25 hjemmemedicin til tyktarmsrensning

Lider du af hærdet afføring? Har du en træg følelse i maven? Dette kan skyldes en ubelastet masse i din tyktarm. Tyktarmsrensning er en naturlig måde at slippe af med dette affald og afgifte din krop. Udøvelsen af ​​en kolonrensning går tilbage til 1500 f.Kr. i det antikke Grækenland. Ideen er at blødgøre afføringen og hjælpe med bedre afføring. Det er også en vidunderlig praksis at reparere dit fordøjelsessystem og holde dig aktiv. Læs videre for at vide, hvordan du renser tyktarmen naturligt derhjemme med nogle enkle hjemmemedicin.

Hjemmemedicin til kolonrensning

Indholdsfortegnelse:

 • Fordele ved kolonrensning
 • Naturmedicin til kolonrensning
 • Ofte stillede spørgsmål

Fordele ved kolonrensning:

Her er nogle af de mange fordele ved kolonrensning:

 • Eliminering af toksiner
 • Forebyggelse og behandling af forstoppelse
 • Hjælp til vægttab
 • Nedsat risiko for tyktarmskræft
 • Forbedrede energiniveauer
 • Øgede fertilitetsrater
 • Bedre absorption af næringsstoffer fra mad
 • Afbalanceret pH i blodbanen
 • Overordnet velbefindende for kroppen

Naturlige midler til kolonrensning:

 1. Vand
 2. Yoghurt
 3. Fiberrige fødevarer
 4. Citronsaft
 5. Hørfrø
 6. Aloe Vera
 7. Ingefær
 8. Æblejuice
 9. Grøntsagssaft
 10. Havsalt
 11. Mælk
 12. Psyllium frø
 13. Fennikel
 14. Kartofler
 15. Ricinusolie
 16. Radise
 17. Salat
 18. Hvidløg
 19. Grøn te
 20. Olivenolie
 21. Morgen Detox Drink
 22. Kamille te
 23. Grønkål
 24. Akupunktur
 25. Fisk

Hjemmemedicin til tyktarmsrensning:

1. Masser af vand:

Glas vand

Der er intet lettere, ubesværet og effektivt end at have gode mængder vand, når det kommer til kolonrensning. Vand er en sikker kolonrensning derhjemme, som hjælper med at bringe regulering i systemet og kræver også en masse andre fordele. Omkring 12 glas rent og filtreret vand anbefales i dette tilfælde. Det vil rydde toksiner og affald. Det vil også holde kroppen hydreret.

2. Yoghurt -vidundere til tyktarmsrensning:

Yoghurt til rensning af tyktarmen

At have frisk og fedtfattig yoghurt hver dag er kendt for at give et godt helbred til tyktarmssystemet. Den pro-biotiske og gode bakterie i yoghurten hjælper med at rense de dårlige bakterier fra tyktarmssystemet og fjerner affaldsprodukter og toksiner. Det behandler ikke kun infektioner i tyktarmssystemet, men behandler også problemer med flatulens, fordøjelsesbesvær og meget mere. Har 2-3 kopper hver dag til formålet.

3. Fiberrige fødevarer:

Fiberfødevarer

Fiber er kendt for at stimulere fordøjelsessystemet samt regulere afføring. Det hjælper også med at rense alt affald og toksiner fra tyktarmssystemet. Det behandler også alle slags problemer med tarmene. Frugt og grønt sammen med fuldkorn er nogle af de bedste fiberrige fødevarer.

4. Citronsaft Wonders:

Citronsaft

De høje niveauer af C -vitamin og antioxidanter i citron er det første, der giver fordele for tyktarmssystemet. Saft af en citron i et glas vand med lidt havsalt og honning er et perfekt valg at rense tarmsystemet. Dette bør gøres om morgenen på tom mave, der bruges til sikker kolonrensning.

5. Hørfrø:

Hørfrø til kolonrensning

Antioxidanterne, fiber og omega fedtsyrer 3 i hørfrø er virkelig nyttige og virker afførende. Drys hørfrø i pulverform hver dag eller tag ½-1 tsk hørfrø i pulverform med vand for at sikre en korrekt kolonrensning.

6. Aloe Vera:

aloevera til kolonrensning

Aloe Vera’s afgiftningsevner er det, der hjælper dig med at nå de rigtige mål for kolonrensning. Tag den friske gel fra Aloe Vera -bladet og tilbered et glas saft derfra. Dette skal opbevares i køleskabet og derefter indtages efter et stykke tid. Dette kan tages i små mængder i løbet af dagen.

7. Ingefær til tyktarmsrensning:

ingefær til kolonrensning

Sammen med at forbedre fordøjelsen og behandle den oppustede følelse hjælper ingefær også med at rense affald og toksiner. Til formålet kan du få ingefærte eller også inkludere ingefær i retterne. Ingefærsaft med citronsaft kan også tages. Dette er det bedste hjemmemedicin til kolonrensning.

8. Æblejuice:

æblejuice til rensning af tyktarmen

Regelmæssigt indtag af æblejuice mindst en gang om dagen hjælper med at fjerne toksiner og regulerer også afføringen. Det holder også fordøjelsessystemet i korrekt form såvel som leveren. Tag et glas ufiltreret æblemost og drik derefter et glas vand efter 30 minutter. Beskær saft kan også erstatte. Økologisk æblejuice skal tages.

9. Grøntsagssaft:

tomatjuice til rensning af tyktarmen

At tage frisk grøntsagssaft flere gange om dagen er en af ​​de gode metoder til at tilføje fibre til kroppen, der kan hjælpe med at rense tyktarmssystemet. Dette er et af de bedste hjemmemediciner, der skal bruges til at nå målene.

10. Havsalt:

havsalt til kolonrensning

Tyktarmsrensning kræver total krops detox, og på dette tidspunkt er havsaltrensning sandsynligvis det første, man bør vælge. En teskefuld rent havsalt skal sættes i kog i et glas vand. Kogning vil dræbe muligheden for bakterier, da havsalt altid er i sin rå rå form. Nu kan du enten drikke opløsningen varm eller simpelthen afkøle opløsningen, inden du får drinken. Overdriv dog ikke med opløsningen, da den kan fremme diarré -tendenser.

11. Mælk:

Mælk mere

Mælk er en stabil kilde til calcium, og bortset fra at styrke dine knogler og gøre dem hårdføre betragtes mælk også som en god toksinvasker. De toksiner, der dagligt ophobes i din krop, kan vaskes væk dagen efter med lidt mælkesyre tidligt om morgenen. Et glas mælk er alt, hvad du behøver for en kolonrensning derhjemme.

12. Psylliumfrø:

Psylliumfrø til kolonrensning

Ispaghula frø er ekstremt vigtige for din afføring, især når du skal til en kolonrensning. Psylliumfrø kan fås fra den nærliggende købmand eller det lokale apotek. I form af formalet pulver blandes en halv teskefuld af det i normalt vand. Det fylder ikke kun din mave, men sikrer også korrekt tarmrensning allerede dagen efter.

13. Fennikel til kolonrensning:

frisk fennikel til kolonrensning

Hjemmemedicin til kolonrensning omfatter fennikelgrønt som en del af hjemmemedicin. Fennikler er en meget god kilde til proteiner og næringsstoffer, og det, der formerer tarmbevægelsen, er de klare fordøjelsesegenskaber, fennikel besidder, som giver dig mulighed for at holde dit system væk fra fordøjelsesbesvær, gas, oppustethed og tarmproblemer.

14. Kartofler:

potatto bruger

Brugt som grovfoder er kartofler normalt et godt tilbehør og en tung fiberrig grøntsag. Kartofler hjælper dig med at tilføre bulk til din tarm, så du kan have en sund tid på badeværelset næste morgen. Bortset fra det er kartofler et godt afgiftningsmiddel, da de ofte bruges til eksfoliering og afgiftning. Enten saft det eller tilføj det til din daglige kost.

15. Ricinusolie:

Ricinusolie til kolonrensning

Det er et godt kolonrensende hjemmemedicin for at afgifte din krop. Ricinusolie opskrifter til kolonrensning kan variere fra forskellige midler, der er egnede til børn og voksne. Bortset fra at hjælpe med vægttab, kan ricinusolie blandet med appelsinjuice afgifte og stimulere din krop. Til voksne tilføj ricinusolie med et halvt glas øl og skyl dine kolon ud af toksiner og bakterier.

16. Radise:

Radise

Radise er en solid fordøjelsesfremmende grøntsag, der kan finde vej til din daglige gane. Tilføj lidt radise diæt til dine daglige måltider, da denne fantastiske fordøjelsesgrøntsag hjælper dine afføring med at rydde op, så du kan få et sundt system og et velfungerende sundt tyktarm.

17. Salat:

Frugtsalat til kolonrensning

I perioden for din kolonrensning begrænser du din kost strengt til ernæringsbaserede fødevarer og drikkevarer. Dette vil omfatte en masse grøntsagssaft, der allerede er talt om, og lidt salatkost at mærke efter. Disse salatkost kan hovedsageligt bruge urter, som er naturlige detoxmidler tilsat en masse grønt i form af salat, kålblade og sådan.

18. Hvidløg til kolonrensning:

Hvidløg til kolonrensning

Krydret mad er aldrig rigtig tilrådeligt og har altid været betragtet som dårligt for helbredet. Nogle krydderier er dog værd at gå dårligt til, da krydderier som hvidløg fungerer som et naturligt afgiftningsmiddel, da det krydrer maden og øger stabil fordøjelse i et hurtigere tempo. Hvidløg er også kendt for at fremskynde stofskiftet.

19. Grøn te:

hjemmemedicin til kolonrensning af grøn te

Grøn te er et urtemedicin til at holde dit system rent og frit arbejde. Det forynger cellerne og tilføjer næringsstoffer til din krop. Det er altid et naturligt middel og kan simpelthen afgifte din krop. Udskift kaffen om morgenen med en kop grøn te, og hold dit system sundt og frit.

20. Olivenolie:

olivenolie

Olivenolie tilfører retten smag og kan skabe en god variation, noget lidt italiensk til dagens måltid. Men bortset fra at være smagsgiver giver olivenolie også vej til sektionen for sundhedsmæssige fordele, hvor den virker som en naturlig olie for at øge den rette madcirkulation og muliggøre glatte afføring ved at forfriske fordøjelsesprocessen.

21. Morgen Detox -drink med honning og kalk:

Citronsaft

Naturlig kolonrensning hjemmemedicin ville kræve, at du følger de enkle trin hver morgen. Vågn op til et glas varmt vand med lidt toksin, der fjerner citron eller lime og en ske fuld af naturlig helbredende honning, og start dagen med et forfrisket system.

22. Kamille -te:

Endnu en urtekur mod kolonrensning, vask dine tunge måltider ned med en dampende kop kamille te. Spicy varm og mundvandende mad tilføjer ofte til dine uregelmæssige tarm, og det er, når kamilleens godhed i dit system hjælper med at fordøje hurtigt og absorbere madernæringsstoffer for at fremme korrekt tarm.

23. Grønkål:

Grønkål

Grønkål i form af juice menes ofte at være en tung fordøjelsesfremmende faktor og kan ofte tilføjes til din sunde saftkost for at skylle de akkumulerede toksiner ud af din krop.

24. Akupunktur til kolonrensning:

Et ældgammelt kinesisk middel til at helbrede næsten enhver sygdom, akupunktur inkluderer indsættelse af slanke nåle i din krop ved de rigtige trykknaster for at afsløre den fritstrømmende energi i din krop, der ville rense dit system indefra.

25. Fisk:

Fisk

Fisk som laks eller hilsa er gode næringskilder til din krop og kan tilføre det tabte helbred i din krop. En undersøgelse afslørede mere end kylling eller fårekød eller et andet kødprodukt, en fisk kan fuldstændigt hjælpe med fordøjelsen og det også hurtigt. Fisk er en af ​​de bedste hjemmemediciner til kolonrensning og sund også.

Disse bedste midler til kolonrensning er effektive til at holde din krop lys og aktiv. De er de mest effektive måder at reparere dit fordøjelsessystem på og forbedre din tarmsundhed. Tarmrensning er også en naturlig behandling for at reducere tegn på irritabel tarmsyndrom eller IBS. For at fjerne mulighederne for en sundhedsrisiko anbefales det imidlertid at konsultere en læge, inden du prøver dem derhjemme.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Skal jeg følge eventuelle kostbegrænsninger under en kolonrensning?

Det er ikke nødvendigt at følge nogen særlig diæt under et renseprogram. Men du kan øge din væske og tage mad, der er let at fordøje. Det er også bedre at undgå melbaserede fødevarer og bagværk. Skift til sundere alternativer som frugt, supper og grøntsager. Det anbefales også at undgå fødevarer, der forårsager ophobning af bulk i tyktarmen.

2. Er det normalt at opleve diarré under kolonrensning?

De fleste mennesker siger, at de passerer flere antal afføring under en kolonrensning. Dette sker på grund af blødgøring af tarmene og hurtig bevægelse i tyktarmen. Hvis du bemærker unormalt høje tarme, som er vandige og ikke har nogen konsistens, kan du vente et stykke tid på, at symptomerne aftager. Hvis du tror, ​​at situationen glider ud af dine hænder, er det bedre at kontakte en læge.

3. Kan jeg fortsætte med at tage medicin i denne fase?

Selv under en kolonrensning bør du ikke gå glip af din almindelige diabetes- og hypertensionmedicin. At springe over disse lægemidler kan udgøre sundhedsrisici. For at klare magten i disse tabletter skal du spise nærende mad, der indeholder korn, frugt, grøntsager og magert kød. Undgå strengt forarbejdede fødevarer og sukkerholdige drikkevarer.

Tyktarmsrensning


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80