5 typer hudvorter og deres årsager og fjernelse af hjemmemedicin

Et af de mest irriterende hudproblemer, der opstår mere i barndommens dage, er vorter. I enkle ord er det en hudinfektion, der er forårsaget af en bestemt type virus. Hænder, ansigt og fødder er de mest almindelige steder, hvor vorter kan forekomme. Det er et af de besværlige problemer, og man bør begynde at lede efter den rigtige behandling, så snart de måler krisen. I stedet for medicin er det bedst at følge nogle hjemmemediciner, der er effektive i behandlingsprocessen. For at vide mere om de bedste hæmningsmidler til vorter, er denne liste angivet nedenfor.

Hjemmemedicin mod hudvorter

Hvordan man identificerer vorter, og hvad der forårsager dem?

Vorter er små læsioner udviklet på overfladen af ​​din hud, som ligner bump. Disse er normalt ufarlige og godartede. Vorter er forårsaget af humant papillomavirus eller HPV, som får hudcellerne til at vokse ekstra. Dette resulterer i fortykkelse af det ydre hudlag, hvilket forårsager hårde læsioner på huden. Disse vorter ligner generelt en lille blomkål eller en blære på huden. Vorter er normalt smitsomme og kan spredes gennem barbermaskiner, bid eller sår.

Hvad er de forskellige typer af vorter, og hvor vokser de?

Der er forskellige typer af vorter, der normalt vokser på bestemte steder i kroppen:

 • Almindelige vorter: Som navnet antyder, kan disse vorter vokse overalt på kroppen. De sædvanlige steder er tæer og fingre på hænder og ben, men du kan se dem på nakke eller ryg.
 • Plantar vorter: Disse vorter vokser på fodsålerne, men inde i hudlaget, i modsætning til almindelige vorter, som vokser udenfor. Plantarvorter laver et lille hul i fodområdet og kan gøre det smertefuldt at gå.
 • Flade vorter: Disse vorter dyrkes almindeligvis på arme, lår og ansigt. De er i forskellige farver som pink, brun eller lysegul. Flade vorter har en flad overflade og er meget små at bemærke.
 • Filiform vorter: Disse vorter har samme farve som din hud og vokser omkring mundens læber eller næse. De vises endda rundt om halsen eller under hagen.
 • Periungual vorter: Disse er smertefulde vorter, der vokser omkring neglene på fingre og tæer. De kan deaktivere voksen negle og forårsage alvorligt ubehag.

Det har de rigtige ideer, der skal følges hver dag, indtil problemet forsvinder. Tjek dem ud:

Bedste hjemmemedicin mod vorter:

1. Tea Tree Oil:

Tea tree olie er et af de dokumenterede naturlægemidler til fjernelse af vorter. Denne olie udviser antibakterielle og antivirale egenskaber, som kan reducere yderligere vækst af vorterne og hjælpe med at fremskynde processen med sårheling. Tea Tree olie er imidlertid ikke et øjeblikkeligt middel til fjernelse af vorter. Det kan tage op til et par måneder, før vorterne falder af. Det er dog bedre end at bruge varme eller kemikalier til at fjerne dem

Sådan bruges:

 • Tag et par dråber tea tree olie på en vatrondel
 • Påfør dette på vorterne to gange dagligt
 • Brugerretningslinjer:
 • Fortynd koncentreret tea tree olie i bærerolie

Bivirkninger:

 • Tag aldrig Tea tree olie internt. Gravid kvinde skal undgå dette, da Tea tree olie kan forårsage hormonel ubalance.

2. Æblecidereddike:

Æblecidereddike er et af de afprøvede midler til fjernelse af vorter. Det hjælper ved at dræbe bakterier og virus på grund af tilstedeværelsen af ​​eddikesyre i eddiken. Denne syre begynder langsomt at ødelægge roden af ​​din vorte og få den til at falde af din hud. ACV hjælper også med at øge dit immunsystem og gøre din krop til at klare fremtidige vorter. ACV -behandling er ret enkel, men alligevel effektiv.

Sådan bruges:

 • Fortynd 2 spsk ACV i 1 spsk vand
 • Sug en vatrondel i denne blanding
 • Påfør dette på vorterne og bind et bandage
 • Lad det stå natten over

Brugerretningslinjer:

 • Du kan fjerne vorterne på ben og fødder ved at lægge dem i blød i et kar med ACV -opløsning

Bivirkninger:

 • ACV skal altid fortyndes i vand, ellers kan det forårsage blærer

3. Kanaltape:

Gaffatape er et af de mest anvendte hjemmemedicin til fjernelse af hudvorter. Selvom dette middel ikke virker for alle, virker det stadig af mange årsager. Gaffatape hjælper med at slippe af med vorter ved at påføre et stærkt gaffatape på din vorte og fjerne dem hver 5-6 dag. Denne behandling hjælper ved at blødgøre vorterne og få dem ud af huden. Nogle mennesker bruger også salicylsyre på vorterne for at få dem hurtigt ud.

Sådan bruges:

 • Skær et lille stykke gaffatape og sæt det på vorterne
 • Efter 5-6 dage fjernes tapen og arkiveres med en pimpsten
 • Du kan endda suge området i varmt vand for at blødgøre området
 • Gentag denne procedure, indtil du ser resultaterne.

Brugerretningslinjer:

 • Dette kan fungere for mindre vorter. Større vorter kan tage tid at komme ud.

Bivirkninger:

 • Du bør undgå at bruge denne metode til vorter på kønsorganer, underarms og slim

  membraner.

4. Bananskræl:

Bananskræl er meget effektive til at slippe af med vorter naturligt. Selvom der ikke er sket meget forskning på grunden til, hvordan bananskræl kan fjerne vorter, men det menes, at det høje kaliumindhold i bananskræl er det, der får vorterne til at forsvinde. Regelmæssig brug af bananskræl på vorterne brænder dem lag for lag, men skader ikke huden omkring det. I modsætning til kemiske behandlinger, som også skader det omgivende væv, er bananskræl ganske sikkert.

Sådan bruges:

 • Tag skrællen af ​​en moden banan og skær en lille firkant
 • Dæk vorten helt med denne bananskal og læg et gaffatape på den
 • Lad det stå natten over og fjern skrællen næste morgen
 • Gentag denne procedure, indtil symptomerne aftager.

Brugerretningslinjer:

 • Du kan tilføje et par dråber tea tree olie skrællen for at fremskynde resultaterne.

Bivirkninger:

 • Grøn bananskal anbefales ikke til denne behandling. Bananen skal være gul og moden.

5. Bagepulver:

Bagepulver hjælper med at slippe af med vorter ved at ødelægge den virus, der forårsager den. Bagepulver blødgør også området og forhindrer også yderligere infektioner fra virus, der forårsager vorter. Bagepulver er også et perfekt rengøringsmiddel til huden, som kan hjælpe med at fjerne selv uønsket hår. Brug af en pasta med bagepulver på de berørte områder kan blødgøre delen og få vorten til at slukke alene. Bagepulver er en af ​​de bedste vortebehandlinger til hjemmemedicin.

Sådan bruges:

 • Bland en spsk eddike i 1 spsk bagepulver
 • Påfør denne pasta på vorterne
 • Lad det stå et par timer og vask det af

Brugerretningslinjer:

 • Brug denne behandling to gange dagligt for hurtigere resultater.

Bivirkninger:

 • Bagepulver kan være ret stærk på huden. Sørg for, at det ikke påvirker vævet omkring vorten.

Yderligere hjemmemedicin mod vorter:

 1. Citronbrug: Citron kan hjælpe med afgiftning af vævene og dermed fjerne den virus, der forårsager hudproblemet. Tag lidt økologisk citronsaft og påfør det på de berørte områder for at få de bedste resultater og for at behandle vorterne om et par dage.
 2. Aloe Vera: Aloe Vera har beroligende egenskaber og hjælper med antibakterielle egenskaber for huden. Til behandling af vorterne skal du tage frisk ekstraheret gel eller saften fra planten og fryse den et stykke tid, inden den påføres. Dette bør gøres 2-3 gange på en dag, indtil krisen aftager helt.
 3. Appelsinskræl: Et let hjemmemedicin til vortebehandling er at gnide det med appelsinskal. Det vil langsomt ændre farven på vorten til orange og hjælpe den med at behandle om cirka 2-3 uger. Det er en god måde at sikre den rigtige kur.
 4. Witch Hazel: Et af de mest almindeligt anvendte hjemmemiddel til vorter er troldhassel. Tag noget af væsken på en ren vat og påfør den derefter direkte på vorterne. Efter et par minutter skal dette vaskes med vand. Følg det dagligt for de bedste resultater.
 5. Kartofler: Tag en frisk skåret kartoffel og gnid den hvide del af grøntsagen på vorterne hver dag. Dette skal udføres 4-5 gange om dagen og følges i et par uger for fuldstændig helbredelse. Det er en af ​​de letteste og mest tilgængelige måder at behandle vorter på og på en 100 procent sikker måde. Sørg for, at du ikke stopper kuren imellem til behandling af vorterne fra rødderne. Prøv det for at se fordelene.
 6. Æbler: Et æble om dagen holder også vorter væk, men æblet bør ikke spises væk i dette tilfælde. Apple er et meget godt hjemmemedicin mod vorter, og du kan simpelthen skære en skive af et frisk æble, først gnide lidt på det effektive område meget forsigtigt og derefter blot dække vorten med en skive. Fix det nu sådan med et gaffatape.
 7. Neglelak: Nå ja neglelak kan også kurere vorter, fordi det er et meget effektivt vortehjem. Du bliver nødt til at tage en vis mængde god neglelak og anvende det på vorteområdet og dække vorten pænt. Lad neglens farve tørre der og påfør derefter igen efter behov, indtil vorten er helt hærdet.
 8. Tandpasta: Tandpasta er alligevel kendt for at have antiinflammatorisk indhold og er derfor et af de meget effektive hjemmemediciner mod vorter i ansigt eller hals eller hånd. Der er ikke noget svært ved at bruge dette også, fordi tandpasta er noget, vi alle har som en nødvendighed i vores liv, og du bliver bare nødt til at anvende det på vorteområdet tykt og derefter dække delen med et plaster.
 9. Aspirin: Til dette hjemmemedicin mod vorter skal du bruge lidt olivenolie og aspirintabletter. Du skal først gnide området med olivenolie og derefter placere en aspirintablet på toppen og dække med et plaster eller simpelthen knuse aspirintabletter og derefter lave en pasta af det og derefter anvende på området.
 10. Banan: Forskellige dele af bananen er nyttige som afhjælpende foranstaltninger til vorter, og vi er her for at diskutere to af de vigtigste i dag. Vi taler om bananskind og en simpel bananskive. Ved brænding af vorter kan du skære et stykke af en bananskal og derefter lægge det på vorten med den hvide side nedad og derefter dække med et plaster. Dernæst kan du tage en skive af en banan og bare gnide den på vorten.
 11. Aubergine: Også kendt som brinjal og baby auberginer, ægplanter er gode naturlige hjemmemediciner mod vorter og også meget nyttige og effektive på mennesker med følsom hud, især børn. Skær bare en skive af en aubergine med en størrelse på lidt mere end vorten og læg den nu på området. Dæk med et tape eller båndstykke og opbevar det sådan, indtil aubergineskiven er ændret.
 12. Løg: Løg er meget effektive, når du er irriteret med en vorte på din krop. Du kan bare tage et stykke af et løg og blive ved med at gnide meget forsigtigt på området. Du kan også drysse lidt salt på skiven lidt inden påføring. En anden måde at anvende løg på er ved først at dryppe citronsaft på vorteområdet og derefter fastsætte løgskiven over den berørte del og dække med et forbudshjælpende gips i en dag og gentage igen den næste dag.
 13. Enkle båndhjælpemidler: Bindemidler og andre plaster og bandager er også vorter fjernelse hus afhjælpning foranstaltninger. Dette er interessant, fordi du faktisk kan slippe af med vorter uden medicin overhovedet, selvom det kan tage lidt mere tid relativt. Du bliver bare nødt til at vikle området ind med et plaster meget stramt og derefter beholde det sådan, indtil vorten kommer op og derefter fjerne forbudshjælpemidlet og anvende en lotion til fjernelse af mærker.
 14. Gulerødder: Kombinationen og gulerødder og olivenolie fungerer som undren for vorter og også for enhver anden form for bylder. Det du skal gøre er bare at tage en gulerod og rive den pænt og fint, indtil den er omdannet til en halvpasta-konsistens. Bland det nu med lidt olivenolie til det er tykt og påfør det på det berørte område mindst to gange om dagen.
 15. Ananas: Det antages, at indholdet af bromelain i et fyrretræ er det, der hjælper med at helbrede vorter, og det er også ekstremt effektivt. Du skal igen tage en skive af en fyr, der er påført lidt større end selve vorteområdet og derefter dække med et gaffatape for at sikre ananasskivens position og gøre dette hver dag tre gange.
 16. Vegetabilsk olie: Dette er en ingrediens, som du let kan finde i ethvert køkken, fordi der ikke er en eneste familie i verden, der ikke bruger en slags vegetabilsk olie i køkkenet, så du ikke behøver at bruge noget ekstra for at få olierne. For at helbrede vorterne skal du bare tage lidt hvid olie og derefter lægge det lidt på det berørte område og lade det hvile.
 17. Mælkebøtter: Mælkebøtter er meget smukke blomster, der har bomuld og bløde torner som kronblade, og de vil simpelthen flyve væk, ligesom du giver dem et slag. Stammen forbliver bare i din hånd. Nu er der en mængde naturlig mælk i stammen på hver mælkebøtte, og du kan tage denne mælk ud og simpelthen gøre det på vorteområdet for at få meget hurtig lindring. Det eneste er, at du bare skal gentage denne metode to eller tre gange hver dag.
 18. Varmt vand: Ja her taler vi om absolut varmt vand, som du slet ikke kan drikke. Tag en skål med sådant vand, og du kan også tilføje lidt eddike til dette. Blødgør nu din finger direkte eller en vatrondel, hvis vorteområdet ikke kan gennemblødes direkte, og lad vandet blive lunt ligesom det.
 19. Skrubning: Selvom kraftig skrubning slet ikke anbefales på vorter, taler vi om skånsom skrubning, når du føler, at vorterne bliver lidt hårde. Det er mere som eksfoliering af området frem for hård gnidning. Få en mild og skummende sæbe, og skrub derefter området pænt bare en gang om dagen og bare i et par sekunder det også.

Toptips til at hjælpe dig med at forblive vortefri !

Disse tips kan hjælpe dig med at behandle pinlige vorter:

 • Aktuelt jod virker på vorterne ved at fjerne dem fra roden og aldrig lade dem komme tilbage. Påfør jod direkte på vorterne og lad stå natten over.
 • Neglelak er en anden ualmindelig måde at slippe af med vorter. Du skal anvende neglelak på vorterne og dække det med et plaster. Gentag denne procedure hver dag kan hjælpe dig med at slippe af med vorter.
 • Ricinusolie er et andet naturligt middel mod vorter. At lave en pasta af ricinusolie og bagepulver kan fjerne vorter hurtigt.
 • Hvidløg, den stikkende ildelugtende urt dræber virussen og lader dem aldrig komme tilbage. Du kan duppe en hvidløgsfedd på vorterne og lade stå natten over.
 • Thuja tinktur er et effektivt homøopatisk middel til at slippe af med vorter. Påfør tinkturen direkte på de berørte områder.

Vorter kan til tider være virkelig smertefulde og ligesom tidligere sagt mere end medicin er disse hjemmemedicin mod vorter mere effektive og lettere at følge også.