25 bedste hjemmemedicin mod Poison Ivy udslæt

Hvad er Poison Ivy:

Poison ivy er dybest set en hududslætstilstand forårsaget af kontakt med planten kaldet gift eg eller engang poison ivy. Folk, der går på camping og andre udendørs aktiviteter, udvikler ofte udslæt på grund af kontakt med planten. Så vi kan sige, at hovedsageligt udendørsentusiaster står over for problemet. Allergien skyldes den giftige olie, der trænger ind i huden. Hovedsageligt er tilfælde af poison ivy forår og somre, men de rapporteres endda om vintre. Udslæt tager 12 til 48 timer for eksponering på huden og reagerer. Det vises i form af små bump og forstørres derefter med tiden. De er ofte irriteret på grund af allergi, ansigt, kønsorganer, ben hænder og arme.

Hjemmemedicin mod Poison Ivy

Så lad os diskutere hjemmemedicinerne, der kan hjælpe en person med at dæmpe irritationen af ​​Poison Ivy eller berolige den. Årsagen er den person, der befinder sig på en lejr, sandsynligvis vil bruge sådanne foranstaltninger, før han går eller besøger en læge. Nedenfor har vi givet en liste over de bedste naturlige hjemmemediciner til Poison Ivy, som er meget enkle at følge.

Enkle og naturlige hjemmemedicin mod Poison Ivy:

1. Agurk:

agurk

Agurk kan hjælpe med at lindre smerter og irritation. Hvad du kan gøre, enten lægge en skive agurk på det berørte område, eller man kan endda mose hele agurken og derefter lægge den over det berørte område. Begge fungerer, mens sidstnævnte er mere effektiv.

2. Bananskræl:

Banna Peel

Det er en ældgammel foranstaltning til at håndtere problemer med Poison Ivy. Gnid indersiden af ​​banan på det berørte område. Dette kan give lindring på grund af frugtens køleegenskaber. Bananskal er et af de bedste naturlige hjemmemediciner til behandling af Poison Ivy.

3. Bagepulver kan hjælpe med genopretning fra Poison Ivy:

bagepulver 854

Da dette pulver er meget basisk i naturen, kan det trække alle toksiner fra planten til overfladen. Alt du skal gøre er at påføre en pasta bagepulver med vand. De udslæt, der er med blærer, kan behandles med brug af bagepulver. Forbered en pasta ved at blande 3 tsk sodavand med en vand. Påfør ti over det berørte område og lad det tørre. Det giver en masse aflastning. Bagepulver kan endda bruges på bumser. Man kan endda tage et bad med bagepulver blandet med vand.

4. Havregrynsmagi:

havregryn

Mal en kop havregryn i en røremølle, indtil det bliver til et fint pulver. Kom denne blanding i dit badekar fyldt med vand, og blød din krop i det i et stykke tid. Det vil lette og i nogen grad slippe af med irritationen.

5. Aloe Vera er en tryllestav:

aloevera 1

Aloe vera gør også sin magi her. Det hjælper med at slå forbrændingen, der skyldes allergien. Aloe vera -gelen kan tages frisk fra aloe vera -bladet og påføres, eller hvad du kan gøre er at købe en gel fra markedet og anvende den på din hud. Det vil helt sikkert give dig lindring.

6. Æblecidereddike:

æblecidereddike 123

Det er et meget kraftfuldt hjemmemedicin mod Poison Ivy. Hvad du kan gøre er at tage en brun papirpose og læg den i blød i en opløsning af æblecidereddike og påfør den derefter på huden. Det vil presse alle toksiner ud af huden.

7. Gnidning af alkohol:

Husholdningssprit

Det forhindrer udslæt i at sprede sig til andre dele af kroppen. En, der regelmæssigt går til udendørs camping, og alle bør have sprit med sig, da det er et godt middel. Påfør det på det berørte område.

8. Citronsaft til Poison Ivy Udslæt:

citronsaft

Syren i citronsaft eliminerer olien. Citronsaft er en naturlig astringent. Påfør det på kontaktstedet, da det fjerner olien fra huden. Det er det perfekte hjemmemedicin mod udslæt af poison ivy.

9. Rindende vand:

Løbende vand

Det beroliger kroppen. Så uanset hvor du har udslæt, skal du bare lægge den del under rindende vand i nogen tid, da det kan hjælpe.

10. Himalaya krystal salt:

havsalt

Himalaya krystal salt tilsat til en skål med vand kan være din eliksir under et udslætangreb af poison ivy. Natrium forhindrer ikke kun yderligere spredning af udslæt, men hjælper også med at tørre udslætene for at sikre en stabil genopretning fra de smertefulde blærer. Du kan benytte dette i enhver nærliggende apotek i sin fint pulverform.

11. Fullers jord:

fyldigere jord

Fullers jord eller som vi kalder det multani mitti er en naturlig mudderpakke til huden, der har tendens til mindre problemer såsom acneudbrud eller hudbrune pletter eller endda fjernelse af olieplaster fra din hud. olien fra poison ivy -planten skal gennemblødes ren for at sikre yderligere behandling af vablerne. Det er derfor, at Fullers jord, fint formalet kan laves til en pasta med sandeltræ og vand og påføres de berørte områder. Dette er en god Poison Ivy behandling, der ville afkøle området og suge olierne fra udslæt.

12. Mælk til Poison Ivy:

Mælk mere

Mælk i sin afkølede form kan lægges i blød i en blød muslin klud og kan påføres de brændende smertefornemmelsesområder. Den indeholder mælkesyre bortset fra at være bærer af mange mineraler og gode bakterier. Mælk på udslæt eller blærer vil afkøle temperaturen, hvilket forhindrer, at rødmen og hævelsen fortsætter, mens mælkesyren opsuger olie og snavs og forhindrer kløemuligheder.

13. Vandmelonskal:

vandmelon til gs

Munch på en vandmelonskive, og når du har ramt bunden, skal du bruge sværen som en applikator til dine udslæt og vabler. Vandmelonen er en frugt om sommeren, der køler dit system ned, og i dette hjemmemedicin mod Poison Ivy anvender vi det samme køletrick for at berolige dine udslæt og forhindre yderligere spredning.

14. Neem Leaf for at slippe af med Poison Ivy:

Neem

Neem er en medicinsk urteplante, der ofte bruges i stor udstrækning både som en ret at spise og en salve til mindre hudproblemer. I tilfælde af udskæringer, udslæt, skråstreg og acne fungerer neemplanten som en katalysator, da denne bitter smagende lægeplante virker på vablerne og tørrer og helbreder dem. Lav en pasta af neem med vand og påfør det på det berørte område.

15. Lacto Calamine Lotion:

Lacto Calamine

Lacto calamine er en løsning i lyserød, et almindeligt hudplejemiddel, som de fleste af os har opbevaret i deres huse. Hvis ikke kan du altid købe det fra en nærliggende kosmetikbutik. Dette kan bruges som en normal bodylotion. Påfør det på de berørte steder og gnid det forsigtigt. Det har ikke kun en kølende effekt, men også hudhelende egenskaber.

16. Epsom Salt:

Endnu en gang skal vi bruge natriumens godhed til at løfte den genstridige olie fra Poison Ivy -planten, som er hovedårsagen til udslæt og blærer i din hud. Epsom salt er godt for din hud og kan fjerne mindre udslætsproblemer. Lav en tyk pasta med vand og påfør den på de berørte områder. Det opsuger olierne og tørrer udslætene.

17. Sort eddike:

Sort eddike

Hjemmemedicin mod Poison Ivy inkluderer sort eddike, der skal bruges korrekt. Eddike i sin sure form er en god lettelse for udslæt, da det vil sikre, at olierne fra planten tørres og gennemblødes. Når vablerne tørrer ud, kan du hurtigt genoprette din hudtilstand.

18. Urteolier:

Urteolie

Olien fra poison ivy -planten forårsager spredning af blærer og udslæt. Dette er, når du kan erstatte den giftige olie med noget pleje af naturlægemidler, der ville bruge urternes bakteriedræbende egenskaber til at fjerne giften fra olien, mens du blødgør og blødgør for at reducere smerter og hævelse eller rødme. Dette bør dog gøres, når de giftige olier er gennemblødt af blisteren.

19. Ice Pack:

Ispose

Ispakke eller kold iskompres kan bruges til at afkøle området i og omkring udslæt, og det er derfor, det kan bruges til at skabe en afledning fra smerter og hævelse. Isen ville holde området køligt og tillade vablerne at tørre op, da det suger eller renser olien fra det berørte område.

20. Tepose helbreder udslæt af Poison Ivy:

teposer til acne

Tepose kan bruges til behandling af Poison Ivy. Bladene på tea tree indeholder tannin, som er godt til behandling af åbne udslæt og blærer. Dette er grunden til at varme vandet lidt op og læg teposen i blød i et minut eller to. Når teposen er våd påføres den på de berørte områder. Du kan også bruge normale sorte teblade til at gøre det samme med en muslin klud.

21. Talkum:

Talkumpulver

Talkum finder vej ind i kuren for Poison Ivy, da pulveret har evnen til at opsuge olierne og holde området tørt og rent. Det er dog altid tilrådeligt, at du vælger et lægemiddel eller babypulver, der mangler meget duft eller farve. På denne måde reagerer udslæt og blærer ikke.

22. Kaffe i koldt:

Kold kaffe

Kold kaffe bruges også som hjemmekur mod forgiftning af vedbend. Kaffe ligner te som tannin i dem, som kan bruges til at behandle udslæt og blærer. Blød vatrondel i kold kaffe og påfør den på de berørte steder.

23. heksehassel:

Troldhassel og olie

Troldhassel blandet med lidt spiritus eller alkohol kan laves til en blanding, der ved påføring på de berørte områder kan få blærerne til at tørre op.

24. Kokosvand:

Kokosvand kaldes også en sommerdrik, der er beriget med næringsstoffer og hjælper dig med at køle ned. Brug kokosvand på dine vabler, som ville afkøle området og reducere rødme, mens det nærende vand kan helbrede udslæt.

25. Organisk Goldenseal fjerner Poison Ivy:

Goldenseal

Goldenseal -rødder i pulverform kan blandes i en opløsning med vand og derefter tilsættes for at skabe en sammenkogning, der gør det muligt for blæren at tørre op og helbrede sig selv.

Bortset fra hjemmemedicinerne kan poison ivy undgås, hvis der tages den rette pleje. Man bør altid have fuld ærmer på dette tidspunkt. Ved berøring er den første ting at gøre hurtigt at skylle olien ud, måske endda bruge lidt sæbe til at fjerne snavs. Poison ivy kan behandles hjemme. Disse enkle, men nyttige hjemmemediciner kan hjælpe dig med at slippe af med smerter og irritation.