, der kan følges derhjemme.

5. Citron & Bagepulver Combo:

naturlige midler til at stoppe burping

  • Tag et glas vand med ¼ tsk bagepulver og 1 spsk citronsaft.
  • Dette bør indtages efter hvert måltid, hvis du planlægger at forhindre problemer med rapning på en hjemmemekanisk måde.

6. Fennikelfrø:

hjemmemedicin til konstant burping

At tygge nogle fennikelfrø lige efter måltidet er en anden måde at ikke kun forhindre dannelse af gas i kroppen, men også burps. Hold nogle fennikelfrø ved hånden til formålet, og se, hvor godt det hjælper dig med at holde denne krise i skak.

7. Fordele ved stjerneanis:

krydderier 4789

Anisfrøets urtekarminerende egenskaber er perfekte, når det kommer til forebyggelse af rapninger. Alt du skal gøre er at tygge nogle anisfrø fra tid til anden i løbet af dagen. Dette kan gøres 2-3 gange om dagen for resultaterne.

8. Spis mindre måltider:

Måltidsplan

De store måltider skal opdeles i 4-5 mindre måltider i løbet af dagen for at sikre, at der ikke er pres på maven, og at den rette fordøjelse opretholdes. Dette forhindrer dannelse af gas såvel som burps. Det er igen et godt hjemmemedicin at bruge.

9. Hav vand:

Glas vand

At tage gode mængder vand hver dag hjælper med at regulere kroppens funktioner og fordøjelsen. Dette slag holder maveproblemer væk og støder på den ideelle måde.

10. Undgå kaffe:

Undgå kaffe

Kaffe er den bedste måde at starte en dag på, men ikke når du lider af hævningsproblemer. Kaffe fremkalder gas i dit system, som reagerer endnu mere på grund af tanninerne i kaffe. Derfor er det altid tilrådeligt at holde sig væk fra kaffe for at undgå ekstra gasdannelse i din krop.

11. Brug ispakker:

Hjemmemedicin mod hovedpine - Ice Pack

Ispakker køler dit system ned, og det ville derfor være en god måde at forhindre, at varmen eller varmen generer dig. Ispakker i form af komprimering og kan bruges til at stoppe yderligere gasdannelse. Du kan også inkludere is i din morgendrink for at holde din mave kølig og undgå problemer med rapning.

12. Brug urter til helbredelse af opstødsproblem:

urter

Urter i form af rosmarin, timian eller persille er naturlige healere for din krop og kan ofte bruges til at helbrede problemer i forbindelse med rapninger. Det være sig fordøjelsesbesvær eller for højt stofskifte, urterne tilpasser den interne arbejdsprocedure for din krop og kan holde kroppens funktion glat uden at for meget gas passerer som en hindring.

13. Yoghurt:

Yoghurt

Yoghurt er en god måde at holde dig kølig, mens du prøver at holde bøvsningsproblemer i skak. Foretrækker det som en ørken eller bare en aftensnack, yoghurt kan også hjælpe dig med at holde dine fordøjelsesbesvær væk. Yoghurt er en af ​​de mest perfekte hjemmemediciner til rapning, som også let er tilgængelig.

14. Vælg ikke dåsefoder:

dåsemad

I en travl livsstil er det ofte en mulighed, at du vælger konservesvarer for at holde din tidsplan til tiden. Den hurtige livsstil har gjort madlavning kun til en rekreation i fritiden, men ofte er det disse dåsemad, der fremkalder ekstra gas i dit system, der forårsager rapning eller fordøjelsesbesvær.

15. Karvefrø:

Karvefrø er også en god lindring under rapning og kan let kurere fordøjelsesbesvær. Bland karvefrø med din hverdagsmad bare lidt ad gangen, og undgå at rapningsproblemerne ødelægger dit omdømme eller din dag.

16. Undgå kulsyreholdige drikkevarer:

kulsyreholdige drikkevarer

Kulsyreholdige drikkevarer som sodavand eller kolde drikkevarer er fyldt med fizz, noget der har en stærk rolle at spille i dine rapninger. Fizz går ind og skaber mere gas og burping begynder der indenfor. Dette er grunden til, at en tilbøjelig til rapning altid bør undgå kulsyreholdige drikkevarer

17. Vandmelon:

vandmelon til gs

Bøgende hjemmemekanismer inkluderer at holde din mave kølig, og derfor vil frugt i sommer altid være en god hævning. Start din dag med en vandmelon smoothie for at holde din dag rapning fri. Vandmelonen kan også deles og skæres i stykker, så du kan have den på farten i løbet af en sommerdag og holde dit indre køligt.

18. Gurkemeje:

gurkemeje krydderi på en træske, isoleret på hvid baggrund

Gurkemeje er et velkendt krydderi, der bruges meget i mange indiske retter. Bortset fra at være en veteran krydderi gurkemeje har de dog en masse naturlige helbredende egenskaber, der omfatter antiinflammation og endda egenskaben ved helbredende fordøjelsesbesvær. Med gurkemeje i din daglige kost nu kan du holde rapningsproblemerne væk uden nogen skade.

19. Tygge med lukket mund:

Tygger med lukket mund

At tygge med lukket mund er endnu et hjemmemedicin mod rapning. Når du tygger din mad med åben mund, rejser mange luftrejser, muligvis blandes med det nu opløste måltid. Dette er selve luften, der kommer ud i form af burps og rapninger senere i løbet af dagen. Det er det enkleste tip til

20. Pebermynte:

Indtag pebermynte i form af te eller krydderi i din mad, så du simpelthen kan få en god dag uden at rapningsproblemer generer dig. Bryg en dampende kop pebermynte -te, da pebermynte i dit system øger stofskiftet og hjælper dig med at fordøje din mad i et hurtigere tempo.

21. Morgendrik:

Stødbehandling tidligt om morgenen vil omfatte et varmt glas vand med lidt presset citron og en teskefuld honning. Citron eller lime er en citrusfrugt beriget med antioxidanter og ville helt sikkert være en god rapningsproblem helbreder. Honning har altid været en naturlig healer, og det varme vand om morgenen kan fjerne dagens fordøjelsesbesvær.

22. Undgå alkohol:

hjemmemedicin mod rapning af gas

Alkohol fører ofte til mere fordøjelsesbesvær eller gas især hvis du er for investeret i flaskerne. Ofte kan folk, der drikker ofte, være offer for rapninger, da alkoholen ødelægger din krops naturlige evne til at fordøje mad fuldt ud, og den halvfordøjede mad forårsager gas, som igen ville føre til rapning.

23. Asafoetida:

Asafoetida

Vi kalder det normalt hing på hindi, en krydderispecial, der ofte finder vej til mange madvarer. Udover at smage maden på en bestemt måde, hjælper asafoetida faktisk med dine fordøjelsesproblemer. Med en sund fordøjet mave kan rapning eller rapning aldrig komme ind på scenen.

24. Yoga:

naturlige midler mod rapning

Hjemmemedicin til rapning omfatter også lidt yoga, det primære niveau, der ville omfatte vejrtrækning eller enkle strækninger. Bøsning forekommer normalt i offentligheden, fordi du har meget tilstoppet gas eller fordøjelsesbesvær i dig, og på dette tidspunkt vil lidt yoga tidligt om morgenen lade dine indre organer træne lidt, så du kan holde dig væk fra opstødsproblemer hele dagen.

25. Mælk:

bedste middel mod burping

Mælk i sin afkølede form kan gøre en rigtig dejlig mælkeshake, og det, der gør det bedre, er brugen af ​​et glas kølet mælk til at helbrede dine fordøjelsesbesvær. Rystelser kan forekomme, fordi din inderside er for opvarmet, eller fordøjelsesprocessen aldrig er sket, som den burde. Kølet mælk beroliger ikke kun dit indre, men sørger også for, at fordelene ved mælkesyre reducerer fordøjelsesbesværet og holder dine opstødsproblemer i skak.

Bøjning er et almindeligt problem, der ikke engang generer din forfatning for meget. Bøvning er normalt bare en overdreven mængde burping, som kan være generende, men ikke rigtig forårsager skade på din krop. Fordi det er en plage, skal rapning straks behandles med nogle gode hjemmemediciner.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80